Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By crawen
kako najzad na DVDu?!

Pilot epizoda se pojavila josh 15. juna 2004. godine da DVDu, a na eBay-u je svojevremeno bio ceo box set serije Beverly Hills (koreansko izdanje :puzzle: )...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma daaaaj!!!! nekad stvarno nisi normalan!!! jebala te brenda!
Korisnikov avatar
By colorado
Nekad mislim bolje, Dilan, ali hajde - moze i Brenda. A samo mi prva sezona i treba...
Korisnikov avatar
By maximalan
A jel ovo izlazi kod nas ili u svetu? :D
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by colorado
Nekad mislim bolje, Dilan, ali hajde - moze i Brenda. A samo mi prva sezona i treba...

zashto samo prva? :puzzle:
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by maximalan
A jel ovo izlazi kod nas ili u svetu? :D

kod nas?! :lol:

a gde ti zivish? :pokazuje:

kod nas nishta ne izlazi... :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By colorado
Zato sto mi se jedino ta svidja. Posle postane samo obicna sapunica, a i Brenda ubrzo ode.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Koliko su seckali tu seriju kod nas (te puštaju, pa prekinu, pa repriziraju, pa najednom je nema više...), zaboravio sam i o čemu se radi, ali se sećam dobro likova, i pojedinih parova....
A baš me nervira, što se tiče izbacivanja serija na DVD, kad nema prevod.Ne isplati se kupovati, pošto takva DVD izdanja nisu baš jeftina. Npr. ja bih izdvojio 80 evrića za komplet Seinfelda, ali naravno, nema prevod.Jeste da danas maltene svi razumemo engleski, ali lepše je kad razumeš baš svaku reč...
Ali skoro sam video reklamu za prvu sezonu Domaćica kod nas, tako da se nadam da će to da izbace po nekoj povoljnijoj ceni...i naravno sa prevodom!
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by shumadinac
Koliko su seckali tu seriju kod nas (te puštaju, pa prekinu, pa repriziraju, pa najednom je nema više...), zaboravio sam i o čemu se radi, ali se sećam dobro likova, i pojedinih parova....
A baš me nervira, što se tiče izbacivanja serija na DVD, kad nema prevod.Ne isplati se kupovati, pošto takva DVD izdanja nisu baš jeftina. Npr. ja bih izdvojio 80 evrića za komplet Seinfelda, ali naravno, nema prevod.Jeste da danas maltene svi razumemo engleski, ali lepše je kad razumeš baš svaku reč...
Ali skoro sam video reklamu za prvu sezonu Domaćica kod nas, tako da se nadam da će to da izbace po nekoj povoljnijoj ceni...i naravno sa prevodom!
Desperate Housewifeves su kod nas 3899 dinara...
ja imam englesko izdanje, mislim da je identichno kao nashe, ali je ispalo jeftinije, iako je narucheno preko Amazon-a i stiglo iz UK...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
кад видех наслов теме улетех у њу с надом да се ради о
СУНЂЕР БОБУ
али с нашом синхронизацијом!

е то би купио и за 3899 динара!

а овако 90210 ми је некако пассе :kopa: :kopa: :kopa:

ПС ако неко има инфо о томе да ће Сунђер Боб ускоро изаћи (наша верзија) нек ме обрадује...:psst:
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by ogi_ns
кад видех наслов теме улетех у њу с надом да се ради о
СУНЂЕР БОБУ
али с нашом синхронизацијом!

е то би купио и за 3899 динара!

а овако 90210 ми је некако пассе :kopa: :kopa: :kopa:

ПС ако неко има инфо о томе да ће Сунђер Боб ускоро изаћи (наша верзија) нек ме обрадује... :psst:
moracu da te razocharam, ali teshko da ce se Sundjer Bob ikada pojaviti kod nas na DVDu... :placko:

Slika

jedino ako se neshto drastichno ne promeni...

ne zaboravi da ni The SpongeBob SquarePants Movie kod nas nije bio u bioskopima, a kamoli se pojavio na DVDu... a u filmu/crtacu izmedju ostalog glumi David Hasselhoff, a glasove pozajmljuju Alec Baldwin i Scarlett Johansson...
Korisnikov avatar
By nEne
da, 90210 je so-nineties, obozavao sam ga tada, jedva cekao svaku narednu epizodu, navijao za Brendona i Keli, balavio na Dilana (ne znam ni sam zasto:neznam: )... jao, jos uvek se secam tuzne epizode kada je brenda saznala za dilana i njenu vernu drugu keli...

no, potpuno sam siguran da ne bi voleo to sada da gledam. inace, prva sezona mi je bila nekako najskrnavija, najbolja sezona mi je bila ona kad su na raspustu, pa su svi nesto na plazi, pa odbojka, pa ovo, pa ono... inace, na srpskim televizijama ta serija nikada nije pustena do kraja (nismo cak videli ni brendonovo i kelino vencanje, ili ga nije ni bilo? ko zna?! :sigh: )

i wonder whatever happened to brenda?! devojka otisla u london da studira, i nikad se nije vratila, ni za raspust ni za thanksgiving, ozbiljno je devojka shvatila svoje studije, eh, da nas je vise tak'ih...
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by crawen
ja imam englesko izdanje, mislim da je identichno kao nashe, ali je ispalo jeftinije, iako je narucheno preko Amazon-a i stiglo iz UK...
:shocked:

a ja mislio da će biti to još jedno "kiosk" izdanje, maximum hiljadarka...jes' da imam obe sezone na kompu, ali original je ipak original, tako da možda se desi da uzmem...a jel znaš možda gde se prodaje i ko je izdavač???
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam i zaboravio na onu Rondu, Rindu, Andreu... Kako se vec zove ona smesna sa cvidzama? Izmedju Stiva i Brendona je.
Korisnikov avatar
By ogi_ns

moracu da te razocharam, ali teshko da ce se Sundjer Bob ikada pojaviti kod nas na DVDu... :placko:

Slika

jedino ako se neshto drastichno ne promeni...

ne zaboravi da ni The SpongeBob SquarePants Movie kod nas nije bio u bioskopima, a kamoli se pojavio na DVDu... a u filmu/crtacu izmedju ostalog glumi David Hasselhoff, a glasove pozajmljuju Alec Baldwin i Scarlett Johansson...
па то што глуми :domino: Мич :gubitnik: може да му буде само антиреклама...
а да је С.Б. популаран код нас - јесте! Бар у Новом Саду... не знам никог да не зна шта је то, а већина јако воли...

а ако су издавали превелике глупости, могли би и ово! е сад, једино су им права за ДВД издање вероватно још увек прескупа, ап ће их откупити за једно 3-4 године, кад му опадне популарност...

а нећу да купим на Енглеском :kesa: наш превод је СЈАЈАН!!! :kuvar: :oskar:
By Çâðê_DUP
sad znam da sam najvise volela .... keli :love:

:pickme: :angel:
Korisnikov avatar
By crawen
:shocked:

a ja mislio da će biti to još jedno "kiosk" izdanje, maximum hiljadarka...jes' da imam obe sezone na kompu, ali original je ipak original, tako da možda se desi da uzmem...a jel znaš možda gde se prodaje i ko je izdavač???
video sam u IPS-u ili u Plato-u, znam da sigurno ima u Mamutu...
izdavach je Prooptiki... to je jedna grchka kompanija koja vec neko vreme radi i kod nas... za sada imaju malo izdanja, ali im je sve savrsheno!
po meni su oni najbolji izdavachi u Srbiji... :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!