Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Transseksualka Jessica Bussert (41), nakon što je zatražila odštetu od pola milijuna funti zbog diskriminacije na poslu, dobila je naređenje iz vlade da hitno mora napustiti Veliku Britaniju. Jessica je bila zaposlena kao IT konzultant u tvrtki Hitachi Data System. Kad su tamo otkrili da je Jessica zapravo transseksualka, dobila je otkaz, a ubrzo i nakon toga dopis iz vlade u kojem stoji da njena radna dozvola više ne vrijedi te da u roku 28 dana mora napustiti Britaniju i vratiti se u SAD.

>>nastavak<<

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Delete
Ali...Britanija???!!!
Ne mogu da verujem da se to desava! Uzasno!
Korisnikov avatar
By Atlona
Ne mogu da verujem da se to tamo dogodilo. O tolerantnosti Britanije se stalno prica a i licno sam upoznata sa nekoliko vise nego pozitivnih primera...
Korisnikov avatar
By Val
Pa Britanija. Shta drugo ocekujete? :roll:
Korisnikov avatar
By Lunja
Meni je uvek sokantno i neprihvatljivo diskriminisanje po bilo kojoj osnovi, nebitno da li se radi o Britaniji ili Madagaskaru u vreme Ranavalone I.
:murkan: the violence!

Koliko se takvih slucajeva inace desava, a da uopste i ne dodju do ociju javnosti?

Ovaj slucaj je jos sokantniji jer je u pitanju ipak UK.

'Ajde malo teorije zavere: mozda je Jessica nesto zabrljala na poslu i opravdano ostala bez radne dozvole, sto jos nije dospelo u javnost, a koristi svoj trans status kao izgovor... :trach: (mada mi je bas tesko da poverujem u tako nesto)
Silly me.
Korisnikov avatar
By Val
Ali necesh verovati da sam prvo na to pomislila. Ko zna...:neznam:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Val
Ali necesh verovati da sam prvo na to pomislila. Ko zna... :neznam:
Ti & ja smo tako pametni. Girl powerr! :dude: :curka:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Val
Shta se ti vechito pravish pametna? Bash me nervirash...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa valjda moze nekome da se zali i da prolongira postupak deportacije do resenja te zalbe.

Mislim, dopis od Vlade, sigurno joj lichno ona senilna zabetina od premijera im nije to potpisivala nego neki (teorija zavere: homofobicni) sluzbenik.

A ne bi me cudilo da je Lunjina teorija tacna, to hoce tako vrlo cesto.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by REI
Originally posted by Val
Shta se ti vechito pravish pametna? Bash me nervirash...
Ovo neki licni napad? :lol: Molim moderatora da obrati paznju na offtopic.

:smeh:

A ti pile nemoj da se nervirash. Maji ci ti josh da razumesh neke stvari. Ostani pri temi ako imash shta da kazesh. Ako ne, e ondaSlika.

Ova danashnja deca bash ne znaju shta je poshtovanje...:sigh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
piše u članku da je već britanski ministar za manjine podneo zahtev da joj se omogući ostanak u Britaniji do suđenja, ali je zahtev odbijen.

ono što mislim da je moguće je i to što Lunja piše o brljanju na radnom mestu, ali ne treba zaboraviti i to da Jessica ima RADNU DOZVOLU, što znači da je imigrantkinja. s druge strane ako je dala lažne podatke (a nisam siguran koliko svi britanski zakoni poznaju instituciju transseksualnosti), to povlači za sobom crveni karton.

u svakom slučaju, mislim da su stvari prenaduvane. živi bili pa videli.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by 2Q2Bstr8
piše u članku da je već britanski ministar za manjine podneo zahtev da joj se omogući ostanak u Britaniji do suđenja, ali je zahtev odbijen.

ono što mislim da je moguće je i to što Lunja piše o brljanju na radnom mestu, ali ne treba zaboraviti i to da Jessica ima RADNU DOZVOLU, što znači da je imigrantkinja. s druge strane ako je dala lažne podatke (a nisam siguran koliko svi britanski zakoni poznaju instituciju transseksualnosti), to povlači za sobom crveni karton.

u svakom slučaju, mislim da su stvari prenaduvane. živi bili pa videli.
:yes: Amerikanka.

Tacno tako...zivi bili pa videli shta se stvarno desilo. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
stvar verovatno nije tako simply kako se cini na prvi pogled. sumnjam da je njen transrodni id problem, mozda je na poslu nesto zabrljala... odala neku drzavnu tajnu kgb-u...

ko zna....:cekam:
Korisnikov avatar
By marvuk
Videćemo kako će biti ovde, budući da kad je queer zajednica u pitanju, polako ali sigurno se nešto menja. Sporo je ali se nešto dešava.
By Dionysus
Jadna zena.
Ako nekad budem imala kompaniju, nek se javi, ja cu da je zaposlim. :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!