Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Paris
To je nesto najodvratnije u lezbejskom svetu. To sto svaka spava sa svakom. Ja se nikad ne bih smuvala sa bivsom moje bivse, ali vidim da neke devojke smatraju da je svet lezbejki jedno stado i da je normalno da se svaka sa svakom jebe. I tako u krug.
Mada kapiram da ljudi iz ocaja svasta cine.
Fala Bogu sto dece nece biti.
To je cista matematika i teorija verovatnoce.... Recimo, u datom vremenu imas recimo cetrdesetak devojaka koje su lb orijentacije i 'vidljive' su, odnosno dolaze na zurke. Od njih cetrdesetak mozes napraviti dvadeset parova, tj. veza. S'tim da se veze raspadaju i da se stvaraju nove. To znaci da je verovatnoca da ces naleteti na bivsu svoje bivse ili bar bivsu svoje drugarice minimum 1 od 20. Jos ako kao parametre uvrstim i sklonost ka odredjenom tipu zene, licna poznanstva (normalno je da se devojkekoje su u paru krecu u istom krugu ljudi), verovatnoca se samo povecava. Stado, al yeb ga....
Vidis Mina, ja nemam nista protiv onoga sto pise u prvom delu tvog posta

Na zurci bude 40 devojaka, od toga nastane 20 parova, ali ono sto posle sledi sve te kombinacije izmedju njih, to je tako bolesno i jadno. Animalno.
Zasto se ja nikad ne bih smuvala sa bivsinom bivsom?
Zato sto kad se budem nasla u njenom krevetu, znacu da je tu pre mene bila ona i da cu ja biti vecito druga.
Zato sto kad mi kaze nesto lepo, znacu da je to isto pricala pre mene njoj.
Ako me izvede u neki kafic znacu da su njih dve bile pre toga na tom mestu.
I da su mozda sedele cak za istim stolom. I da su nase "predivne uspomene" samo reciklaza nekadasnjih njihovih uspomena.
A na stranu to sto cemo se stalno vracati na pricu o nasoj najzajednickijoj temi-o njoj. Ona je zli duh koji nas proganja. Uvek sa nama prisutna u vazduhu.
Kada se smuvam sa nekim ko je iz druge price, iz drugog drustva i ne zna nikoga koga ja znam, ona je za mene cista i samo je moja. O njoj nisam saznala tako sto mi je bivsa prepricavala njihove jebacine ili svadje. Ona je moje otkrovenje.
Mozda je imala 100 devojaka pre mene, mozda ih je menjala na dan, mozda...sta god...ali ja to ne znam. Nema predrasuda, nema opterecenja.
Kad bih se smuvala sa bivsinom bivsom ja bih potpuno obezvredila i moju prethodnu i moju sadasnju vezu. Cak sta vise, sama sebi bi delovala kao neka nesposobna ocajnica koja nije u stanju da nadje nista bolje, pa pravi kompromis sa sobom ("bolje ista nego nista"). Bila bih svesna da mi je samopostovanje vrlo nisko.
A posto to nije slucaj, ja biram ono sto je @m.. odabrala. Da trazim i na drugim mestima. I da cekam. Ona ce sigurno doci. Tako bar kaze teorija verovatnoce