Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ono sto me je porazilo bila je recenica:
"Bivsa tvoje bivse je sadasnja tvoje druge bivse."

ono sto ce me tek sustici je
"moja (nadam se :love: ) buduca je bivsa moje bivse."

racunam da sam tu negde, izmedju 7. i 8. kruga pakla.

Koordinatni sistem konfuzije je cudo!
Korisnikov avatar
By crawen
eh...

bivshi mog bivsheg je sadashnji mog drugog bivsheg...
a buduci je bivshi svih bivshih...

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Lol, hvala bogu, moje bivse (ljubavnice) se u principu ne znaju medjusobno, a i u slucaju da se znaju, ne znaju da mi je ona druga takodje bila bivsa.
Sreca sreca radost, sreca uzivancija...
By Swanheart
Originally posted by the1whowished

:hmm: a kako dodje do ove recenice?
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Skandalozno, nadasve... Da li nas ima tako malo ili se ne trazimo dovoljno daleko? Ili kriterijumi ne postoje, pa se kombinujemo sa bilo kim ko je available?
Korisnikov avatar
By Paki

Razmrsićemo te čvorove i izvući te (pazi !) liftom iz tog 8. kruga pakla večeras uz pivce... :pivce: ... :dance:
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Moja sadasnja je bivsa moje bivse, a njih dve su dobre drugarice. Kad ih vidim kako se grle, hoce nesto da mi bude.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Skandalozno, nadasve... Da li nas ima tako malo ili se ne trazimo dovoljno daleko? Ili kriterijumi ne postoje, pa se kombinujemo sa bilo kim ko je available?
Eto!!! Zbog ovih pitanja postavih temu u estrogen, a ne u kafic!
(estrogen is not dead)

Da li nas ima tako malo ili se ne trazimo dovoljno daleko?
-izabrase ljudi valjda svoju vidljivost i kretanje u merodavnim krugovima.

Ili kriterijumi ne postoje, pa se kombinujemo sa bilo kim ko je available?
-khm...mislim da je sl. pitanje naznaceno u okviru jedne teme u lj&seksualnost podforumu... ne bih zelela da mislim da je tako. iluzije bi mi pukle kad im nije vreme da pucaju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Nije to nista strasno niti neobicno.
Radi se samo o previse zatvorenim krugovima unutar kojih mozemo naci partnerke, te je neizbezna situacija da skontas dve svoje bivse devojke da su jedna drugoj sadasnje ili vec ta kombinatorika.
Mislim, da je tu umesano potomstvo, vec ne bi valjalo zbog inbreedinga, a ovako... :hiphip:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kao odelenje u srednjoj školi...
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam se pogubila jos pre par godina kada sam ortaku konstatovala da je bivsa moje bivse bivsa moje bivse. <u pitanju su cetiri razlicite devojke>
By Paris
To je nesto najodvratnije u lezbejskom svetu. To sto svaka spava sa svakom. Ja se nikad ne bih smuvala sa bivsom moje bivse, ali vidim da neke devojke smatraju da je svet lezbejki jedno stado i da je normalno da se svaka sa svakom jebe. I tako u krug.
Mada kapiram da ljudi iz ocaja svasta cine.
Fala Bogu sto dece nece biti.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Paris
To je nesto najodvratnije u lezbejskom svetu. To sto svaka spava sa svakom. Ja se nikad ne bih smuvala sa bivsom moje bivse, ali vidim da neke devojke smatraju da je svet lezbejki jedno stado i da je normalno da se svaka sa svakom jebe. I tako u krug.
To je cista matematika i teorija verovatnoce.... Recimo, u datom vremenu imas recimo cetrdesetak devojaka koje su lb orijentacije i 'vidljive' su, odnosno dolaze na zurke. Od njih cetrdesetak mozes napraviti dvadeset parova, tj. veza. S'tim da se veze raspadaju i da se stvaraju nove. To znaci da je verovatnoca da ces naleteti na bivsu svoje bivse ili bar bivsu svoje drugarice minimum 1 od 20. Jos ako kao parametre uvrstim i sklonost ka odredjenom tipu zene, licna poznanstva (normalno je da se devojkekoje su u paru krecu u istom krugu ljudi), verovatnoca se samo povecava. Stado, al yeb ga.... :zastava:
Korisnikov avatar
By m..
Ma meni to nije jasno, ono zasto te cice osecaju da su ogranicene na tu skupinu od tih isitih 40 devojaka, zasto ne traze dalje. Meni se recimo nijedna od, u tom trenutku datih, 40 (ili 300) ili koliko god nije dopala, pa sam trazila dalje i nasla. Desavalo mi se da se 2 bivse nalaze u istom prostoru, ali se ne poznaju, a o tome da su bile zajedno ni govora... Ja sam bukvalno pala u depru u jednom trenutku upitama "is that all there is" i skapirala da bas i nije tako. Vecina mojih curica su bisexualne, pa nisu ni morale da se krecu u nekim uskim krugovima, i upoznavala sam ih na najrazlicitijim mestima... Ili ja prosto nisam od onih ljudi koji ne mogu da funkcionisu ako nisu u vezi, pa nemam zelju da pravim kompromis?
By Paris
Originally posted by MinaHarker
To je cista matematika i teorija verovatnoce.... Recimo, u datom vremenu imas recimo cetrdesetak devojaka koje su lb orijentacije i 'vidljive' su, odnosno dolaze na zurke. Od njih cetrdesetak mozes napraviti dvadeset parova, tj. veza. S'tim da se veze raspadaju i da se stvaraju nove. To znaci da je verovatnoca da ces naleteti na bivsu svoje bivse ili bar bivsu svoje drugarice minimum 1 od 20. Jos ako kao parametre uvrstim i sklonost ka odredjenom tipu zene, licna poznanstva (normalno je da se devojkekoje su u paru krecu u istom krugu ljudi), verovatnoca se samo povecava. Stado, al yeb ga.... :zastava:
Vidis Mina, ja nemam nista protiv onoga sto pise u prvom delu tvog posta :D Na zurci bude 40 devojaka, od toga nastane 20 parova, ali ono sto posle sledi sve te kombinacije izmedju njih, to je tako bolesno i jadno. Animalno.

Zasto se ja nikad ne bih smuvala sa bivsinom bivsom?
Zato sto kad se budem nasla u njenom krevetu, znacu da je tu pre mene bila ona i da cu ja biti vecito druga.
Zato sto kad mi kaze nesto lepo, znacu da je to isto pricala pre mene njoj.
Ako me izvede u neki kafic znacu da su njih dve bile pre toga na tom mestu.
I da su mozda sedele cak za istim stolom. I da su nase "predivne uspomene" samo reciklaza nekadasnjih njihovih uspomena.
A na stranu to sto cemo se stalno vracati na pricu o nasoj najzajednickijoj temi-o njoj. Ona je zli duh koji nas proganja. Uvek sa nama prisutna u vazduhu.

Kada se smuvam sa nekim ko je iz druge price, iz drugog drustva i ne zna nikoga koga ja znam, ona je za mene cista i samo je moja. O njoj nisam saznala tako sto mi je bivsa prepricavala njihove jebacine ili svadje. Ona je moje otkrovenje.

Mozda je imala 100 devojaka pre mene, mozda ih je menjala na dan, mozda...sta god...ali ja to ne znam. Nema predrasuda, nema opterecenja.

Kad bih se smuvala sa bivsinom bivsom ja bih potpuno obezvredila i moju prethodnu i moju sadasnju vezu. Cak sta vise, sama sebi bi delovala kao neka nesposobna ocajnica koja nije u stanju da nadje nista bolje, pa pravi kompromis sa sobom ("bolje ista nego nista"). Bila bih svesna da mi je samopostovanje vrlo nisko.
A posto to nije slucaj, ja biram ono sto je @m.. odabrala. Da trazim i na drugim mestima. I da cekam. Ona ce sigurno doci. Tako bar kaze teorija verovatnoce :D
Korisnikov avatar
By Galateja

Slazem se sa ovim postom.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by GALATEJA

Slazem se sa ovim postom.
slazem se sa oba posta 1000 posto... kada mi neko od prijatelja pedera dodje i pocne da objasnjava da je on sada sa bivsim svog najboljeg druga sa kojim je jednom spavao, a njegov sadasnji je bio sa..bla, bla, bla... povraca mi se!!!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

A posto to nije slucaj, ja biram ono sto je @m.. odabrala. Da trazim i na drugim mestima. I da cekam. Ona ce sigurno doci. Tako bar kaze teorija verovatnoce :D
Da ne quotujem ceo post, samo da kazem da mislim da si 100% u pravu.
Stvar je u tome sto sam svoje postove bazirala na situacijama koje sam zaista srela kod lgb ljudi u nas, te da se takve situacije ponavljaju i postaju sasvim uobicajene i ocekivane. Kao i u svakoj maloj sredini, svako svakoga zna i poznaje. Kompletnu 'gay-scenu' or whatever kod nas mozes slobodno da posmatras kao selo (a forum kao seoce) :seljache:
Korisnikov avatar
By m..
Village People, lol.
Iliti sto je rekao drugu neki seljak u Bosni "Da si dosao ranije, udao bih cerku u ZGRADU". Ja bih ipak da se udam u zgradu, pa makar je ne docekala.
:tos:
Korisnikov avatar
By Laika
Ja bila samo sa jednom od onih koja je bila sa njih pedeset koje se medjusobno znaju i od kojih je svaka ponaosob bila i sa ostalih cetrdeset devet. Grozno je.
Imam osecaj kao da sam i ja bila sa svima njima.

Posle kazu da lezbejke NISU bolesne. :prst: nisu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nijedna moja bivsa ne zna moju bivsu-sve su iz potpuno drugacijih prica, a neke obitavaju na razlicitim kontinentima:redaljka:
a sto se tice tog muvanja sa bivsinim bivisim bivsim....valjda ljudi koji izlaze na to sto se smesno zove "scena" su upuceni stalno jedni na druge?U svakom slucaju, nema potrebe za tim...i slazem se sa Paris da bi mi stalno ta "druga" bila u glavi. Ja sam ionako ljubomorna iskljucivo na bivse devojke, dok mi u sadasnjosti ne smeta ni flert, ni simpatisanje nekog...dok bivse...no no no...:odbij:
By Çâðê_DUP
oh .. osecam se tako ... cistom :D

gluposti! nisam toliko posesivna, mada od tih 40, ogromnoj vecini orah iz ruke ne bih uzela (toliko o teoriji verovatnoce). :kosach:
ako bi mi se devojka jako JAKO svidjala, MOZDA mi ne bi mi palo na pamet da razmisljam na nacin koji je paris iznela.

(razmisljala sam neko vreme o ovome sto je paris rekla i ponovo sam procitala njen post. ima mnogo istine u tome sto ona govori i koje sam i sama bolno svesna. to je jako frustrirajuce, narocito ako se radi o emotivnijim osobama. otud sam post prepravila i ubacila-MOZDA)
By Çâðê_DUP
svest to je moj odgovor na sva pitanja u vezi lez "problematike" (necu da pricam o gay-evima na ovoj temi)
odnosno odsustvo iste. srbi smo. primitivci. nismo spremni ni da svoju orijentaciju iznesemo na zdrav nacin, jer smo seljaci. sve lose iz patrijarhata prenele smo na lez odnose. (ja ovde nemam sta da trazim. a verujem i da tako misle i "cice koje se kriju"). tamo gde je bezosecajnost vrlina, gde seks konotira mesto ljubavi, tamo gde se alkoholom i drogom razblazuju osecanja, a gde figurira cist, nicim razblazen bes, nema izlaska iz 9-og kruga. covek mora da bude dovoljno cvrst da uspe da ostane sam, a da ne zaboravi da pruzi ruku kad je nekom pomoc potrebna, pre svega da bude covek. i tad (kad svest dodje na taj nivo), kad dodjemo do proste istine da je nase dupe jako malo u odnosu na covekovu dusu koja je i nase ogledalo, bicemo mnogo srecnije, manje frustrirane i lakse cemo prihvatiti sebe. tada necemo nikoga mrzeti, a krug pakla ce se polako siriti. medjutim, ja ovde ne vidim nikakav pomak, mislim da ga jako dugo nece biti.
By Çâðê_DUP
Da, slazem se sa ovom postom.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by m..
Lol, hvala bogu, moje bivse (ljubavnice) se u principu ne znaju medjusobno,
`de ti zhivish sestro,
u New Yorku ???
Korisnikov avatar
By EYA

Vidis Mina, ja nemam nista protiv onoga sto pise u prvom delu tvog posta :D Na zurci bude 40 devojaka, od toga nastane 20 parova, ali ono sto posle sledi sve te kombinacije izmedju njih, to je tako bolesno i jadno. Animalno.

Zasto se ja nikad ne bih smuvala sa bivsinom bivsom?
Zato sto kad se budem nasla u njenom krevetu, znacu da je tu pre mene bila ona i da cu ja biti vecito druga.
Zato sto kad mi kaze nesto lepo, znacu da je to isto pricala pre mene njoj.
Ako me izvede u neki kafic znacu da su njih dve bile pre toga na tom mestu.
I da su mozda sedele cak za istim stolom. I da su nase "predivne uspomene" samo reciklaza nekadasnjih njihovih uspomena.
A na stranu to sto cemo se stalno vracati na pricu o nasoj najzajednickijoj temi-o njoj. Ona je zli duh koji nas proganja. Uvek sa nama prisutna u vazduhu.

Kada se smuvam sa nekim ko je iz druge price, iz drugog drustva i ne zna nikoga koga ja znam, ona je za mene cista i samo je moja. O njoj nisam saznala tako sto mi je bivsa prepricavala njihove jebacine ili svadje. Ona je moje otkrovenje.

Mozda je imala 100 devojaka pre mene, mozda ih je menjala na dan, mozda...sta god...ali ja to ne znam. Nema predrasuda, nema opterecenja.

Kad bih se smuvala sa bivsinom bivsom ja bih potpuno obezvredila i moju prethodnu i moju sadasnju vezu. Cak sta vise, sama sebi bi delovala kao neka nesposobna ocajnica koja nije u stanju da nadje nista bolje, pa pravi kompromis sa sobom ("bolje ista nego nista"). Bila bih svesna da mi je samopostovanje vrlo nisko.
ja ne kapiram... :misli: vrednost ? cistota ? svojina ?

potpuno besmisleno je utvrdjivanje kvaliteta neke osobe na osnovu njenih veza sa mojim vezama, tj. sa bilo cijim vezama.
sve to spada u kategoriju ˝iskustva˝ , a svako ˝iskustvo˝ se boduje prema znanju koje nam je donelo (od uludo protracenog vremena do ˝tako zelim˝ ili ¨tako ne treba˝).

ulazeci u gay svet, ono sto mnogi nazivaju ˝gay scenom˝, najvise me odusevljavalo upravo to sto, za razliku od ˝strejt sveta˝, mnogo cesce mogu sresti potpuno opustene ljude, rasterecene obrazaca ponasanja, bar kad su u pitanju ljubavne veze. i jos uvek me raduje kad vidim na okupu, recimo, neko drustvance od 5-6 lezbi od kojih su sve bile u vezi izmedju sebe, a i dalje funkcionisu kao prijatelji!
zar nije upravo to kvalitet, svakog coveka ponaosob, kad ne dopusti da mu glupi ponos (ili sta god da je vec u pitanju u datim momentima) remeti srecu, umanjuje vrednost i onemogucava ga u daljnjoj potrazi za ljubavlju ?

o ˝svojini˝ , tj. posedovanju ili usporedjivanju partnera, uspomena i samopouzdanju necu ni da raspravljam :lood:

btw, ne, ne bojim se da ce me dve bivse koje postanu, jedna drugoj, sadasnje, ogovarati :drama:
By Paris
Originally posted by EYA

ja ne kapiram... :misli: vrednost ? cistota ? svojina ?

Mislim da je to svima ovde jasno.
potpuno besmisleno je utvrdjivanje kvaliteta neke osobe na osnovu njenih veza sa mojim vezama, tj. sa bilo cijim vezama.
sve to spada u kategoriju ˝iskustva˝ , a svako ˝iskustvo˝ se boduje prema znanju koje nam je donelo (od uludo protracenog vremena do ˝tako zelim˝ ili ¨tako ne treba˝).

"Ceo zivot je samo jedno veliko iskustvo" :drama:
Ovo je iz nekog americkog prirucnika iz oblasti popularne psihologije: "Kako postati omiljen u drustvu za nedelju dana?" ili "Kako biti zvezda haj skula?" :tetka:
ulazeci u gay svet, ono sto mnogi nazivaju ˝gay scenom˝, najvise me odusevljavalo upravo to sto, za razliku od ˝strejt sveta˝, mnogo cesce mogu sresti potpuno opustene ljude,

Jel ti zivis na Marsu? Ljudi u gay svetu su sve osim opustenih. Ako mislis da to sto se nagutaju eksera i odvale od alkohola i ne znaju gde se nalaze njih cini "opustenim" you're so fucking wrong... To je samo pokusaj da se na trenutak pobegne od jebene istine da smo: DISKRIMINISANI u svakom pogledu, da zivimo pod presijom, da smo uplaseni itd
rasterecene obrazaca ponasanja, bar kad su u pitanju ljubavne veze.
Ovo se zove promiskuitet. A moze se reci i obicno kurvanje nakolo (ili ti fuckin around)
Ne mislim da su oni "rastereceni" bilo kakvih obrazaca, oni ih jednostavno nemaju. There's the rub.
i jos uvek me raduje kad vidim na okupu, recimo, neko drustvance od 5-6 lezbi od kojih su sve bile u vezi izmedju sebe, a i dalje funkcionisu kao prijatelji!

Ovo nema nikakve veze sa temom o kojoj pricamo.
Niko ne osporava da dve bivse mogu biti prijatelji.
zar nije upravo to kvalitet, svakog coveka ponaosob, kad ne dopusti da mu glupi ponos (ili sta god da je vec u pitanju u datim momentima) remeti srecu, umanjuje vrednost i onemogucava ga u daljnjoj potrazi za ljubavlju ?
Mislis da bi sve trebala da zajebemo glupi ponos, napravimo jednu lezbo komunu nalik nekadasnjim hippy komunama i da se tucamo svaka sa svakom! Neverovatno je kako ti neke izuzetno destruktivne, negativne i ruzne stvari prezentujes na tako lep nacin. Twisted.
o ˝svojini˝ , tj. posedovanju ili usporedjivanju partnera, uspomena i samopouzdanju necu ni da raspravljam :lood:
Opet si promasila temu.
Ali kad si vec spomenula, pod "svojinom" se ne misli da mi nekog drzimo zatvorenog u podrumu i ne damo mu da izadje. To je ono tanano osecanje kad znas da neko pripada tebi dusom i telom...
Korisnikov avatar
By EYA
a zasto ne moze pripadati nekog momenta tebi, potpuno tanano, bez obzira sto je nekog prethodnog verovao/la da pripada nekom drugom (makar taj neko bila/o i tvoja neka bivsa/i) ?

lezbo/hippy komuna ? why not ? :grouphug: :cigareta: na Marsu :D
By Melibea
Bivsa bivse e njena bivsa je od moje bivse bivsa sa kojom je moja bivsa....ok izgubila bih se na samom pocetku..Neko iznad mene u postovima je lepo rekao nazalost ovo je mali svet pa je vecina bivsih imalo za bivsu pa su njihove bivse....uf uf mnogo komplikovano bje ovo...Hvala bogu te je moja jedna bivsa otisla iz zemlje,a sadasnja NEMA nikakve kontakte sa ovim delom sveta tj tacnije forumom,chatom itd itd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!