- 18 Avg 2006, 14:59
Ne znam da l sam omasila folder il ovo ide pod razno, ja macku ne mogu svrstati u hobi, al neka bude
Znala sam da je inteligentna kad su mi rekli da je skitnica i da je oni hrane, a ona se spokojno izvalila na suncu sa stavom carice i zavodila me pogledom. nije izgledala kao siroche, znaci, ima dobar hi-tek.
odmah sam je povela kuci i uocila sam da ume da se sacuva da je neko ne uzme, igra se, ima bistar pogled i kao da mi cita misli. dovoljno je bila inteligentna da provali ko se pita tu u kuci i iskljucivo je koristila ukucane za hranu (tj da je oni nahrane
, a kod mene se mazila, prela i tako. kad smo se preselili, nije se izgubila kao druga macka koju smo dobili, tacnije, nije dopustila da je neko ukrade, kad izlazi oprezno proviri levo i desno i onda izadje. otvorim joj vrata kad je pustam u dvoriste, ne brinem hoce li se vratiti, a zarobila mi je farmerice i od njih je napravila nekakav turban na kome lezi i sisa ih i stipa noktima. spava po fijokama i ormarima. voli da juri moje noge i prati njihovo kretanje, a onda skoci i ujeda. odmah je provalila kako se zove, posle samo jednog dozivanja. ima meru u svemu. gleda me pravo u oci i ja znam da nesto misli. kako da me ubije i preuzme kucu? evo je, sad spava. spava kad bar neko spava u kuci, na moj ritam vise ne obraca paznju.
poredim je sa prethodnom i uvidjam mnogobrojne razlike u njihovom shvatanju zivota. vasa iskustva?

Znala sam da je inteligentna kad su mi rekli da je skitnica i da je oni hrane, a ona se spokojno izvalila na suncu sa stavom carice i zavodila me pogledom. nije izgledala kao siroche, znaci, ima dobar hi-tek.
odmah sam je povela kuci i uocila sam da ume da se sacuva da je neko ne uzme, igra se, ima bistar pogled i kao da mi cita misli. dovoljno je bila inteligentna da provali ko se pita tu u kuci i iskljucivo je koristila ukucane za hranu (tj da je oni nahrane

poredim je sa prethodnom i uvidjam mnogobrojne razlike u njihovom shvatanju zivota. vasa iskustva?