Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

jedan decko,koji mi se stvarno jako dopao, mi je rekao da nisam njegov tip. jesam ja sladak, super se oblacim, jako mu se dopalo sto imam ovakav smiso za humor, sta vise, voleo bi da provodi vreme samnom, ali JA NISAM NJEGOV TIP. nije siguran da bi mogao da mi pruzi maximum koji zasluzujem... (otprilike sve njegove reci)

dakle, da li ste se nasli u takvoj situaciji nekad?
kako zaleciti posrnulu sujetu?
:tetka:
By Çâðê_DUP
nemam problema s tim. jednom mi se bas desilo, tim recima. pogledala sam je u cudjenju i otisla sam. :smeh:
Korisnikov avatar
By iJazz
Get over it :nokti: . Tako.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ala te je namazao! :zid: slagao je sve što ti je rekao. :muva:

jebi ga, hladan tuš... a kad se desi, pa ništa - kupim sebi vudu lutku.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ali sta ako vam se taj decko jako dopada?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne bih rekao da je lagao u potpunosti jer smo stvarno vec duze vreme u kontaktu od tada, sta vise, poverio mi je neke stvari koje ne verujem da bi svakom, tako da je onaj deo u kom kaze da mu prija moje drustvo verovatno istinit...

poenta je da cujem da li su i drugi imali slicno iskustvo. saveti tu i tamo dobro dodju ali ja sam velika cura i moracu preci preko toga:sarana:

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by ns.happy
ali sta ako vam se taj decko jako dopada?
Get over it... :novine:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kažem ti - hladan tuš. jebi ga, nikome ne prija, ali se desi. sigurno ti nije svejedno ako ti se dečko toliko dopada. možeš da se okaneš toga, daš sebi malo vremena, pa će se pojaviti i neko drugi ko će ti se možda dopasti još više. dobar lek je da malo proanaliziraš to što ti je rekao. razmisli ako mu se sve to dopada kod tebe, šta ostaje da ne budeš njegov tip? a možeš i dodatno da ga spopadaš sve dok ti ne kaže istinu zašto ne želi da bude sa tobom. :trep:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma istina je da mu se dopao decko visok 160, a onima 190, istina je da mu se nisam dopao fizicki, nisam njegov tip, hahaha... sta cu imam me viska, jedna glava... :giljotina:
Korisnikov avatar
By Rei
Padnem u depresiju. :giggle:

Shalim se, pa skenjam se normalno, ali me prodje za max nedelju dana ako sam se bash zacopao. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
joj, ne znam... u poslednje vreme mi nesto ne ide od ruke da zavedem tipa koji mi se dopada. a mene spopadnu neki totalno ok, ali me ohladi sto se toliko primaju...:zacepi:
Korisnikov avatar
By Kiborg
PA tako nešto mi ne vređa sujetu, ne moram svakom da se dopadnem. Mislim šta da radim, takav sam kakav sam, kome se sviđa OK, kome ne, isto OK. Jeste malo neprijatno, ali prođe.
Tvoj problem je što si stalno u njegovoj blizini. Ako misliš da se iza onog što ti je rekao ne krije puna istina, kao što ti ovaj sa zajebanim nickom za kucanje /2Q i jos nešto/ reče, spopadaj ga dok ne saznaš o čemu se radi. Ako ne možeš da iskontrolišeš svoje emocije i ukoliko ti je to što si u njegovoj blizini teret, gledaj da sa njim lepo porazgovaraš o tome i da se ne viđate više.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a kakva su vasa iskustva? nemojte sad samo kao bilo, proslo, nikad vise nije bilo.... hajde malo ovde da ispricamo nase blamove i ispale... :muva: :vijaca:
Korisnikov avatar
By unic0rn
jedan decko,koji mi se stvarno jako dopao, mi je rekao da nisam njegov tip. jesam ja sladak, super se oblacim, jako mu se dopalo sto imam ovakav smiso za humor, sta vise, voleo bi da provodi vreme samnom, ali JA NISAM NJEGOV TIP. nije siguran da bi mogao da mi pruzi maximum koji zasluzujem... (otprilike sve njegove reci)
Ovako, za tvoje dobro bicemo pragmaticni. A da bi to bili, moramo stvari objasniti onakvim kakve jesu ma koliko to bolelo.

Ova standardna zhvaka koju ti je prosuo jer nema muda da kaze nista drugo znachi sledece:

ne bi te povalio ni da mu se ponudish na srebrnoj tacni s jabukom u ustima i bananom u zadnjici sa sve garnirungom od papaje, manga i ostalih egzotichnih vocki prekrivenih shlagom a preko toga posutih marcipanom.

Jednostavno - ne.

A ni tebi ne treba takav, jer:

a) zakljuchili smo da nema muda [sem ako ti to nije fetish]
b) bezobrazno nedirektan, shto znachi da te ipak ne poshtuje i ne ceni koliko ti mislish
kako zaleciti posrnulu sujetu?
:tetka:
Fina terapija:

Uzeces ladan tush a ujutro prevrteti imenik i aktivirati neku staru kres shemu, iskoristiti i ostaviti po strani

Zlobna terapija:

Uzeces ladan tush a ujutro ces kontaktirati nekoliko svojih obozavaoca koji ce ti dizati ego do 101 i nazad

aj sad, bez drame. ima toliko pedera da ces kad tad ubosti ono sto trazis.
a i shvatices uskoro da nije tako divan kao shto jeste sada, mark my words.

cheerz :pivo:
Korisnikov avatar
By Frey
Ne očajavaj. Prvo, ne mora da znači da te je slagao za bilo šta što ti je rekao... Šta više, neki ljudi se ponašaju tako odbojno i kad si baš njegov tip... Problem može biti i u njima samima (cenim da je to moj slučaj, dakle eto ti empirijske potvrde)
Ipak, u većini slučajeva stoji ovo što je unic0rn napisao, ali, dakle, ne u svim slučajevima...
Kako god, zašto se zamaraš toliko time?
By fencysmurf
kazem mu : e pa onda nisi ni ti moj ! ajde zdravo rugobo ...

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by fencysmurf
kazem mu : e pa onda nisi ni ti moj ! ajde zdravo rugobo ...

:zacepi:
Ovo je najache :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
:beba:

a vi? kako ste se ponasali u tim situacijama. sve su to bajkovita i vrlo duhovita resenja koja nudite, ali koliko su realna?
Korisnikov avatar
By svejedno
Jel tebi stalo do njega zbog njega ili zbog toga sto te je odbio?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ne znam shta ima nerealno ovde.

Valjda imash tush? :sveca:
By fencysmurf
pa za realni dojam mozes dodati posle rugobo recimo

" sa tobom sam i onako bio samo jer sam humanitaran covek."

dakle:

e pa onda nisi ni ti moj ! ajde zdravo rugobo, sa tobom sam i onako bio samo jer sam humanitaran covek.
Korisnikov avatar
By avalon

a vi? kako ste se ponasali u tim situacijama. sve su to bajkovita i vrlo duhovita resenja koja nudite, ali koliko su realna?
Realnost je da su postojali (a tako ce valjda da bude i u buducnosti) i dechaci kojima si se ti svideo, a koje si "odjebao" jer nisu bili "tvoj tip"... Zato, nemoj da dramis devojachko ludilo :nokti:
Circle of life :peva:

:giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislish , sve se vraca, sve se placa? :)

ma nije u pitanju :pms: nego je decko stvarno ok, sta vise, jako mi se dopada. i ja njemu u neku ruku, ali kao prijatelj (ja sam se prilicno ohladio, ali on mi je stvarno dokazao da misli tako)

no, mene vase price interesuju. moju mozete redovno citati na www.nshappy.blogspot.com:kokice:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, zamisli da ti prilazi devojka koja je sva fina i pokušava da te smuva a tebe ne privlače devojke nego mladići. Dakle, isto to.
Korisnikov avatar
By Val
joj, ne znam... u poslednje vreme mi nesto ne ide od ruke da zavedem tipa koji mi se dopada. a mene spopadnu neki totalno ok, ali me ohladi sto se toliko primaju... :zacepi:

E vidish, eto ti odgovora. Mozda je lik skontao koliko si se ti primio pa taj o'ladio? :) Kuliraj ga. Kad te (ako te) pozove , reci mu da nemash vremena i ne javljaj se izvesno vreme. Ili ce da se navuce ili cesh i ti da o'ladish za to vreme.

:maca:

A moje price tu nema. Josh mi nisu rekli "nisi moj tip". Kontam, da mi to neko kaze ne bih uzalud troshila vreme na tu osobu nego ishla dalje, ma koliko mi se ona svidela. :cowboy:
By Coyote

hm, e oa ovako my dear......razmisli o tome ovako....da li ti se desilo da nekada naidjes na nekoga sa kim se super slazes, ko je simpatican, sladak, pametan...ali jebi ga, nije tvoj tip...ne znas ni sam zasto, ali jednostavno to nije to....znas da on nije ono sto bi te u krevetu izludjivalo...

to je verovatno neki iskonski instinkt....budimo iskreni, cim vidis tipa, mozes da procenis da li te fizicki, i naglasam, samo fizicki za sada, pali ili ne....i ako ne, dzaba mu sve ostalo....

kapiras? e sada se stavi u njegovu situaciju...dakle to se desilo njemu...

u principu, ne mozes nista da uradis po tom pitanju....pitanje je samo kako da izadjes iz cele situacije a da ne izgubis svoj self-esteem...

ono sto sam ja uradio je da sam skroz otvoreno rekao, cuj ti si strava tip, dopalo mi se kako se slazemo, mogao sam da zamislim da izmedju nas bude i nesto vise, ali shit happens, to je tvoja odluka i ja je prihvatam....i dalje mislim da si really nice guy...

time pokazujes i njemu i sebi da si dovoljno odrastao i dovoljno self-confident da se nosis sa tako necime.....

e onda dolzi tezi deo, a to je da sebe samog ubedis da je to OK i da ne moras svakome da se dopadnes, i da to ne znaci da nisi attractive itd....
svako ko ti kaze da mu se NIKADA nije dogovdilo da ga je neko odbio, laze....

svako od nas ima odredjeni tip ili odredjene tipove muskarca koji ga privlace....i to nema veze uvek veze sa lepotom, telom itd....samo pogledaj koliko njih odbije tipove koje ti smatras neverovatno slatkim i smuva se posle sa totalnim rugobama...thats life....

eto, tako ja to vidim.....hang in there!!!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
kojote, mudrico moja!

dakle, stvari se ovako odvijaju, unikorn, nije da me ne bi povalio ni da mu s e ponudim na tacni sa sve prilozima, on me je vec povalio.

jutros mi je poslao sms neka debilna konstatacija o vremenu, ali znaci ono ''dobro jutro'' na njegov nacin

on je jako dobar, sto bi neki rekli ''kvalitetan'' (sto volim taj izraz, kao meso u matijevicu), i jebi ga ako me ovo bude drzalo dovoljno dugo iskoristicu svu moc koja mi je data da ga zavedem.. :pickme:
ako i dalje bude ladan tus, kako koyot kaze shit happens... :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Kada se tako nesto desi, to treba prihvatiti flegmaticno kao jos jednu od bezbroj zalosnih zabluda kojima su ljudi inace skloni.

Nekada da je doduse korisno aktivirati dodatne argumente ukoliko vec nisu ispucani u pocetku - za vecinu ljudi, veliki kurac i/ili debeo novcanik.

Pa da vidis kako si onda namah njegov tip! :tetka: U stvari, onda si svaciji tip, pa ti taj luzer i ne treba, zar ne? :tetka: :tetka:
Korisnikov avatar
By ns.happy
on ima najveci kurac koji am video u zivotu (a video sam vise nego neko vrabaca) a i deluje puno... ali nije poenta u tome, nego da sam ja :snob: kojem je povredjena sujeta...

no, nebitno, zar niko nece ispricati svoj slucaj? osim koyota:okret:
Korisnikov avatar
By Vlada T
on ima najveci kurac koji am video u zivotu (a video sam vise nego neko vrabaca) a i deluje puno... ali nije poenta u tome
My darling, but that's exactly it! Buduci da su ga bogovi tako nestedimice obdarili bogatstvima sto materijalnim a sto duhovnim (to je taj veliki kurac, kljucan za razvoj svesti), to tebi ostaje samo da pariras toj ponudi, a ako ne mozes - pronadji nekog sa respektivno manjim kurcem i manje para - taj ima da ti padne kano zrela krushka u krilo...

A uzgred, sada nam je i jasnija tvoja fascinacija doticnim koja eto traje vec citavu jednu stranu postova.

Aman, get a grip girl, emancipuj se malo, ne treba ti muskarac kao mera uspeha i vrednosti u zivotu, imas ti i neke druge kvalitete valjda a ne samo da te neki baja cuska okolo kao svoju malu pickicu i kao govori da si "super ali ne i njegov tip..", mozes ti i vise u zivotu da uradis, umesto sto ti sujeta povredjena...onda ce te neko ceniti ne prema uklapanju u foto-robot idealnih tipova (koji mogu samo da naslutim kako izgleda), vec kao jedinstvenu i zanimljivu osobu, egal partnera i istinskog sadruga pored sebe.
Sve pre toga ti je samo tinejdzerska tlapnja i primitivni patrijarhat u egzoticnim pojavnim oblicima. :venchanje:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!