Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav? :beba:
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
Korisnikov avatar
By ::fy::
1. Da, veoma se osećam voljeno od strane raznih ljudi - dečka, prijatelja, kolega
2. ...ipak ne dostaje možda i najvažnija ljubav - roditeljska
3. Mislim da ljubav dajem srazmerno pruženom, a budući da se zaista lako vezujem za ljude ponekada i preteram
4. /pogledati odgovor pod 1/
5. Da, mislim da imam još nepružene ljubavi u sebi a siguran sam da ima i dosta ljudi kojima nije pruženo dovoljno iste
By Çâðê_DUP
Originally posted by devokICA
Koliko se osecate voljeno?
Ne osecam se voljeno.
Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete?
Mislim da nemam.
Sa kojih strana dobijate ljubav? :beba:
Od svoje machke.
Da.
By Melibea
1.Koliko se osecate voljeno?
- Puno,jer znam da me moja beba loli najvise na cvetu......

2.Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete?
-Nikad nije dovoljno,uvek se moze vise i jos vise. :yes:

3.Sa kojih strana dobijate ljubav?
-Od moje curice :love:

4.Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
-Imam ali znam kome cu je dati,polako.... :kiss:
Korisnikov avatar
By ns.happy
da, osecam se voljeno, od strane roditelja (i kad mi prave scene zbog necega, to je iz najbolje namere, iako i h tad mrzim, ja ih volim), prijatelja 8nikad im to ne bih priznao, hahaha, salim se)... ma i oni koji me ne vole, ja njih volim dovoljno i za sebe...

sto kaze lepa brena, a ja bih srce svoje poklanjala svima koliko ljubavi u meni jos ima...

mogu ja jos da delim, zainteresovani, javite se ;) )

:palacinke:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa zadovoljna sam, ne zalim se jos uvek...
Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete?
Da, svakako!
Sa svih strana po malo, od devojke, druga, drugarice, brata...
Da, ali mislim da cu tu svoju ljubav ispoljiti kad dodje pravi trenutak za to.
Korisnikov avatar
By Hys.
Izuzetno

Mislim da uvek mogu jos vise da dam i pokazem nego sto to cinim.

Sa kojih strana dobijate ljubav?
Mog muza i dechke, roditelja i seke, prijatelja i dve predivne mace

Mislim da imam jos puno ljubavi u sebi, imam i ljude kojima mogu da je pruzim, ali uvek ima viska za jos ljudi koji mi udju u srce...kao i zivotinjice
:pilence:
Korisnikov avatar
By Seaman
Osjecam se kao neiskoriscen potencijal.:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Od preksinoc...osecam da mogu biti voljena.
:kissing:
Uvek ima ljubavi da se da. u-ve-k.
Korisnikov avatar
By m..
Koliko se osecate voljeno? Dovoljno da budem srecna, i malo preko toga.

Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Ne postoji dovoljno, uvek moze vise i vise od vise...

Sa kojih strana dobijate ljubav? :beba: Od porodice, prijatelja, raznih ljudi sa strane. Nemam devojku, niti je zelim u ovom trenutku, mada nikad ne reci nikad.. Ovih dana mi se cini da u stvari kod raznih ljudi sa strane to triggeruje sexualna privlacnost, neke krajnje sumanute stvari se dogadjaju a uopste ne mislim da sam neka zavodnica ili nesto, nego su ljudi poludeli, te sam veoma zbunjena na trenutke, spopadaju me neke zene kojima pre 5-6 meseci ne bih imala petlju da pridjem ni u ludilu a da se sad ni ne trudim...ne razumem stvarno, jer nista nisam promenila na sebi...Mozda se samo osecam dobro, pa se to vidi.

Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite? Da, uvek, mada umem da rasipam na razne strane, treba mi jos macica da ih volim. I jos i jos.

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By tramp
trenutno ne
ne ne i ne ... cudno bio je jedan trenutak u mom zivotu ne tako davno kada sam imala osecaj da nalecem na ljubav gde god se okrenem, trenutno svi koji me vole/koje volim su u sred problema, nervozni, tuzni, izfrustrirani, neprijatni i mada znam da oni mene jos uvek vole ne osecam se voljeno, istovremeno razumem da ja nisam centar sveta i da ce kada im se situacija popravi opet naci vremena za mene
prijatelji, mama, devojka...
da mislim da moja ljubav koju saljem svojoj devojci ne nailazi na plodno tle, ona je toliko nesigurna da bez obzira koliko je ja uveravala da je volim ona nije u stanju da veruje
Korisnikov avatar
By Azdaja
4x DA(koliko znam...heh):njanja:
Korisnikov avatar
By coka
da da da da
osecam se voljeno od strane svih ljudi do kojih mi je stalo (devojke,prijatelja,roditelja,moje male kuce). Ponekad mislim da cu da ugusim ljude svojom ljubavlju i naravno imam i viska ljubavi za one koji ce tek doci u moj zivot
Korisnikov avatar
By ns.happy
moram da uploadujem jednu ispravku, sad se ne osecam nesto posebno voljen...
Korisnikov avatar
By Kupper
Tramp, the guilty is all yours:D (ovo je bio off)

Jes, osecam se voljeno i jesam do neba i nazad i tako nekoliko puta. Blago meni, iskreno da vam kazem:snob:
By just!N
Koliko se osecate voljeno?[/quote]

Dovoljno :love:
Ima ali uvek moze vise....
Od decka, prijatelja, porodice...
Da...ali radim na tome! :lizalica:
[/quote]
Korisnikov avatar
By bigirl
Izuzetno voljeno! Sa svih strana.

Uvek može više... But too much love could kill you...
Korisnikov avatar
By switchon1234
Da.

Posto osecanja nisu neka konstantna kategorija, u nekim momentima osecam kako me neki ljudi vole-cene i vise nego sto sam mislila, onda ponekad kao da im ja dajem vise nego sto oni meni, ali smatram da kada se na kraju krajeva sve sabere onda su pruzana i primljena osecanja izjednacena, a ta razlika u pojedinim odnosima pruza tu dinamiku koja nas tera da damo vise ljubavi i da trazimo jos kome mozemo dati.

Sa kojih strana dobijate ljubav?
Od mame, od Galateje, od brata i od onih ljudi kojima sam i ja podarila deo sebe.

Naravno da imam. Sto vise dajem, to vise ljubavi imam.
Korisnikov avatar
By Khons
voljena sam i volim!
Korisnikov avatar
By colorado
Nije da se ne osecam voljeno, ali mi je jaaaaako cesto dosadno pa se sav zbunim razmisljajuci.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Da skratim priču, osećam se kao malo vode na dlanu. Kako god da okreneš
Korisnikov avatar
By Tweety
u fazi sam kada mi je potrebno uzasno mnogo ljubavi, ali, na zalost, ne dobijam je dovoljno...
Korisnikov avatar
By ns.happy
levitiram u cudnom raspolozenju da me je bas briga . imam pametnija posla:peca:
Korisnikov avatar
By westwind
DA IZUZETNO VOLJENO!!! Ali na zalost ,cini mi se samo od strane prijatelja i porodice! :love:
Nekad je to u nedostatku "one" ljubavi,skoro,sasvim dovoljno!:klap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!