Originally posted by Storm
Ta serija je nasilna preko svake mere, prestao da gledam još pre par nedelja. Trebalo je i ranije.
Iako je tu relativno opušteno prikazana homoseksualnost nekih likova, u toj kombinaciji seksa sa tolikom brutalnoš?u ima nešto vrlo homofobi?no.
Jedno vreme je bila prili?no "sa nadom u bolje sutra", dobro pobedjuje i sli?no, ali ove dve zadnje sezone su sve više crnjaci, beznaðe i sli?no.
Ne svidja mi se što su ?esto koristili onaj šablon da epizodu posvete nekom aspektu (kod odredjene li?nosti) pa na po?etku slede?e taj neko kaže Nema veze, i sve zaborave. Naprimer kad je Rebadow proveo celu epizodu na netu traže?i narodnu medicinu (biljke iz džungle) da mu izle?e unuka, i onda u slede?oj epizodi par minuta od po?etka ga Agamemnon pita Šta bi sa narodnim lekovima, a ovaj kaže Ma odustao sam, nisam hteo da pružam lažnu nadu... MOLIm???
Se?ate se kada smo diskutovali Seks i grad, pa smo pomenuli kako razmišljamo o onim Kerinim pitanjima koja postavlja. E pa i ova Hilova nisu loša, s tim što on prili?no daje odgovore pa da zaokružuješ...
Samo sam se plašio da mi ne ubiju Marfija do kraja serije, ali eto nisu... Ode sa MekManusom u bolje sutra...