Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nisi forumas, ai cu te dovuci ovamo da ovo vidis...

"Mislim da je nebo plakalo za nama, iako su svi rekli da je to samo jedan od ljetnjih pljuskova...
Kad bi zidovi moje sobe i mekoca mog jastuka mogli govoriti, ispricali bi pricu...Pricu sa srecnim pocetkom, koji je obecavao nesto vise od obicne "kres-kombinacije" i tuznim krajem..
Sada su mi ostale samo izguzvane stranice dnevnika, u kojima sam, dio po dio, slagao istinu koju je dusa skrivala od radoznalih pogleda..

Lako je zaljubiti se, pokloniti srce.. Najteze je stajati na peronu sadasnjosti, i gledati voz uspomena kako juri ka proslosti. Tesko je sjedjeti na ivici provalije sjecanja, i gledati rijeku zaborava, kako odnosi ono sto mi je nekad, a priznajem, i sad, puno znacilo...

Ali, ko zna? Nekada se i vozovi vracaju na stare perone, mozda ce zamisljeni prsti sudbine spojiti nase puteve na nekoj ljepsoj raskrsnici buducnosti.."

sad znam da te volim...
Korisnikov avatar
By Val
Zelish da se vrati?
Korisnikov avatar
By crawen
necu ovo da komentarishem....
Korisnikov avatar
By Seaman
Nadam se da ne cekas CG voz.:D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne, nego tugujem, jer sam toliki baksuz da, kada konacno sretnem osobu koju zavolim, i kod koje je osjecanje obostrano, desi se to da nas posle nekog vremena daljina razdvoji...:no:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nisam baš pročitao sve do kraja, bilo mi je jasno o čemu se radi, a i me don't like that mooshy-mooshy stuff

A inače vidim dete da mnogo patiš, vodi računa jer ako tako nastaviš možda nešto i zapatiš :D Razvedri se malo ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, pa sad je pravo vrijeme da dodjes, i na koljenima obnovis onu prosidbu sa foruma.. ovako sentimentalan i utucen, sigurno cu pristati:lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa uradio bih ja to, ali sad si utučen, pa bi pristao jedino zbog toga što si u takvom stanju. Ne bi bilo fer da te iskoristim. Mogao bi posle da se pokaješ. Kad se emotivno oporaviš, videćemo.
Korisnikov avatar
By donquijote
Daljina nije nikakva prepreka ako je ljubav prava. Veruj mi , govorim iy iskustva. Zato glavu gore!
Btw, o kakvoj se to prosidbi radi? Ja sam mislio da je ovaj Kiborg jedan fin mladić, lekar, kad on ovde muva sve redom! I'm disappointed:nesiguran:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
razocaran sto muva sve redom,ili zato sto nije tebe zaprosio :P

inace, ja nemam priliku da saznam da li je ljubav prava, jer mi po pravilu momci odlaze nekuda prije nego sto prica pocne...ovaj je bio tu dovoljno da mi napravi haos u glavi i srcu, pa je otisao...

POSTAJEM STR8!!!! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hocu i ja doktora. :D

Bananice ne odustaj!! ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by CokoladnaBananica
razocaran sto muva sve redom,ili zato sto nije tebe zaprosio :P
Jel' si siguran da nisam :D
POSTAJEM STR8!!!! :cupakosu:
Nemoj, to bi bila prava šteta, načiće se neko i za tebe. Gde najlepši slatkiš da ne bude konzumiran.

@Seaman:
A šta ti fali, mogu da ti kažem kom specijalisti da se javiš :D :D :D
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Nisam u toku..kakva svadba???Dodjem ja oma na vasu svadbu:D samo ako budu bili tamburasi i cigani na bini!!!:tange:
Korisnikov avatar
By donquijote
Nije me zaprosio. Samo mi je rekao da će nešto da mi predloži, pa sad čekam da vidim šta je to. Nadam se samo da nije ništa bezobrazno.:cut:
Korisnikov avatar
By ns.happy
banano mislim da ti ne patis jer ga volis, da je ljubav prava nema te razdaljine koja bi bila problem.
ljubav je nesto divno, osecanje koje samo retki mogu da osete. kad spoznas pravu ljubav, onu nesebicnu, nece ti biti bitno da li je tu ili ne... voleces radi ljubavi jer samo je to vazno...
jos ces ti imati tih ''pravih'' ljubavi, zavrsice se one tako kako ce se zavrsiti a kad naletis na onu pravu, tad ces spoznati srecu u najcistijem obliku... do tad... uzivaj u putu... sedi na jedan voz i idi kod njega! shmizlo! :skuter: :angel: :zastava:
Korisnikov avatar
By ns.happy
u stvari moram da se ispravim... ne da ljubav mogu ''odabrani'' da spoznaju, vec samo ljudi misle za neko drugo osecanje (zaljubljenosti sta god) da je to ljubav... ma ljubav je svuda oko nas! i to sto ste daleko , pa??
Korisnikov avatar
By crawen
POSTAJEM STR8!!!!

:lol:

yeah, right....
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Kiborg

@Seaman:
A šta ti fali, mogu da ti kažem kom specijalisti da se javiš :D :D :D
Nista mi ne fali, ima i viska. :D Ali hocu doktora.:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
gde nam nestala banana, da izvesti kako napreduje''stvar'':avion:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Kao Bananin PR i glas razuma, dajem sledece saopstenje za javnost:

Banana nam se danas konacno vraca u Kotor i to pravo na Bokeljsku noc.

(za neupucene: Bokeljska noc je festa na kojoj okicene i "maskirane" barke iliti camci plove zalivom i ziri ih ocenjuje)

a evo i da bacite pogled kako to izgleda:

www.spraci.com/photos/album52/

u sledecem broju: Bananica u Bokeljskoj noci

:mirnatetko: :tea: :eya: :dance:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pitanje za press, je l' istina da je banana trudna sa ananasom? :foto:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mamicu vam vasu, zajedno sa tobom Sale! ma najebacu vam se mamice svima, BRE! offtopicarite u mojoj temi, izatkanom suzama prolivenim na vezenim jastucima u mojoj rodnoj kucici... strasno...

zanima vas sta je bilo dalje... pa eto, ja ga i dalje volim, nesmanjenim intenzitetom, ali on je u Berlinu, odakle me zove svaki dan, da mi kaze da mu nedostajem, i da me voli..

@happy, odavno sam ja shvatio razliku izmedju ljubavi i zaljubljenosti, i upravo zbog toga sto ne brkam to dvoje, patim jer mi se posle vise od godinu dana desila LJUBAV, a njega jednostavno necu moci da vidim do sledeceg ljeta...

ali, kao sto rece dragi moj Sale, veceras je Bokeljska, a ja veceras imam misiju: da se ludo provedem, i zaljubim opet u sebe, kako bi mi samopouzdanje opet skocilo na nivo moje narcisoidnosti :lizalica: tako cu se sigurno bolje osjecati...
Korisnikov avatar
By ns.happy
:cvece: pa javi banano kako je bilo, jesi li se nasla sa sobom tamo....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i tako ja sinoc izadjoh u grad, lijepo skockan, u zelji da se dobro provedem, i vec ispored vrata skontam da po cijelom starom gradu lete flase i case, i da se na svakom koraku neko tuce...

da stvar bude jos gora, ja se lijepo napusim, i krenem da se zabavljam, i naidje neka izblajhana tetkica u drustvu par pripitih cura, i kaze: vidi, eno cokoladne bananice! I svi krenu da se deru: COKOLADNA BANANICAAAAA!!! ja se ljubazno nasmijesim, i kazem: znamo li se? a lik mi se nasmije i kaze: ti mene ne, ali ja tebe znam! svi te na forumu znaju! i svi te mrze jer si odvratan!!!

i sta ja sad da kazem na to? Mislim, iskulirao sam, nisam mu vadio oci, cimao periku ili slicno, ali me mnooogo ispizdio...

eto...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ju!!!! a secam te se jos na samom pocetku tvog bitisanja na ovom forumu... od povucenog, tihog i smernog deckica postade :maljkovic:

sestro, samo napred! :paradajz: ko im *be mam*
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
samo da se u svojoj temi, koja se od ljubavne izjave pretvorila u jos jednu "ja pa ja" temu za sta me pojedine premudre lezbejke prozivaju, samo cu reci da Boris dolazi sjutra vece, jer, kako kaze, nije mogao da podnese da me ne vidi godinu dana! :dance:

mislim da me je ovaj put neko cuo, dok sam se sa krova kuce drao da me cuje cio Stari Grad:
HOCU DA MI SE VRATI! Ne MOLIM, ja ZAHTIJEVAM da ovaj ostane pored mene!

i desilo se... nedelja dana srece... pitacu ga da postavim neku zajednicku fotku,cisto da vidite kako smo predivan par... :D
Korisnikov avatar
By deželaš

mislim da me je ovaj put neko cuo, dok sam se sa krova kuce drao da me cuje cio Stari Grad:
HOCU DA MI SE VRATI! Ne MOLIM, ja ZAHTIJEVAM da ovaj ostane pored mene!
nadrealno. :hail: odlično. :shake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!