Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
omiljeni orko i tila

imao sam gumenu lutku hi mena koja je bila neodoljiva... imao sam i njegov mach i kako se ono zove, stitnik?

tad sam prvi put dozieo erekciju na pomisao muskarca...:cuddle:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ja имам и данас снимљену једну ВХС касету од 3 сата са тим старим епизодама, и не знам одакле неком идеја да је МАНДА давао глас икоме од ликова кад је синхронизација била хрватска!!!!
+ мам и касету Божић на етернији, и ту учествују и Ши-Ра и Хи Мен, и као нека деца, па скелетор буде добар према њима, због као духа божића -.- ..
И играчке су сачуване до данас, јер су стварно квалитетне, а омиљена је увек свима била нека као змијурина којој искаче глава (тј екстремно се продужује врат) кад притиснеш дугме на леђима...

да ли треба а спомињем да имам и чаробницу--- :) :volinevoli:

СИВЕ ЛОБАЊЕ СИЛОМ!
у кревету са Тилом
ЈА ИМАМ МОЋ
да је*ем Тилу целу ноћ

дечија машта...

:palacinke:
By LIZ
Ja imam 50-ak originalnih figurica masters,a fale mi 10-ak da imam sve!Pa ako neko ima i netrebaju mu, a hoce da proda, neka mi se javi!!!SKELETOR je ubedljivo najbolji-inace vise volim te zle likove,jer su nekako kreativniji,zanimljiviji itd.
By LIZ
Originally posted by Super Mario
Hej Savo, zna? li ime dugometra?nog crta?a kada hi men odlazi u hordakovu dimenziju, pa ga zarobe u hrodakovom dvorcu :vijaca:
Treba mi naziv, pa da skinem sa neta :radosnice:
GLEDAO SAM TAJ DUGOMETRAZNI!ZOVE SE-TAJNA STAROG MAČA:eureka:
By ^OveRtoneS HunteR
Obozavao sam himena da gledam, nisu mogli da me odvoje od TV-a ,a i sve sam epizode snimao,naravno! moji kazu da sam sa 5 god znao sve tekstove napamet i da sam ih fluidno izgovarao na engleskom!!!znaci freak :D

---SKELETOR RULES----
:kosach: :kosach: :kosach:
Korisnikov avatar
By mrle
Jesam, obozavao sam ga :) Ali mi nikad nije bilo jasno kako ona riba (zaboravio sam kako se zove :D ) nije mogla da ga prepozna posle "transformacije", meni je on ostajao isti :)
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by LIZ
Ja imam 50-ak originalnih figurica masters,a fale mi 10-ak da imam sve!Pa ako neko ima i netrebaju mu, a hoce da proda, neka mi se javi!!!SKELETOR je ubedljivo najbolji-inace vise volim te zle likove,jer su nekako kreativniji,zanimljiviji itd.
koji ti trebaju? mozda imam negde na tavanu.
Korisnikov avatar
By Lunja
Al' su ove cice bile nabildovane. :misici:

Obratite paznju na lik devojke u gornjem desnom uglu - kao Galianova kreacija.
By жњ
Originally posted by Lunja
Al' su ove cice bile nabildovane. :misici:

Obratite paznju na lik devojke u gornjem desnom uglu - kao Galianova kreacija.

od he-mana i cica oko njega i potice moja fascinacija misicima :misici:

on je kriv za sve :sweet:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa vidim. :P
Da nije ono portret zenskog dela GS foruma?
By жњ
Originally posted by Lunja
Pa vidim. :P
Da nije ono portret zenskog dela GS foruma?

ahh, kamo srece :molise:

evo ja unapred rezervisem ovaj "neupadljivi" primerak iz cjoshka :venchanje:

Slika

:love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
voleo je moj brat, što je vrlo negativno uticalo na moje mišljenje o njemu.
bože grdnog li crtanog, drago mi je što sam bila old enough da ga totalno iskuliram kad je počeo da se prikazuje...
Korisnikov avatar
By deželaš
ovo što ste postavile gore su neke reinterpretacije, to nije iz originalnog crtaća - he-man i ekipa su izgledali drugačije

gledao, nekom već rekao da sam i popunjvao album (i samo jedna sličica mi nedostajala da ga popunim) imao nekakvu igračku...

ali u mozak mi se valjda najviše urezao zbog dva špila karata sa likovima iz tog crtanog, koje su jednom došle kao poklon uz Politikin zabavnik...

igramo tako 2002 karte na moru i neka žena pita "A kakve su vam to karte, je l nindža-kornjače?"

evo
Slika Slika

Slika

beše to pederčina par excellence...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
dezelas, sta se guras kad nisi upucen... ili kad bar ne procitas postove iznad tvog>!??
:samar:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Super Mario
Ko je voleo da gleda crta?e HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE?
Sakupljao igra?ke, stripove?
Omiljeni lik?

Slika

:superheroj:
Joj ja sam obozavala taj crtani,a omiljeni lik mi je bio onaj skelet,ne znam kako se zove,davno to beshe:giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Slika

Ah, naš prošlogodišnji grupni portret iz zbornice pred zaključivanje ocena... :smiling:
ne znam gde mi je ta majica sa srcem???
Korisnikov avatar
By HARP
Ne sviđa mi se njegov prćasti nos koji nije muževan i velika usta na kockastoj faci...
Ali takav je bio stil crtača...
I uvek on kao nešto na kraju pobedi zlo...
Klasična priča pobede dobro nad zlim.
Jedina dobra nit koja se provlači kroz serijal su njihovi međusobni odnosi koji su zasnovani na ljubavi, poštovanju i prijateljstvu...

A i to zlo nije kao ovo današnje u crtaćima... Mislim kao neki negativac se zlo smeje HAHAHAAAAA!!! I to je to...

U današnjim crtaćima se lije li lije krv :ples:
Korisnikov avatar
By jukie
Sećam se da je na kraju jedne epizode (tj. posle hepienda a pre špice) izašla ta crtana devojka glavni lik i obratila se publici: "U ovoj epizodi sam se suprotstavila roditeljima i eto šta se sve loše desilo a moglo je da bude i gore. E zato vi radite ono šta vam roditelji kažu"
Korisnikov avatar
By Deepblue
Mene je strasno iritiralo to sto He-man mora obavezno da pobedi iako zlikovci smisle perfektan plan. Medjutim kad se prisetim te duge plave kosice, prodornih crnih ociju, napucenih usnica i kockaste face...miruj srce...a i glas mu je bio fantastican u engleskoj sinhronizaciji.

Strip koji je izlazio u Politikinom zabavniku (po 2 strane u svakom broju) je bio nesto najuzbudljivije sto sam tada citao, secam se da se tu pojavljivao neki Snake King i co. koji je bio mnogo bolji lik od Skeletora.

Btw vidim da se mnogi loze izmedju ostalog i na Moskitora, pridruzujem se istima. Sta bi o svemu ovome rekao cika Frojd?
Korisnikov avatar
By molgran
MAsters of the universe obozavam!!To mi je najbolji crtanibio i ostao-naravno stari!
Imam jos uvek 60-ak originalnih figurica,a fali mi svega nekoliko da imam sve...Ako neko ima a netreba mu, neka mi se javi slobodno!:-)
Korisnikov avatar
By molgran
hoce li da zadje neko ovde i da napise bar da ima masters figurice koje mu ne trebaju!?:D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Himen mi nikad nije bio nesto omiljen. :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Imao sam dvadesetak figurica :love: ali sam ih kasnije dao mladom rodjaku i tu im se gubi trag.

Kupovao sam i stripove i strasno me nerviralo kad zakasne dan ili dva :evilwait:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
He-Man figurice su bili prvi znak moga bolesnog kolekcionarstva. Morao sam imati sve figurice, dodatna oruzja, zamkove, stripove, ili skraceno sve sto je ikada izaslo sa He-manovim likom. Zatim je krenula She-Ra, pa neka druga verzija He-mana sa novim figuricama... Luilo. I sada rado gledam He-Mana kad ga svake prestupne daju negde. A je'l se neko seca crtanog filma Jem and the Holograms??? Jao sto sam ja bio popaljen na taj crtac... Trebalo je biti jasno mojima uz moju opsesiju sa Jem da sam biti gay. Ne postoji nista pederskije od tog crtanog filma. Mislim pesma iz uvodne spice ide: "...Glamour and glitter, fashion and fame..."

Evo link za zainteresovane:

http://www.youtube.com/watch?v=JmYU4CeuZQ0
Korisnikov avatar
By svichky
bozeee, kako sam ja voleo taj crtani kao klinac...da ne verujes
By Pending-For-A-Bending
Jem and the Holograms
LOL
ja to jesam gledao ali... Islo na SKY nesto rano subotom kad su pustali na 3K
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!