Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ne volim suknje!
Zadnji put kad sam nosila suknju to je bilo u osnovnoj skoli.
Korisnikov avatar
By Delete
Zapravo, sad sam se setila, nosila sam suknju pre 2god., kad su me oortak i ortakinja zatekli kako igram basket u suknji ispred zgrade.
Korisnikov avatar
By Hys.
volim i nosim:hvala:
By partizanka88
Originally posted by Delete
Zapravo, sad sam se setila, nosila sam suknju pre 2god., kad su me oortak i ortakinja zatekli kako igram basket u suknji ispred zgrade.
hahaha jao:bisou:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja volim da nosim samo mamine suknje.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by partizanka88
Originally posted by Delete
hahaha jao:bisou:
I to ni manje ni vise, nego u tvom gradu, dodjem tamo jednom u 5god. i uvek napravim "nesto". Drug i drugarica su izasli iz zgrade...i kad sam ih uocila samo sam videla kako se krste, znali su koliko volim basket, ali nisu znali da sam toliko luda da i u suknji igram isti.
Korisnikov avatar
By bigirl
Volim. Nosim kad god sam van Beograda. Što kraće to bolje.
By Çâðê_DUP
Volim, naravno, I haljine sa DUBOKIM DEKOLTEOM, visoke stilice, visece mindjuse, a kosa podignuta u pundju, brotelice otkrivaju ramena ..... s casom sampanjca, na lezbo zurci, priblizavam se bazenu, gledam u daljinu, nezainteresovano, naravno, ocekujem da me gurnu u bazen, sto je jos bolje, jer tada se skidam gola, potpuno gola izranjam iz vode, oblacim se lagano, dostojanstveno, s tajanstvenim smeskom na licu, isturim grudi, zabacim kosu, zatim je vratim u istom odsevu talasa (izbachaj-zabachaj)i izgovorim od uzbudjenja promuklim glasom: kakva rupa ... :alexis:
Korisnikov avatar
By m..
Retko kad nosim suknju, mislim da je nisam nosila bar 3-4 godine, medjutim nosim haljine tu i tamo...
U stvari ja se najbolje osecam u haljini, ali ih retko nosim jer bas i ne posedujem neku reprezentativnu kolekciju, a traumira me shopping...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Leti da, zimi ne.
I to ili skroz duge ili bas kratke. :)
By pčelica
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja volim da nosim samo mamine suknje.

:lol:
Ja volim da nosim tatine.
Korisnikov avatar
By Dina
Retko. Obicno za krstenja, svadbe i slicno tome. I ponekad kad me "uhvati". Ali nosim samo letnje suknje i to skroz duge. I haljine isto nosim ponekad leti, isto skroz duge... Zimi me nikakvi dogadjaji nece naterati na nosenje suknji...
Korisnikov avatar
By Luba
Mmmmmmmmmm, nista lepse od fine suknjice. Nazalost nemam ih mnogo. Neke devojke izgledaju odlicno i u pantalonama, uglavnom one koje i inace izgledaju odlicno i imaju lepo drzanje i hod.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Huh,nosim sve....e sad,Suknje(aljinice....)-kako kad,sta mi doUdje
Korisnikov avatar
By aleka
suknjice? Ne pamtim kad sam zadnji put obukla... al' mogla bih obuci jednom, cisto da vidim kako mi stoji...:puzzle:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Volim i nosim...Haljine takodje...Najcheshcje uske i dugachke ili uske i kratke ali i imam neke do oko kolena...
Koju/shta cju obucji zavisi od raspolozenja i prilike...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By coka
volim da ih nosim i to sto krace to bolje,a haljine i ne volim bas...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Poslednji put u suknji... Deciji hor u osnovnoj skolici... Znate onu politiku "devojcica je devojcica samo u suknji"... Bljaks. (naravno, ne smeta mi da je vidim na NJOJ, ali sto se mog stila oblacenja tice, suknja ce da priceka...)
Od tada nosim razne kombinacije od casual-a, preko formal-a do crossdressing-a... Zavisi vec od situacije i raspolozenja...
Obuci cu suknju prvi put kada i muskarci koji to zele budu mogli nesmetano da je obuku... Stop odevnoj diskriminaciji!!!!!!!!
:durenje: :hvala:
Korisnikov avatar
By Zoe
Volim i suknje i haljine, i nosim ih i zimi i leti.........uvek sam i uvek cu :cheer:

S`tim da takve (kao na slici autorke teme) nikad nisam nosila. :durenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!