Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Marsda nisi malo pregrub u iznosenju svog misljenja?,,,
Cudan je taj tvoj kulinarski ukus. Iseckam sve pa pomesam sa svacim. Kad se samo setim onog tvog recepta koji si nazvao - tortom.
Ja pecurke gledam da sto manje opteretim sa ostalim sastojcima.
Originally posted by MarsDa, moj isto, meni je gre'ota "ubiti" pe?urke nekim
Moj favorit su i dalje dinstane i pechene, sa shto manje dodataka.
Originally posted by PipinSorry, mora da sam bila u guzvi kad sam pisala postOriginally posted by OzirisLignje i šampinjoni
Lignje punjene pecurkama
Za 4 osobe potrebno:
12 vecih lignji
800 gr sitno iseckanih sampinjona
1 glavica crnog luka
2 supene kasike maslinovog ulja
prstohvat vegete i karija
par listica persuna
2 supene kasike kisele pavlake
1 kafena kasicica senfa
sveze iscedjeni sok od 2 limuna.
Preliv ( po zelji) 1 iscedjeni limun, 1 kafena kasicica senfa, 1 supena kasika kisele pavlake i malo karija.
Priprema:
U tiganj sa maslinovim uljem staviti da se proprzi sitno isecani crni luk; kada luk postane staklast, dodati sampinjone. Ocistiti lignje i odvojiti glave od tela, glave sitno iseckati i dodati crnom luku. Nakon par minuta dodati senf, kari, vegetu i pavlaku. Ostaviti masu da se malo ohladi, a telo lignji premazati limunovim sokom i vrlo malo posoliti. Napunjene lignje zatvoriti cackalicom i peci na rostilju ( u tiganju, u rerni, kako vam drago).
Garnirati na tanjiru sa 2 lista zelene salate, kolutima paradajza, listica persuna i limuna, a lignje (po zelji) preliti prelivom od 1 iscedjenog limuna, 1 supene kasike pavlake, i 1 kasicice senfa.![]()
Sitno seckani šampinjoni treba da su sveži ili mogu i iz teglice?
I gde se ti šampinjoni stavljaju? U receptu su navedeni kao sastojak, ali u opisu spremanja ih nigde nema.
Originally posted by anche
pe?urke su same po sebi pune proteina pa ih je grehota me?ati sa mesom i ribama.
sasvim dobro dodju kako glavno jelo.
imam novi recept, ovog puta su u pitanju su?ene lisi?arke.
potopiti i pustiti da odstoje u slanoj vodi.
skuvati pirina? (bolje integralni, najbolje onaj dugog zrna, zaboravljam sada kako se ta?no zove)
pome?ati i posuti su?enim ruzmarinom.
odli?no toplo predjelo ili prilog uz pohovane tikvice![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!