Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bgg
na Pinku,i to subotom u 22.00 pa kako je gledanost bila slaba pomerali su to sve kasnije da bi poslenje epizode bile nakon 2 sata ujutro i jos kasnije... ima na PRO7nemackoj tv,subotom u 16.10 po 2 epizode,repriza 1.sezone,a nedeljom ujutro repriza toga. :bye:

http://img62.imageshack.us/img62/3148/matthewoe4.jpg
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako bre subotom u 22??? Ja je gledala i subotom i nedeljom i to nešto prepodne...
Korisnikov avatar
By bgg
ne znam:roll:
Slika
By жњ
e jebem li ga.. sad mi nije jasno kako ni jednu nisam ubola :nesiguran:
Korisnikov avatar
By bgg
juhuuuu spojili ste nas!!! :smeh:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Lost, kao i Očajne kućanice, kod nas nije uspeo zbog lošeg planiranja urednika serijskog programa RTV Pink. spičili su silnu lovu na dve trenutno najgledanije serije na svetu, a onda ih bacili u 22 h kad niko nije ispred TV-a.

ja sam sad gledao par prvih epizoda Lost na jednoj albanskoj TV i totalno sam se zapalio. sad kontam da ih nabavim negde na DVD-u, pa da gledam na miru.

btw, treba uskoro da krene i osma sezona, ali navodno su producenti odlučili da puste svega tri epizode na jesen, a nastavak tek posle nove godine... bilo je nešto o tome na b92 blogu...
Korisnikov avatar
By bgg
Originally posted by 2Q2Bstr8
Lost, kao i Očajne kućanice, kod nas nije uspeo zbog lošeg planiranja urednika serijskog programa RTV Pink. spičili su silnu lovu na dve trenutno najgledanije serije na svetu, a onda ih bacili u 22 h kad niko nije ispred TV-a.

ja sam sad gledao par prvih epizoda Lost na jednoj albanskoj TV i totalno sam se zapalio. sad kontam da ih nabavim negde na DVD-u, pa da gledam na miru.

btw, treba uskoro da krene i osma sezona, ali navodno su producenti odlučili da puste svega tri epizode na jesen, a nastavak tek posle nove godine... bilo je nešto o tome na b92 blogu...
treca sezona se tek snima a za mesec dana pocinje sa prikazivanjem u Americi.na kojoj albanskoj tv se prikazuje?free to air,satelit? :dancing:
Slika
Korisnikov avatar
By bigirl
Mislim daaa... imaju Lost neke serijale u DVD klub Espro-u...
Korisnikov avatar
By bgg
ima da se skine sa neta prva sezona i mozda druga
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa kao divx kvalitet... A dvd je dvd... :snob:
Korisnikov avatar
By Skyen
treca sezona i kraj!
i da ne bude kraj ima da bude!!!!!!

serija je na prekretnici, ako se usude da krenu stopama x files-a i naprava 3 serijala vise od potrebnog, sjebace sve sto su do sada uradili. a mogu da naprave fakin najbolju seriju u citavoj vaseljeni, samo!!!! ako budu bar minimalno pametni.

one month to go and still counting...
Korisnikov avatar
By bgg
mislim da ce da prevagne interes publike za josss i finansijski apetiti tvoraca serije.i mislim da je to ok,jer mnogi bi se osecali izgubljenim ako bi nakon 3.sezone prekinuli!:giljotina:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mene samo zanima na koju foru si nahvatao albansku TV stanicu?
Inace me serija smara, gledao sam samo neke epizode druge sezone jer se okupilo celo drustvo, a oni su zaludjeni time...
Korisnikov avatar
By bgg
ponekad i je dosadno ali,ali..:love:
Korisnikov avatar
By bgg
uskoro ce u video klubovima biti ova serija na dvd...a vec imaju ocajne domacice
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by bigirl
Pa kao divx kvalitet... A dvd je dvd... :snob:
Ja skinuo DVD-R sa 4 epizode :P
Mislim da je nesto iz druge sezone...
Korisnikov avatar
By Hybrid
I da, daj nam koji je to albanski program? :)
By pčelica
Originally posted by Skyen
treca sezona i kraj!
i da ne bude kraj ima da bude!!!!!!

serija je na prekretnici, ako se usude da krenu stopama x files-a i naprava 3 serijala vise od potrebnog, sjebace sve sto su do sada uradili. a mogu da naprave fakin najbolju seriju u citavoj vaseljeni, samo!!!! ako budu bar minimalno pametni.

one month to go and still counting...

Jope' ona meni gladnoj maše
kolačima ispred očiju.
:sigh:

Ne smem ni da upitam šta se izdešavalo u
epizodama koje zahvaljujući "mudroj" organizaciji u
Pinku nisam odgledala.
Korisnikov avatar
By Skyen
axxxx, pa ja ti ponudih nesto, no ti se pravila pametna :P

cut sad i moli se svetom Mitrovicu da se samiluje (u prevodu kada Vila Marija i Jelena obnove dve reprize dinastijskog ciklusa, mozda bidne!)
By pčelica
Originally posted by Skyen
axxxx, pa ja ti ponudih nesto, no ti se pravila pametna :P

Barabo jedna.
:lol:
Vidiš šta se dešava po svetu, moram
četv're oči da otvorim, a ti tako.
Korisnikov avatar
By Skyen
jel ti to u prenesenom znacenju mene karakterises kao pripadnicu h(l)esbolaha :shok:

djavole, gde ce ti dusa :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Ta qrva od Mitrovica je prvo prebacila termin za oko 2 po ponoci da bi posle izbacio seriju.

Sto mrzim goveda....

Skyen, kako Mira zavrsava u seriji?
Korisnikov avatar
By bgg
Mira nastavlja da glumi i u 2.sezoni trazi cerku izgubljenu na ostrvu,a bila je u pozemnim labaratorijama...

mitrovica ne treba moliti jer je receno da ocajne domacice od septembra a zbog neglednosti nista od lost.RTS placamo pa od njih trebamo da trazimo,mada meni ne treba..
Korisnikov avatar
By greenwich
#1 Lost je najbolja serija IKAD
#2 neee mogu da verujem da se svi lože na jack.a! a sawyer!?
#3 mira je mama :smug:
Korisnikov avatar
By Skyen
Kupp - Mira jos! nije zavrsila (na moju veliku radost)
green - ti se mala pripremi teorijski, da nastavimo debate, jos malo pa pocinje
doduse, ja treba da se pripremim, ti si dobro potkovana ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by greenwich

#2 neee mogu da verujem da se svi lože na jack.a! a sawyer!?
:klap: (hala bogu)

@Skyen - i na moju ali ja sam je krace gledao a dobijam cele dve sezone za neki dan pa cu se nagledammmm lepote, ihaj.
Korisnikov avatar
By Skyen
oooo pa neka ti je sa srecom i zavidim ti na svim onim uzbudjenjima koji te cekaju :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!