Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Egon
Originally posted by Val
Originally posted by EYA
Originally posted by argentum_inf
vernost?jel to nesto kao promasena investicija? :jbg:
ne mora da bude, ali obicno je tako.

zivot je jedan!
sex je kao hrana, nikad ne znas kakva sve jela postoje dok ne probas... a bez veze je da citav zivot jedes samo jedno jelo.
jos ako ti je zabranjeno da probas ostala tek onda ce ti se smuciti samo po sebi, iako je mozda sasvim ukusno i sadrzi sve hranjive sastojke...

:D
Pa koliko to jela postoji na ovom svetu da bi ih probali celog zivota? :nesiguran:
sve sve,
al kako (i zasto) si se to pitala godinu dana posle ... ???
Da zaista zasto godinu dana posle?????????
Korisnikov avatar
By Kittrie
niSSam sve iscitala, no...

veRna sam prvo i glavno SEBI i svojim osecanjima.
u principu, moGu biti verna i kad nisam u vezi, tako nekako.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
mali offtopic...

frustracije frustracije...
spletke spletke spletke...
frustracije frustracije...
la?no moralisanje da se sakriju spletke a tako i frustracije...

:mete:

:doh:

@ostali...godinu dana posle? Pitam se ja to cesto...samo nikako da skontam da li igde postoji 100% vernost... :neznam:
Korisnikov avatar
By m..
I ako ne postoji 100%, 90% je ok, pa cak i 80%. Kriterijumi skliznuse u PM.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Val
Ajmo, ali iskreno:

"Postoji li 100% vernost, kako telesna, tako i duhovna?"
U svoje ime - postoji svih 100 posto. Ne 99,9 vec 100. I to, po ne znam koju cenu, mogu da tvrdim za obojicu.
Korisnikov avatar
By Adam*
Prevara je protiv moje ETIKE i kada volim JAKO VOLIM.....:friends:
Korisnikov avatar
By m..
Ja kad kazem 90% i 80% ne mislim na prevaru u fizickom smislu, kada bi ista postojala, bilo bi 0%, right?
Korisnikov avatar
By Andre87
Pa ljudi pa tim i veze evoluiraju...sta je stabilno? Kad naidju velike promene..tek onda shvatis zbog kojih sitnica si izgubio voljenu osobu..postuj posebnosti,ne pokusavaj da ga promenis..budi iskren..moj princip je "ruka prijatelja nije ona koja mazi vec ona koja ume i da osamari i vrati te na pravi put kad pocnes da se gubis".
Andrej
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Val
Originally posted by EYA
Originally posted by argentum_inf
vernost?jel to nesto kao promasena investicija? :jbg:
ne mora da bude, ali obicno je tako.

zivot je jedan!
sex je kao hrana, nikad ne znas kakva sve jela postoje dok ne probas... a bez veze je da citav zivot jedes samo jedno jelo.
jos ako ti je zabranjeno da probas ostala tek onda ce ti se smuciti samo po sebi, iako je mozda sasvim ukusno i sadrzi sve hranjive sastojke...

:D
Pa koliko to jela postoji na ovom svetu da bi ih probali celog zivota? :nesiguran:
dovoljno.

btw, koliko to ljudi koji mesaju svoje ˝nosice˝ tamo gde im nije mesto postoji na ovom svetu ?
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Zar nismo svi hedonisti ? Uzivanje....negde duboko nas kljuca ta zelja da nam je sve potaman, da sve klizi, da znas zivot mazi. Tako obrljavljeni prizeljkujemo vernost samo da se ne bi nosili sa slatkim teretom brige, ljubomore, ludachke napaljenosti u trenutku kad saznamo da neshto nije samo nashe. A vraga, ludachka naplajenost je deo hedonizma ? Ako je tako, ajde da svi seremo na kavadrat kako zelimo da nam budu verni a u glavi da prizeljkujemo totalnu slobodu, koja nosi blagodeti besa i ljubomore.
Shto se mene tiche, ja nikada nisam verna, u glavi svlachim uvek najmanje dve a na zurkama vrebam makar jednu koju cu da bacim u naruchje mojoj voljenoj ne bi li mi ta scena donela napaljenost ludachke ljubomore. Meni vernost sluzi da o njoj mislim, da muchim sebe da treba da budem verna, da je onda ubijem i jezikom i rukama pa da kasnije uzivam u nechijoj ljubomori :) Sluzi mi i da zamisljam i 100% znam da ju je moja voljena priglrlila i da je drzi na ivici prstiju koji gore za nekim drugim plavim i ridjim kosama i tako goruci ispustaju tu vernost pravo na pod, gde se razbija u hiljdu uzdaha ali MOJIH, ne tuznih vec onih vrishtecih dok svrshavam i gledam u ochi :)
I tako.....ne valja o ovome ovako kasno....
Korisnikov avatar
By Val
@InnerSmile...Zar sve to nije vernost? Sve dok ona zna shta ti radish i obrnuto...po mom...verne ste jedna drugoj. I to 100%. E sad, druga je prica da li ona zeli takav zivot ili ne.

Znaci, kako god ga obrnem i okrenem vernost je usko vezana za iskrenost!

Ili...?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ја сам веран, јако. Немам шта да убеђујем девојку колико сам јој веран јер то јесте питање приче, искрености, поштовања пре свега тако да не бих дозволио било шта да се деси између мене и неке друге па чак и да знам да веза у којој сам полако али сигурно пропада. За мене је девојка првенствено пријатељ и пријатељство је база на којој се гради наша веза тако да је првенствено поштујем и не бих дозволио било какву глупост да је повредим.
Korisnikov avatar
By Tweety
nikada nikoga nisam prevario! jednostavno, najvece uzivanje mi je kada mi osoba koju volim, u potpunosti pripada, kao i ja njoj! kada se jebemo, jako me pali cinjenica da je sexualno samo ja posedujem i da, posle perioda upoznavanja, moze sevrseno sexualno da me zadovolji na nacin na koji niti jedan stranac ne moze!
Korisnikov avatar
By decko
Ne znam da li postoji 100% vernost, ali znam da sam u svakoj vezi bio uvek veran i kada nekog volim zaista nisam nikada ni pao u iskusenje... :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by tramp
dakle ja mislim da sam ja na sebi svojstven nacin verna

a vernost prestaje tu gde pocinju lazi sve ostalo zavisi od para do para (ili tripleta ili ...) i oko toga kako se oni/e dogovore da funkcionisu po pitanju mono/poli sistema veze

a voljene osobe ne uveravam - ako mi ne veruju onda mi nisu voljene :)

Slazem se 100 % :up:

Takodje i sa svim Eyinim postovima...da ih ne citiram sad.....:)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tweety
nikada nikoga nisam prevario! jednostavno, najvece uzivanje mi je kada mi osoba koju volim, u potpunosti pripada, kao i ja njoj! kada se jebemo, jako me pali cinjenica da je sexualno samo ja posedujem i da, posle perioda upoznavanja, moze sevrseno sexualno da me zadovolji na nacin na koji niti jedan stranac ne moze!
:up:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Val
Originally posted by Tweety
:up:

Pa takodje........mislim, ovo sto sam se ja slozila sa Tramp i Eyom koje govore istu stvar manje-vise, uopste ne iskljucuje ovo! Ali uopste! Ako se oboje ljudi tako osecaju i to zele, onda je to to i to je ok :hvala:
Korisnikov avatar
By Val
Pa to je moj moto. Sve shto dve osobe zele je TO! Ali, ako jedna osoba ne zna shta druga radi, to je za mene shljam. :)

Dakle, ako cemo da se kreshemo (kako odvratna rec) sa nekom trecom, onda po dogovoru i zato shto to OBE zelimo. Ali u principu, moja devojka je na prvom mestu i ne pada mi na pamet da je varam.
Srecom mozemo o svemu otvoreno da pricamo i sve shto nam je u glavi mozemo zajedno da ostvarimo.
By Tea
Potpisujem! :jumphug:

:love:
Korisnikov avatar
By Val
Jao da! Ja vec zaboravila. :drama: Mada, gde mi to pa idemo bez njega? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!