Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Koloko ste zadovoljni i kako bi ocenili svoj seksualni zivot od 1 do 10

:setnja:

ja se licno dvoumim izmedju 7 i 8 .... ajd neka bude 7
Korisnikov avatar
By Delete
Mene sramota da napisem...koliko lose stojim u zadnje vreme!
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Delete

Ma nema frke evo specijalno zbog tebe cemo da uvedemo kategoriju 0 :D

salu na stranu evo ja od srca drzim palceve da se stvari uskoro promene :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zibro
Originally posted by Delete

Ma nema frke evo specijalno zbog tebe cemo da uvedemo kategoriju 0 :D

salu na stranu evo ja od srca drzim palceve da se stvari uskoro promene :)

Hvala :kiss:
Nadam se da ce se stvari vec od vikenda promeniti, a na osnovu traceva, koji cak i do mene dopiru, moj sexualni zivot u tim pricicama uopste nije los, cak i na osnovu samo prica moglo bi se oceniti sa jakom osmicom...a meni ne preostaje nista drugo sem da se nasmejem seretski i nastavim dalje :namig2:
Korisnikov avatar
By Adam*
Fuck.........................11.......VEROVALI ILI NE!!!!
Korisnikov avatar
By Adam*
NEma veze.............samo...................zelim i tebi ISTO!!!!
JEr mi to verujes????hahahahahahahahahahah!!!!!:blenta:
Korisnikov avatar
By Escobar
Nekim stvarima-extra zadovoljan. Cak se i souris un peu :giggle:
Korisnikov avatar
By Val
Ne moze da se opishe brojevima...ali ako vec moram...minimum 11+! :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Vajda se odnosi na ovaj period sad, pa je tu ocena 0 (ili 1). Odsustvo seksualnog života bez perspektive da ga skorije bude :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Izmedju 4 i 6 sto je sasvim ok, s obzirom da nisam u vezi i nemam redovan sex. Svejedno, solo rad je za 11 :D , pa mu dodje na 10.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
paaaaaa... oscilira. recimo 7 uz tendeciju daljeg rasta.
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Ne volim da ocenjujem svoju sexualnost...al evo u poslednje vreme se poboljsava...tako da negde oko 7-ice :D
By Ulix
Imam dobar, redovan seks.
Ne znam kako se to prevodi u brojke.
Korisnikov avatar
By Mortis
Bullshit!!

Tako dobra ideja za temu, a onda vecina postova zajebu stvar...
Ako hocete nesto da kazete da vidimo komentar i argumente za ocenu (ugledajte se na Ulixa i Kiborga... Ulix:klap:, kiborg :klap: )

Ovi sa previsokim ocenama... Sta vam koji qrac to znaci? Dogadja vam svaki put u skladu sa zeljama? Vase zelje su bas onakve kakve zelite da budu? Partner(i) je uvek savrsena(e) osoba(e) sa telom(ima) kakva se ne mogu ni zamisliti? I uvek ste uskladjeni savrseno? Svaki put vas prijatno iznenade necim novim i znate da ce tako biti i sledeci put? Ma price za decicu, kao i uvek kad cujem da se neko preterano hvali...

Ajde malo realizma, ljudi?
Korisnikov avatar
By Mortis
Btw, kiborg...

nepostojeci sex zivot nije nuzno razlog za najnizu ocenu, mozda ako si zesce popaljen a nista od seksa... Ako je libido na nuli, a snosaja nema, pa, to je stanje koje treba promeniti, ali ne nesto sto bih ocenio sa 1. I nepostojeci sex je u vecini slucajeva bolji od loseg...
Korisnikov avatar
By tramp
moj seks zivot oscilira izmedju izfrustriranosti i superrrr ... trenutna cura ili joj se ne da uopste ili lete varnice na sve strane ... a kako se tome daje ocena ne znam pa i necu jer je ili -5 ili +15 a ponekad 3 a ponekad 7 :nokti:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da ne bude da sam ja sad kao neki baksuz, ocenicu se: jedna divna, velika, negativna nula.
Seksa ima, jako retko. Masturbacije ne. Orgazma od prvog meseca tekuce godine ne.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mortis
Bullshit!!

Tako dobra ideja za temu, a onda vecina postova zajebu stvar...
Ako hocete nesto da kazete da vidimo komentar i argumente za ocenu (ugledajte se na Ulixa i Kiborga... Ulix:klap:, kiborg :klap: )

Ovi sa previsokim ocenama... Sta vam koji qrac to znaci? Dogadja vam svaki put u skladu sa zeljama? Vase zelje su bas onakve kakve zelite da budu? Partner(i) je uvek savrsena(e) osoba(e) sa telom(ima) kakva se ne mogu ni zamisliti? I uvek ste uskladjeni savrseno? Svaki put vas prijatno iznenade necim novim i znate da ce tako biti i sledeci put? Ma price za decicu, kao i uvek kad cujem da se neko preterano hvali...

Ajde malo realizma, ljudi?

Realno, imam uvek istu partnerku i sex je uvek naj naj... :love: Uvek me prijatno iznenadi, savrshena je, u skladu sa svim mojim zeljama, ali nikad ne znam kako ce biti sledeci put...jer kao shto rekoh, uvek me prijatno iznenadi. Dovoljno realno? :roll:
Korisnikov avatar
By tramp
@Val ... ne razumem te bas imas uvek istu partnerku, evo, koliko te ja znam preko neta imala si vise od jedne partnerke u tih nekih godinu i po ... i svaka je bila izuzetna (verujem da jesu) - da li su one tebi svaka ista ili zaboravis da su pre postojale druge ili si pokusala reci nesto sasvim deseto?
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam racunala i solo rad, sta cu jadna.
Korisnikov avatar
By Zibro
ok u pravu ste moja sedmica zasluzuje objasnjenje ...
7 je neki prosek , ocena mog ukupnog zadovoljstva u duzem vremenskom periodu , imam stalnog partnera , i jos nikada nisam naisao na nekoga ko bi me privlacio vise nego on , cesto bi nas sex ocenio sa 107 ali iskreno ne poklope se bas uvek svi loncici ... osim toga veoma retko dolazi do " iznenadjenja " i prijatnih i hvala bogu neprijatnih , mozda je to posledica vremena , ne zalim se , dobro je , sta vise mnooogo dobro ali moze i malo bolje
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hm, tesko za objasniti... Sve do pre 7 meseci je bilo zadovoljavajuce (dok sam bio u vezi), znachi neka 8, a posto od tada do sada nije bilo nicheg konkretnog (bukvalno postajem asexualan), to bih ocenio sa jadnom trojkom, daklem (8+3)/2=5.5 :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
@Val ... ne razumem te bas imas uvek istu partnerku, evo, koliko te ja znam preko neta imala si vise od jedne partnerke u tih nekih godinu i po ... i svaka je bila izuzetna (verujem da jesu) - da li su one tebi svaka ista ili zaboravis da su pre postojale druge ili si pokusala reci nesto sasvim deseto?
Jbg, moracu da se spushtam da bi me i ti bar jednom u zivotu shvatila. :lol: Ja pricala o sadashnjoj vezi i rekla da mi je trenutno stanje nepromenjljivo. Uvek ista partnerka. Ne smucam se, ne kurvam....tako da... :doh: Skontala tramp? Ili da idem po bojice?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!