- 17 Dec 2005, 16:37
ja rekoh nije bilo pomoci
svi lazu kazu tesko i ja znam i sumnjam oni su krivi i zato sto krivo
ma nemoj
niko ne znaju ko je zapravo osim osecaja i nemogu primetiti
necete imati posla sa mnom
eyo,razumem ja
sve i neke devojke izgledaju
kao sistematski i meni je pada na pamet sta je pametnije i heteroeskualzmi imajusvoja osecaja i jer imaju pamet i imaju svoja osecaja imali su je svoj interes
tramp pazi se i to tesko moze pretpostaviti
Originally posted by trampma tramp i ja sam lez al nazalost nemam devojku imam dosta prijateljica koji podrzavaju sa mnom
e vidis eya nije isto - jer ljudi automatski pretpostave da si str8 ako ne znaju da si gay, naravno ako ti otvoreno pricas o tome da imas (ili nemas) devojku, pa onda otvoreno pricas da ti se neka svidja i sl pa oni i dalje ne shvate![]()
btw ja pre nekih godinu dana pijem kafu sa prijateljicom i stize mi poruka i ona pita od koga i ja kazem devojke i ona padne u nesvest ... e sad kako ta zena nije znala da sam ja lezbejka nije ni meni ni njoj bilo jasno (sama je komentarisala da joj se tek kad sam rekla sve poslagalo u glavi) ali eto - moguce je ignorisati cinjenice koje su ti pred nosom![]()
ja rekoh nije bilo pomoci
svi lazu kazu tesko i ja znam i sumnjam oni su krivi i zato sto krivo
ma nemoj
niko ne znaju ko je zapravo osim osecaja i nemogu primetiti
necete imati posla sa mnom
eyo,razumem ja
sve i neke devojke izgledaju
kao sistematski i meni je pada na pamet sta je pametnije i heteroeskualzmi imajusvoja osecaja i jer imaju pamet i imaju svoja osecaja imali su je svoj interes
tramp pazi se i to tesko moze pretpostaviti