Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

bio/la sam
17
85%
nisam bio/la
Nema glasova
0%
voleo/la bih da budem
3
15%
nikada ne bih bio/la
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Draco
Sta ste se popalili na moj post? A i onaj simor sto je zavrsio u djubretu isto ima potrebu da komentarise..

Sta je problem? Ne volim fanatizam, pa samim tim ni verski. I da, ne volim muslimane, a vi ako ste toliko open minded i proevropski nastrojeni, slobodno se pridruzite Amerima u oslobadjanju jadnih muslimana od stega drustva.. pa se u <pretezno> muslimanskim zemljama busajte u grudi junacke kako ste gay.

I ne volim one zute sto smrde i srcu jer su pretezno takvi dosli u Beograd. Nesto ne vidim da se intelektualni deo Kine sjatio u Beograd. A onda kad su uvodili fiskalne kase pa se Kinezi pobunili, kao strajkovace..? Wooow, big fucking deal, pazi da ne umrem bez lampica za jelku.

I da, ne volim dodjose, narocito ne ove posleratne iz bivse ljepe nase jer je to sve bre isfrustrirano a vec dovoljno postoji Srba ovde koji su isfrustrirani dosli iz tih istih ratova <ovde ne ulazim u raspravu o ratu i ko je kriv>. Kukaju za zavicajem, pljuju po Beogradu a ipak ostaju u njemu. Brate, 2006. je, ako ti se ne svidja a ti pravac nazad u vukojebinu iz koje si dosao.

Protiv crnaca nemam nista, samo su mi odbojni i ne bih nikada bila u vezi sa nekim od njih. My right. :dvaprsta:

I sta sad, wooow, ko hoce da bude sa crncem, kinezom ili muslimanom, neka bude, jebe mi se, ali me zanima zasto bilo koga od vas pogadja to sto ja ne zelim da budem? Ain't your business. A pitanje je bilo da li sam JA i da li bih JA. Ne znam gde ste se u mom odgovoru pronasli VI?

..a ako vas brine da 'zbog ovakvih kao sto sam ja' Srbija nece moci ni da prismrdi EU, ne brinite, ne glasam za radikale i ne nosim majicu sa mladicevim likom jer 'velika Srbija' i ratni zlocinci nisu my coup of tea. Mislim svojom glavom i to sto mi se nesto ne dopada ne znaci da sankcionisem i napadam <ne maltretiram nikoga, samo izbegavam sve sto mi se ne dopada>, za razliku od svih vas tolerantnih samo prema sopstvenom misljenju <i radikali i mega demokrate>, isti ste bre, u slepoj netoleranciji razlicitog.

I nek' sam vam rekla. :hejt_forever:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Aham.
Jedino se nikad ne bih usudila da budem u vezi sa nekim fanatikom, zabrinutim za Veliku Srbiju i opadajuci natalitet u istoj.
Korisnikov avatar
By tramp
@Draco - naravno da imas pravo na svoje misljenje a i ja imam pravo da na to tvoje misljenje kazem :bljak:

ti si ocito pomesala netoleranciju razlicitosti sa tolerancijom mrznje razlicitosti a to sto si ti sve tu lepo nakucala je primer fanaticne netrpeljivosti jer nisi ti samo rekla da ne bi bila sa nekima nego si usput navredjala podosta raznih i razlicitih ljudi
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja licno ljude ne delim po nacionalnosti, veri, rasi i slicno. Paznju poklanjam samo dusevnim osobinama i tu sam studiozan!
A, oni koji su protiv mesovitih veza, imaju potpuno pravo na to sve dok ne pocnu da generalizuju i vredjaju druge nacije, vere, rase...

Eto, jasno i kratko!
By Gost
Originally posted by Draco
I nek' sam vam rekla. :hejt_forever:
HEJT, kako to gordo zvu?i! (Pa još i forever, no less...)
Al' ima i lepšijih, narodnih izraza, kao što je zatucanost, a možda more i bandoglavost. :D
Što se ti?e ostalog, tramp je sve lepo rekla, :up: pa da ne ponavljam.
Korisnikov avatar
By Hys.
I sama sam pravi koktel nacionalnosti, vere...bila sam i sa osobama razlicite nacionalnosti, vere, a verovali ili ne...i rase:D...zivela razlicitost:srbin:
e da mozem i da pobrojim sad na vr' pameti: americka(irsko poreklo)/katolicka, americka(nemacko-cesko poreklo)/protestantska, holandska/protestantska, nigerijska/pentakost, ...nemog' se setiti ali ima jos par, al onako poljubaca, flerticha:dancing:
ps. inace sam ja spansko(baba)-hrvatsko(deda)-cesko(baba)-crnogorskog(deda) porekla:zvizdi:
pps. i slavim obata uskrsa i obata kriSmasa:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Pipin
Nisam imao priliku da nafatam nekog druge boje, al ostalo sam isprobao. :love:
A baš bih hteo nekog egzotičnog boje biskvita. :bale:
Korisnikov avatar
By Pipin
I šta sad da pritišćem na glasanju?

Evo, odlučio sam se za volela bih da budem. :sweet:
Korisnikov avatar
By crawen
Uvek imam dechke koji su druge nacionalnosti/vere/whatever...

meni to uopshte ne smeta...
chak mislim da me to vishe lozi... :saint:
Korisnikov avatar
By Val
Vera: DA

Nacionalnost: DA

Rasa: DA
Korisnikov avatar
By Val
@Draco: A da se ti oshishash na celavo? :dvaprsta: :lol:

I onda neka se neko cudi shto mi gay-evi kao manjina nalecemo na netolerantne ljude. :roll: Lepo je izjasniti se i odgovoriti na postavljeno pitanje. Ali zar bash mora da se pljuje po raznim nacijama i nacionalnostima? :nerd:
By pčelica
Da, zabavljala sam se sa ljudima različite vere,
nacionalnosti i nacije i jako mi je bilo slatko gledati
nas kroz oči stranaca.
Mali off: čini li se to meni ili se kod nas smatra da
nije poželjno biti polutan/ mešanac?
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam Srpkinja, a moja devojka Madjarica (iz Vojvodine). Naravno da mi to ne smeta. Sve dok neko postuje moj nacionalni/verski/rasni/itd. identitet i ja cu postovati tudji.
By Çâðê_DUP
Ja sam dete iz mesovite veze (braka) i ponosim se time. :brada:
ne razmisljam o tome da li je neko druge vere (ateista sam i ovako i onako), nacije (apsolutno me se ne dotiche) i rase (cak je i pozeljno :D

mislim licno da su deca iz mesovitih veza genetski obogacenija (mozda je ovo cak i rasisiticki sto sam rekla, iako je usmereno u korist mesanja razlicitih rasa)

ali obzirom da su arapi pripadnici bele rase, onda sam i ja onako skroz "bela", hvala bogu ne kao draco.
By pčelica
Originally posted by Angelina777

mislim licno da su deca iz mesovitih veza genetski obogacenija (mozda je ovo cak i rasisiticki sto sam rekla, iako je usmereno u korist mesanja razlicitih rasa)

Ako ništa drugo, a ono makar su meni najlepše
žene melezkinje.
Nelly Furtado ima (isprav'te me ako grešim) mešavinu
nekih 6-7 nacija (ne znam dal' sam izabrala dobar termin),
a ono luče od Xavier-a Naidoo-oa 4 (valjda).
Korisnikov avatar
By Phoenix
Da vidimo, imao sam vezice i/ili seks sa Makedoncem, Muslimanom (ili Albancem, nisam siguran), i ko zna sa kim a da nisam saznao. I da, ja sam ekstremni ateista, a dečko mi je hrišćanin i ne bih ga menjao ni za koga drugog.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
odgovor po 1.

Sama sam iz mesovitog braka, niko mi ne smeta, a nacionalnost, vera ili rasa nisu kriterijumi na osnovu kojih biram drustvo ili partner/ku. Bitne su druge stvari.

Trenutno sam u vezi sa deckom koji je Slovak (iz Vojvodine) i ne vidim tu nikakav problem. Ja pravoslavna, oni protestanti... pa valjda je hriscanstvo u svojoj biti tolerantno.. :) :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!