Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by EgonJeste, zurka je bila vrh, steta sto sam bila umornjikava...
ej bre shta radi ovo na drugoj strani ???
anyway ... drugari
moram da podelim sa vama jedno fantastichno isqustvo
taman kad sam pomislio da je beogradski klabing otishao dodjavola pokupim se sa nekim prijatnim drushtvancetom
i odemo do bassmenta gde apsolutno nista nisam ochekivao
(a takve vecheri su genijalne) i ne pogledavshi uopste ka DJ pultu
moji tabani krenuli su da pulsiraju nevidjenom bitazhom.
pogledamo ka gore a ono baja The Dude iz Lebovskog, pljunuti on ... ja potpuna neverica .... ko je on, shta, kako , gde ali lik je pumpao tako dobar bootleg (vrlo slichan 2 many DJ`s) da je to nenormalno
plus bonus dogadjaju je to shto su SVI bili
ljude koje ne vidjam duzhe vreme, svi su se squpili
bilo kao na maturskoj vecheri ...
iznenadjenja su mogucja !!!
BG Clubbin` Lives!!! :techno:
![]()
Originally posted by m..Originally posted by EgonPa pustala sam joj to na exitu i dopalo joj se, nego ima amneziju.Originally posted by amnesiae preporuchio bih ti Jan Jelineka
ali IDM... sve ga vise volim...![]()
vrlo hladna i duboka elektronika
glasna tishina![]()
obavezno iskopaj ...![]()
Originally posted by EgonBila, i bilo je lepo sasvim, pjevushila je preko matrice, izgledala fenomenalno i imala super video u pozadini, i sve je pratilo neku pricu (srela sam previse ljudi da bih je ispratila i 70%, sorry)... U svakom slucaju, vredelo je otici.
jel bio neko na Angie Reed
ja nisam bio u BG-u
pa ako je iko bio
bilo bi lepo da prenese utiske ....
jel sam puno propustio ...
Originally posted by amnesiaZje, onoliko cavrljamo prek myspacea, a ti nikako da me podsetish...Originally posted by m..Originally posted by EgonPa pustala sam joj to na exitu i dopalo joj se, nego ima amneziju.
Originally posted by amnesiae preporuchio bih ti Jan Jelineka
ali IDM... sve ga vise volim...![]()
vrlo hladna i duboka elektronika
glasna tishina![]()
obavezno iskopaj ...![]()
kad cemo da rezemo? mmmm?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!