Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Sa onom koja je u javnosti dama, u kuhinji doma?ica, a u krevetu kurva. A nije na odmet da je lepa. Voleo bih isklju?ivo mušku decu (volim ja i žensku decu, ali ne kao svoju) jer tada ne bih imao traoume kao Nikola Kojo u filmu ''We Are Not Angels 2'' :eureka:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ja nasao.

Metar i zelja da poraste. Kad ima vise od 50 kila kaze da se ugojila. Pametna. Do jaja pametna. Ambiciozna. Ima posao koji voli. Lajavija od mene. Skitnica u dusi. Probace nove stvari. Ima veca muda od mnogih muskaraca.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Emancipovana, dostojanstvena, ali ne i arogantna, gejofilna lezbijka koja shvaca da gej muskarac i lezbijka trebaju da iskoriste onu jednu JEDINU prednost heteroseksualnosti- roditeljstvo, bez nuzne potrebe da se deca naprave telesnim hetero putem! Konsenzualni roditelj dece stvorene umetnom oplodnjom spermom gej muskarca!

PaulLi-jeva odlicna tema u kojoj on kritikuje glupog queeria-u dosta dobro dotice se i ove tematike!:yes:
Korisnikov avatar
By habl_
Dusa, empaticna, humana - ali da joj deo moga funkcionise bar malo vise po tzv. muskom principu od " prosecne " zene.
Inteligentna, zdrava , perceptivna, emancipovana, kulturna i obrazovana.
Umetnicki nadarena, da ima bar sest cula.
Da ima " svoju " neosporivu lepotu koju bar ja mogu osetiti.
By Sixto
Dobra, humana, pazljiva, emancipovana ali feministicki nefrustrirana, kulturna, sirokih interesovanja, da ima svoje ja al da nije kucka koju niko ne pozdravlja, energicna, elokventna, s taktom, poslovna, maher u onom sto radi,da hipnotise kad govori, prijatna, osoba koju svi zapaze na ulici al ne po mini suknji, lepa, zgodna, da ne silazi sa stikli, sa 'monstruoznim' i fanaticnim osecajem za modu, sa osecajem za lepo i sklad, smedje kose, visoka i sa uzrecicom 'nataknem te na kurac, sta 'oces'!
By Çâðê_DUP
Moja idealna zena slicna je kiwijevoj !

domacica i kurva i u kuhinji i u krevetu, mora sve dobro da pocisti, ko ce to da pere bre!

metar sedamdeset jedan do metar sedamdeset devet, zarez pet!

plave oci, zelene ili sive sa plavim i zelenin nijansama!

usta kao oktopod sa osmehom seherezade (moze i salvare da nosi, volim)!

duga kosa koju zabacuje kao da ima tikove i da se prenemaze dok joj ljubim ruku i ostala isturena mesta!

zatim, da ume takodje da se dobro odbrani i fizicki!

mora da bude orna za trcanje u svakom elementarnom momentu!

(dzaba mi takva koja ne moze da potrci i da ponese tegle za dzem i dzakove brasna)

mislim da je to otprilike to !

(ko tvrdi da nisam decko, pa nemam pravo da odgovaram na ovu temu, treba i da ima dokaze za to)

:snob:
Korisnikov avatar
By Boshko
Da je kombinacija Modesty Blaise i Betty Boop :)
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Angelina777
Moja idealna zena slicna je kiwijevoj !

domacica i kurva i u kuhinji i u krevetu, mora sve dobro da pocisti, ko ce to da pere bre!

metar sedamdeset jedan do metar sedamdeset devet, zarez pet!

plave oci, zelene ili sive sa plavim i zelenin nijansama!

usta kao oktopod sa osmehom seherezade (moze i salvare da nosi, volim)!

duga kosa koju zabacuje kao da ima tikove i da se prenemaze dok joj ljubim ruku i ostala isturena mesta!

zatim, da ume takodje da se dobro odbrani i fizicki!

mora da bude orna za trcanje u svakom elementarnom momentu!

(dzaba mi takva koja ne moze da potrci i da ponese tegle za dzem i dzakove brasna)

:snob:

"angelina brate" :D
imas jace kriterijume od nas samih :lol:
By fencysmurf
Barunica Hedwiga von Sachsen-Coburg Hoenloe Siegmartinen und Anhalt, sopstvenica zamka nad Lorelay stenom, te pripadajucim hektarima vinograda rajnskog rizlinga, u kasnim 80tim...
Korisnikov avatar
By Egon
ma jok
bio sam sa njom
truba je riba skroz ... :roll:
By fencysmurf
Originally posted by Egon
ma jok
bio sam sa njom
truba je riba skroz ... :roll:
im not the least interested in her female atributes :D Ja cu je voleti kao osobu...

... i sopstvenicu pomenute imovine...

:jerry:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Prirodno plava, sa dugackim trepavicama i stalnim osmehom. I velikim sisama (pravim).
Da deluje kao da jedva moze kasiku da digne, a da moze da stigne da opere prozore, spremi ajvar i slatko, promeni pelene i ode na pijacu za pola sata. Da kuva ko mama, da ne izgleda ko mama. Da zna da ukombinuje vise smislenih slozenih recenica koje nemaju veze sa dijetom, Cecom i "Cosmopoliten"-om. Da voli sve moje drugove (do odredjene granice), i da ne voli pivo bas previse.
I da me uvek tera da je ponovo osvajam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!