Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnMa ako nista drugo, uspela sam da te nasmejem.
ahahhahahahah
a sto se ne tumachi da ciljna grupa nece da se javi a neciljna grupa se javlja?
sto se tiche onoga sto te zanima, vrlo sam probirljiv u svemu u zivotu i imam skup ukus, pa tako i sto se tiche ovih stvari, i povrshnim ne mogu da se zadovoljim.
Originally posted by unic0rnMoguce. Ali pod tackom br. 5
Mislis, neciljna grupa sa elemntom ciljne broj jedan: Da mi svi zavide na njoj/njemu?)
Originally posted by MinaHarker
Ispascu skot ako napisem ovo..ali ipak pisem...
Retko mi se desava da sretnem nekoga ko mi se dopadne, ko pokaze dovoljno inteligencije i zrelosti da bi mogao da mi bude ravnopravni partner. Ne ogranicavam se na gay ljude, vec uopste, na sve krugove ljudi u koje sam upadala.
Cesto pravim kompromise u vidu da zanemarim neke bitne zivotne stavke u vezi sa drugom osobom. I nije se isplatilo, niti je veza uspela. Sada jesam sama, ali su kriterijumi visi, i ne moze ni gomila para da ih spusti.
Originally posted by bigirlNazalost to je istina....
Zar više niko nije sa nekim iz ljubavi prema toj osobi? Zar se sve svodi na sex sa svima, a neku ljubav prema nekom levom?
Originally posted by bigirlbeen there, done that......
Stvarno.
Naslušala sam se u poslednjih par dana pri?a i pri?ica. Znate ono: osoba A voli osobu B, ali raskinu iz nekih razloga i onda se osoba B smuva sa osobom C da bi osobi A udarila ?ežnju. Onda se osobe A i B pomire (naravno, osoba B šutne osobu C) i budu zajedno još par dana. Raskinu. I onda se osoba A smuva sa osobom C, a pati za osobom B i povremeno se sexa s njom (kao i sa nekim drugima sa strane, ali to je ve? previše za ovu kratku pri?u). Jebe lud zbunjenog.
Zar više niko nije sa nekim iz ljubavi prema toj osobi? Zar se sve svodi na sex sa svima, a neku ljubav prema nekom levom?
Gadi mi se više sve to. Stvarno mi se gadi. I te pri?e. I neki ljudi.
Zbog svega toga... prestajem da verujem u ljubav. Od danas. Zvani?no. Ja, Ana, roðena 13.12.1982., u Beogradu, prestajem da verujem u ljubav. Gotovo je.
Originally posted by bigirl
Stvarno.
Naslušala sam se u poslednjih par dana pri?a i pri?ica. Znate ono: osoba A voli osobu B, ali raskinu iz nekih razloga i onda se osoba B smuva sa osobom C da bi osobi A udarila ?ežnju. Onda se osobe A i B pomire (naravno, osoba B šutne osobu C) i budu zajedno još par dana. Raskinu. I onda se osoba A smuva sa osobom C, a pati za osobom B i povremeno se sexa s njom (kao i sa nekim drugima sa strane, ali to je ve? previše za ovu kratku pri?u). Jebe lud zbunjenog.
Gadi mi se više sve to. Stvarno mi se gadi. I te pri?e. I neki ljudi.
Zbog svega toga... prestajem da verujem u ljubav. Od danas. Zvani?no. Ja, Ana, roðena 13.12.1982., u Beogradu, prestajem da verujem u ljubav. Gotovo je.
Originally posted by ValOriginally posted by MarbleDa, da, da - niko, ali bas niko nije toliko nisko pao, da se savata u toaletu???
niko se ne spusta toliko nisko da bude sa nekim samo zato sto mu treba paznja i niko, ali niko sebi ne dozvoljava sulude izlete savatanja u toaletu.A posebno ne ispred ispred pomenutog...pazi, kad im je dovoljna izvesna doza alkohola, da zaborave sve oko sebe i da se povataju i zaljube. A sledeci dan, kad su dosle sebi, zgadio im se zivot. Znam da se pojedinci upravo ovde prepoznaju
![]()
Ali, kao sto ti rece, nema niko hrabrosti, da se oglasi na ovu temu, jer su svi cedni i fini...posteni - sve dok ne padne mrak.
Mada, nije toliko bitno, da neko nesto napise ovde, koliko je bitno, da svako za sebe malo razmisli o ovome, kad procita topic, koji je dovoljno provokativan, da natera sve ove "postene duse" na razmisljanje.
![]()
Marble![]()
Originally posted by victoriaAPSOLUTNO! POTPISUJEM SVAKU REC!!!
U vezi sam jer volim i jer sam voljena..dobijam sve i dajem sve(ne mislim na materiju vec svu toplinu, neznost, blizinu, paznju, poverenje...ma sve sto sam mogla zamisliti da jedna veza moze da ima! Jednako sam zaljubljena kao i prvi put kad sam je videla, ali je svakim danom volim sve vise!!)
Originally posted by m..S druge strane, kad sam bila s nekom u vezi, pa makar na dve nedelje to je bilo jer sam bila zaljubljena, jer bi me oblio talas srece kad god bih pomislila na tu osobu, jer prosto nisam mogla da mislim ni na sta drugo... (pa makar ta zaljubljenost bila slepa i iracionalna)
Nisam u vezi jer nisam nasla neku koja mi u potpunosti odgovara, a nemam toliku potrebu za nekim da bih pravila preveliki kompromis...
Originally posted by Val
A tvoje raspolozenje se takodje u potpunosti slaze sa citiranim, m?![]()
Raspoloženje: schwerwiegende Geilerei (nadam se samo geil auf deinen Freund!)![]()
Po kojim kriterijumima birate osobu, s kojom cete da zapocnete vezu?Kriterijum je jednostavan. Zavedi moj um i imacjesh moje telo, pronadji mi dushu i imacjesh me zauvek.
Originally posted by MarbleJa kao izuzetno emotivna osoba, trebalo bi da govorim o ljubavi, ali ne. Nema je. Sve sto sam procitala ovde i cula o ljubavi za mene je jedno veliko licemerstvo. Hemija postoji u startu, ljubav postaje navika, a zaljubljenost i strast u vezi nestaju posle godinu dana (naucno dokazano)
CccCcCCccc......
Sve same uzdanice do uzdanice... Draga Val, zar ti nije bilo jasno da ce se ova tema ovako zavrsiti? Jednostavno, teze je priznati sebi nego sto je slagati druge. Humans are litle worms. Zato su svi odjednom cedni, svi reaguju samo na pravu hemiju, niko se ne spusta toliko nisko da bude sa nekim samo zato sto mu treba paznja i niko, ali niko sebi ne dozvoljava sulude izlete savatavanja u toaletu. Pazi kad ti kazem. A vreme i postovi ce vec pokazati svoje...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!