Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pucanje veze!?

Udaljenost
13
25%
Uvek sam u potrazi za novim avanturama
2
4%
Prevario/la me
8
15%
Smara me "vecna ljubav"
5
9%
Dok menjam partnere osecam da sam IN
Nema glasova
0%
Dok menjam partnere osecam da sam IN
Nema glasova
0%
Prevario/la sam ga/je
4
8%
Sve ostalo
21
40%
Korisnikov avatar
By Val
Nezni pogledi, osmeh...osetish kako leptirici traze izlaz iz tvog stomaka...smuvate se i volite (ovu rec tumaciti po svom)...da bi nakon mesec, godinu ili koliko vec ta ista veza pukla.

Zbog cega vashe veze najceshce pucaju?

Zanemarite Telekom Srbije ! :smug: A poslednja opcija (sve ostalo) vam daje prostor za diskusiju i obrazlozenja, filozofiranja na temu "Nismo vishe zajedno zato shto...".
Korisnikov avatar
By bigirl
Hmmm... Nema opcije - odljubim se, tj. osvestim se...

To je ono što mi se obi?no dešavalo. (Meðutim, taj proces se ne dogodi odmah, kako možda može da deluje.) I to ima razlog/razlogE, ali o tome mogu da pišem i po nekoliko strana, tako da ?u se zaustaviti oðe.
Korisnikov avatar
By Val
Samo ti pishi. Ko moze da te zadrzi? :pas:

:P
Korisnikov avatar
By unic0rn
a. zaletish se u kruzhni tok u chetvrtoj brzini bez kochnice -> upotrebljavash EJECT dugme

b. ujutro se budish tako shto pogledash u ogledalo i kazhesh 'Gde je moje najlepshe Sunce' sebi a ne osobi s kojom si u vezi -> mozes ti mnogo bolje, upotrebljavash EJECT dugme

c. shvatish da je bolje kada ti ego pumpaju iznova novi ljubavnici, a i valjda meso treba menjati chesto kao i kaladont? -> EJECT dugme

d. druga osoba se zagrejala vishe pa te to smara + treba izlechiti rane iz proshlih veza -> EJECT dugme, chisto da vide ko je faca

e. sebe ne vidish u tome, sve vishe i vishe te nerviraju sitnice -> EJECT dugme, a posle ces razmisljati zasto je taj neko okrenuo ledja a nije kumio i molio

....

:) )
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
e. sebe ne vidish u tome, sve vishe i vishe te nerviraju sitnice -> EJECT dugme, ....

E tu vidim sebe. Kad neko pocne da gushi, da mi brani neke stvari koje mu ranije nisu smetale...pocinje da me nervira. I bezim!

Kad malo bolje razmislim skoro sve veze sam prekidala ja. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Draco
Ma nema tu tako neke ocigledne sheme kod mene. Jednom mi je pukla veza jer sam je prevarila, milion puta jer sam se nalozila kao mlad majmun na neku drugu, nekada zato sto smo bile suvise razlicite, nekada jer je monotonija, jednolicnost i generalna uniformnost pocela da gusi.. Desavalo se i da pukne jer u tom trenutku nisam htela ozbiljnu vezu a ta druga je htela.. Otkud znam? Koliko ljudi, toliko razloga za raskid.
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam. Ja imam te neke ruzicaste naocare i sve mi deluje savrseno cak i 2 minuta pre neg popijem nogu. Posle razbijam glavu i nije mi jasno, i nikad mi nece biti jasno, i ma koliko terala da mi se objasni do sada sam samo jednom dobila suvislo obrazlozenje.

E sad, onaj jedan put kad sam ja raskinula imala sam brdo razloga, tj nisam imala nijedan razlog da ostanem u vezi. Znaci: nisam bila zaljubljena, devojka je bila mladja, posesivna, sputavala me je, dosadjivala mi, bila jako nesigurna u sebe, isla na guilt trip, sex nije valjao i nije ni postajao ista bolji vremenom, niti je meni bilo zabavno s njenim drustvom niti je njoj bilo zabavno s mojim, nismo vise imale tema za razgovor (nekako sve o cemu smo pricale i sto se njoj dogadjalo u zivotu ja sam prevazisla nekih 6-7 godina ranije)...
Stvar je prosto brzinom svetlosti isla u propast, i ja sam stvarno napravila isuvise kompromisa u nadi da ce to da profunkcionise, medjutim nije islo. I onda sam prosto zakljucila da je bolje da raskinem umesto da je tiranisem, jer sam se pred kraj ponasala bas kao divljak, iz ciste frustracije i nezadovoljstva, jednostavno pocela je da me izludjuje.
Od tad izbegavam da imam mladju devojku, jer bih zaista radije bila na njenom mestu nego svom.
Korisnikov avatar
By Delete
Zavisno od situacije, ali vecinom jer mi postane dosadno i pocnu da mi smetaju sitnice, a izgubim volju da joj skrecem paznju da mi to smeta, zasitim se svega. A nekad iz cistog hira odem da se zezam sa nekom drugom, ne obaziruci se na svoju devojku. Ma sve zavisi sa kim sam, bilo je bas mnogo razloga i nacina za raskid.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
A nekad iz cistog hira odem da se zezam sa nekom drugom, ne obaziruci se na svoju devojku.
Ima vas mnogo koje ste "takve". Samo se josh uvek pitam (i to vec skoro 35 godina) zashto ste onda u vezi? Zar i ti hirovi nisu razlog za pucanje veze? :misli:

Off: Avatar ti je opet blagi uzas. :P
Korisnikov avatar
By m..
Ja se zbog takvih bojim zena. Mislim da sam naletela na jednu.
Korisnikov avatar
By Val
Ja ih se ne bojim, ali daleko im kuca od moje. :) Sve su to nezrela derishta. A ti tamo negde rece da necesh dete nego zenu. E pa onda pamet u glavu i uzivaj.
Korisnikov avatar
By m..
Duso, moze ona da ima i 30 godina pa da bude dete. A ja mlada i naivna. :drama:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Duso, moze ona da ima i 30 godina pa da bude dete. A ja mlada i naivna. :drama:

Zar ja spomenuh godine? :drama: Nije do godina nego do mozga. :maji:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
Off: Avatar ti je opet blagi uzas. :P
Avatar, ili ova zenska na avataru?
Korisnikov avatar
By Val
Avatar. Slika je toliko losha da tu zenu i ne vidim sasvim jasno. :) Rashirila si te rucice kao da si na cecinom koncertu. :lol:
Korisnikov avatar
By Laika
Najvažnija veza u životu mi je pukla zato što nisam strejt i zato što više nisam mogla da lažem sebe da mogu da postanem.
Ove ostale? Ili se razo?aram, ili odljubim, ili me guši.
Jednom me neki klinac prevario pa sam ga šutla.
O da, jednom me lik ( :roflmao: lik... išao je sedmi razred a ja prvi srednje :lol: ) odvukao u neku šumetinu na planinarenje. Jako loše smo se proveli, zdravlje mi je bilo ozbiljno narušeno (i psihi?ko i fizi?ko), i posle mi više nije bio de?ko. :D Tralalala la...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hmmmm... Jedna veza mi je pukla zato sto se uopste nismo slagali, njegova bivsha ljubav je isto na to uticala, druga veza je pukla zato sto mi je smetala njegova promiskuitetnost (a kome ne bi?!), a treca je pukla i zbog mene, i zbog udaljenosti...
Korisnikov avatar
By spliff
pod 2

*pedersko prokletsvo :zastava:
By SUNNY B
pa sa izvesnim stidom moram da priznam da moje veze pucaju uglavnom zato sto ja u nekom momentu iz cak i meni nepoznatog razloga zaserem stvar.....posle se kajem, cvilim, placem, molim, pijem....uvek uzalud....
Korisnikov avatar
By tramp
u nekoliko slucajeva jer sam se odselila, pa onda laganje, gubitak interesovanja, jedna-previse-ruzna-rec u svadji... i tako svasta nesto
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Simply nisam u ubedjenju da postoji "pravi tiP." Kada s likom zapochinjem vezu, svestan sam da ce se ista i zavrshiti. Kada? To je pitanje vremena. A obichno je presudno ubedjenje da smo dostigli sve shto smo mogli...i bolje tada prekinuti nego chekati Godoa u nekim svadjama i iscrpljujucim seansama.
Mada prekid veze, nikako ne znachi i prekid ljubavi.

Primetio sam da su tipovi sa kojima sam materijalna predstava mog unutrashnjeg bica.
By just!N
Originally posted by Morgan Le Faye
Simply nisam u ubedjenju da postoji "pravi tiP." Kada s likom zapochinjem vezu, svestan sam da ce se ista i zavrshiti. Kada? To je pitanje vremena. A obichno je presudno ubedjenje da smo dostigli sve shto smo mogli...i bolje tada prekinuti nego chekati Godoa u nekim svadjama i iscrpljujucim seansama.
Mada prekid veze, nikako ne znachi i prekid ljubavi.
Kad sam bas :grom: ili kada me neko razocara govorim sebi isto ali opet ne zelim da verujem u to i zato se trudim da uverim sebe u suprotno... :neznam: ....uvek u vezi strahujem kad ce se i zasto se moze zavrsiti...valjda zelim da osecaj zaljubljenosti i sve lepe stvari traju dugo...

:love: :setnja: :kissing:
Korisnikov avatar
By Adam*
JA se jakooooooo nadam da moja sadasnja veza nece puci nikada...jer se stvarno kontamo nevidjeno samo da nas drugi ljudi ne "otruju: jer je to danas postala zabava jadnih i nesretnih dussa........Fujjjjjjjjj.........zavist i ljubomora.ja to ne mogu da shvatim ali ............vidim da se desava konstantno!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm..posto sam "dugovezas" nisam puno imala raskida-4 komata, i sva tri su bila manje vise sporazumna, i bez drame-nismo bili jedno za drugo, a jedna veza zbog mog povratka u Beograd:(
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Sve ostalo je....KADA LJUBAV UMRE. Problem je shto ja ne detektujem to, nego uspevam da zamazem svim bojama probleme :) i tako godinama....debil :)
Nadam se da sam se opametila :)
Korisnikov avatar
By coka
svaki put moja krivica, bila sam ovisnik od varanja... Nije bas moja krivica varala sam zbog monotonije ili se ja bar tako tesim:bubblegum:
By pčelica
Ovde se misli na moje veze sa devojkama, jel'?
Prva se raspala jer smo imale veoma različita
shvatanja veze; druga veza je pukla jer je morala
da se odazove pozivu u rezervu a treća... Ne znam ni sama.
Treća je bila jedna od dužih veza u mom životu, jaaaako
kvalitetna ( :blush: ), a fakat sve što je dobro uvek
ima kraj. (Padaju mi na pamet neka crnohumorna objašnjenja,
ali bojim se da bi mi onda PH. d izvadila jetru kroz nos, lol).
Korisnikov avatar
By Galateja
Vrlo interesantna, ali zahtevna tema. I mene baš interesuje zašto pucaju veze. :shrug:

Eto, ja bih iz ličnog iskustva rekla da je problem nastupio sa saznanjem o transferu emocija, odnosno kao ljudska bića svesni smo ljubavi, ali sklizne onaj momenat kada partnerska ljubav preraste u neku drugu ljubav.

I to su one čvornovate situacije kada se navikneš na nekoga, imaš svoj vezni 'čaj u pet', bliskost i sigurnost, ali, opet, sa druge strane, to možeš imati i sa prijateljem/sestrom/bratom...

Onda tok misli ide u sledećem pravcu: volim je/voli me ---> volim je/voli me ljubavlju koja (više) nije svojstvena partnerskom odnosu ---> raskid. :sigh:

U trenucima spoznaje transfera ljubavi nisu strane ni besmislene svađe oko sitnica od toga da li će lampa stajati na tački a ili b do toga da li kupiti bordo ili plavu posteljinu. A, zapravo, nije problem ni u lampi ni u posteljini. U tim trenucima razlike dolaze do izražaja (naročito ako su još objektivno prisutne!), kao i pojedina potisnuta nezadovoljstva.

Tako je bilo u mom slučaju, interesuje me šta ostali imaju reći na ovu tematiku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!