Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Zeleo bih da znam da li neko od Vas voli TASCHEN izdanja knjiga?

JA ih toliko volim da ponekad ludim sto nemampara da kupim sva izdanja njihova koja mi se svidjaju! :alikako:

Za sada imam oko 30-ak njihovih naslova...

Imaju super MALE NUDES izdanje....Za one koji ne znaju..vrlo povoljno ( mada, sve njihove knjige su po super cenama)
Preporucujem~!:cobanica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Nisam neki ljubitelj, ali sam video par interesantnih...
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by Renoir
Imaju super MALE NUDES izdanje....Za one koji ne znaju..vrlo povoljno ( mada, sve njihove knjige su po super cenama)
Preporucujem~! :cobanica:
E, to sam kupio dechku za rodjendan. Svideo mu se poklon...
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja sada imam omiljenu TASCHEN slikovnicu - CUBA INSIDE, dzambo izdanje :)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
moj drug ima "male nudes" i nije losa, a meni se svidja "homo art", al ne smem da je kupim, da je neko ne bi nasao u stanu - ko ne bi smeo da je nadje (svi ukucani!)
:(
imam EYE TO EYE koja je sjajna (poklon), par knjizica iz ICONS kolekcije, Michelangela, i ne mogu da se setim mozda jos nesto...

od sledece plate kupujem FASHION NOW 2, can't wait!!!

al daleko od toga da mi se sve njihovo svidja, ima, po meni, prilicno... hmm... cudnih... knjiga...
Korisnikov avatar
By Sunce
Kupovao sam cesto TASCHEN-ova izdanja prijateljima za rodjendane.
U knjizarama se upravo povoljno prodaju velika, ukoricena izdanja (Klimta i Pikasa) - 960 dindzi.
Korisnikov avatar
By one of the people
imam Male Nudes, Photography of the 20 century, Tom Of Finland ...
novu David LaChapelle hocu da kupim, onu o Babel filmu ...
Korisnikov avatar
By Val
A taj Taschen neki pisac ili se jednostavno radi o "dzepnim" izdanjima knjiga? :nerd:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahhaha pa ja ih ne bih nazvao bas dzepnim :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Pa odakle znam? Zato i pitam. :) Kako inace da odgovorim na temu? :D

Meni zazvucalo kao Taschenbücher, shto bi u prevodu znacilo upravo dzepne knjige. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Kupio sam Klimta (na srpskom)...Jupi!
Korisnikov avatar
By KiWi
pa ova tema je već bila! .. ili neka veoma slična ... držao sam u rukama Male Nudes .. Knjižurina! . kažu da vredi svaku paricu
By ~ Le Saint X ~
MAle nudes ima 2 izdanja!
Veliko...sa oko 800 strana
i malo u ediciji ICONS

Ja imam oba! :D

Ja sam na sajmu kupio THE COMPLETE PAINTINGS OF VAN GOGH
za samo 970 dinara!

NAravno, ni jedna kupovina knjiga ne prolazi bez TASCHEN IZDANJA!
Korisnikov avatar
By ns.happy
da... volim... moj bivsi je jako potencirao sve od te kuce, pa je imao i milion onih notesa...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kad god nemam šta da radim, ja odem u neku od knjižara i najviše se zadržim oko police sa njihovim knjigama. super su zaista, samo malo skupe za mene. za sada, jedine monografije (da ih tako nazovem) koje imam su one koje sam dobio na poklon. :giggle:

meni se isto sviđaju teNeuesove sveske, rokovnici, šta god da su. mada su mi i oni skupi. :sigh:
By ~ Le Saint X ~
TASCHEN izdao ovu knjigu!!!!!!!

IZgledaa zanimljivo!!!!

Putting the sex back into homosexuality:
The best of BUTT magazine so far

Celebrating BUTT magazine’s fifth anniversary, this book is a selection of the most fantastic and the most ridiculous
interviews and photos that have appeared in BUTT so far. This anthology also finally makes a lot of material from the now rare, earlier issues of BUTT available again. For your (in)convenience, the timeline in the book runs backwards, from the here and now all the way back to the summer of 2001, when the first issue of BUTT landed with a bang.

Like the magazine itself, this book offers an often amazingly realistic view on today’s homosexual man, including conversations with Michael Stipe, Gus van Sant, Rufus Wainwright,Marc Jacobs, as well as contributions from Wolfgang Tillmans, Terry Richardson, Hedi Slimane, Asianpunkboy, and Helmut Lang, just to name a few. “BUTT has single-handedly pioneered the notion of a smart, literate gay magazine yet also manages to be very dirty,” notes filmmaker Bruce LaBruce in his foreword. “BUTT matters. BUTT fills a hole.”

With sexy pictures of, and candid interviews with: Asianpunkboy, Bruce Benderson, Peter Berlin, AA Bronson, Christopher Ciccone, Martin Degville, Tommy Deluca, Ed Droste, Al Eingang, Thomas Engel Hart, Marc Jacobs, Heinz Peter Knes, Marcelo Krasilcic, Bruce LaBruce, Inez van Lamsweerde, Lutz, Ryan McGinley, Alasdair McLellan, Matmos, Walter Pfeiffer, Terry Richardson, Paul Rutherford, Gus van Sant, Jeremy Scott, Jake Shears, Casey Spooner, Michael Stipe, Jonsi Thor Birgisson, Wolfgang Tillmans, Viktor & Rolf, Dominic Vine, Matthias Vriens, Rufus Wainwright, John Waters, Edmund White, Bernhard Willhelm, and Jonny Wooster.
By ~ Le Saint X ~
PIERRE & GILLES

Kings of cult and pop

Pierre et Gilles create dreamy portraits that transport their subjects—as well as the viewers—into an alternate world where camp, pop, burlesque, religion, and eroticism mingle in perfect harmony. Creating the sets themselves, and with Pierre as photographer and Gilles as painter/elaborator, they create one-of-a-kind artworks of an unmistakably original style. A host of stars has passed before their lens, such as Iggy Pop, Madonna, Marc Almond, Nina Hagen, Catherine Deneuve, Laetitia Casta, Marilyn Manson, Mireille Mathieu… though many of their portraits also feature unknowns.

Marking the 30th anniversary of their collaboration, the Jeu de Paume in Paris is hosting a retrospective of their work from June to September, 2007.

Much more than just an exhibition catalog, this book brings together all of the 130 works included in the exhibition as well as an additional 170 pieces focusing on the past ten years. Also included is a tribute text by the artist Jeff Koons. What better way to (re)discover the work of Pierre et Gilles?
By ~ Le Saint X ~
A ovo je moja skromna kolekcija TASCHEN izdanja...

Slika

Slika

Slika

et toq!:snob:
By Sixto
Imam par o mikelandjelu i rembrantu, al ide mi na kurac sto im je svao drugo izdanje neka gay softcore tematika! Kao da nista drugo ne postoji na ovom svetu! Previse aktivisticki za mene!
By ~ Le Saint X ~
Pa ako gledas samo gay izdanja, onda da...

Ja mislim da gay tematika je kod njih zastupljena - u odnosu na ostale teme - mozda sa 5%
By жњ
hm, ja imam samo dalija i fotografije XX veka... a gay art sam poklonila drugarici za rodjendan. bilo mi je simpaticno gledati devojcice na pakovanju u knjizari :giggle: :smug:
By ~ Le Saint X ~
Mislis
HOMO ART???

Ne postoji gay art knjiga...

Ja iamm sve njihove knjige sa gay tematikom...pogledaj slike gore...

bas s e pitam...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
Kupio sam Klimta (na srpskom)...Jupi!
U međuvremenu sam dobio: Kandinskog, Leonarda da Vinčija, Van Goga, Monea, Pikasa i Gaudija. :slika:
By ~ Le Saint X ~
Trenutno su izdanja na srpskom na snizenju...
sva za
499 din!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Renoir
Dobio?

Blago tebi!
Ali, zasto i ti ne kupis neku?
Vidi njega, peckalo malo i mirođijo! :kiss: Naravno da kupujem. Kupovao sam drugarima, koleginicama i sestri za rođendane i magistrature, a kasnije sam i dobijao. A sebi sam kupio Klimta, a polako ću i ostale.
By ~ Le Saint X ~
A koje su to ostale koje ces kupiti?

I kakva mirodjija, pobogu?!

:snob:

et toq!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!