Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
Više stotina hiljada ljudi, uglavnom polunagih ili ekstravagantno odevenih, u?estvovalo je u subotu u Berlinu u "Paradi ljubavi", uz zvuke tehno muzike.

Organizatori velike tehno žurke, koja nije održavana u protekle dve godine, najavljivali su da ?e u?estvovati milion ljudi, ali ovogodišnje izdanje nije oborilo prethodne rekorde pose?enosti.

Iz jakog ozvu?enja, koje se nalazilo na 40 kamiona koji su služili kao pokretne diskoteke, dopirali su zvuci tehno muzike.

"Najviše nam se dopada muzika, a zatim ljudi, atmosfera, mogu?nost da razgovaramo sa velikim brojem veoma simpati?nih ljudi, koji dele naš ukus", kazao je 27-godišnji Majk, berlinski juvelir, koji je li?io na "galakti?kog" Elvisa, odeven u srebrno odelo sa šljokicama i prorezima na ledjima i nogavicama.

U?esnici, koji su se kretali duž kamiona sa di-džejevima (DJ), bili su odeveni u kostime p?ela, neki su podse?ali na Tahi?anke, a drugi na kraljice karnevala.

Mnogi su na sebi imali samo donji veš i obojena lica i kosu.
Slika
"Paradu ljubavi" osnovalo je 1989. oko 150 ljudi. Tokom godina, postala je najve?i dogadjaj tog tipa u svetu, a 1999. je okupila milion i po ljudi.

Nakon toga usledio je pad pose?enosti, sa 500.000 ljudi 2003. godine, a 2004. i 2005. je otkazana.

Ove godine, "Parada ljubavi" je obnovljena zahvaljuju?i jednom nema?kom preduzetniku, koji je uložio dva miliona evra u organizaciju dogadjaja.
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by ForeverYoung
Slika
Grudi ovog tipa skroz levo na slici (njihovo desno)?! :shocked:

I mean, what the fuck?!

:barf:
Korisnikov avatar
By Paki
Free your mind, man ... :)
By жњ
E to bi valjalo doziveti

jes da je klosharijada, al opet bi bilo lepo

penzija :pegla:
By жњ
e da.. isto kao sto je exit imao politicku konotaciju u svom pocetku i koju je sad izgubio, tako je isto i love parade bio vezan za jacanje svesti ujedinjenja nemacke. naime, koliko se secam 1989. godine neki likovi su se setili da u zapadnom delu berlina nabace ozvucenje na kamion i vozikaju se u blizini zida i tako mame ljude da im se pridruze :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Paki
:up: :kiss:

.....and the rest will follow!
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by spliff
Originally posted by Paki
:up: :kiss:

.....and the rest will follow!

Yeah! :setnja:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Gledala prenos na nekoj nemackoj tv ... i nisam nesto bila odusevljena... specialy muzikom...
By жњ
Originally posted by tinkerbell
Gledala prenos na nekoj nemackoj tv ... i nisam nesto bila odusevljena... specialy muzikom...

ma dajjjj zar je bitno :D

mani muziku sa main stejdza koju si u tom momentu gledala/slushala. oko 70tak kamiona nabudzenih sa dj-evima, igrachicama i ozvuchenjem se vozika okolo, tako da bi sigurno nasla neki koji tebi odgovara. zato je love parade poseban ;)

i osim desetina hiljada ljudi sirom sveta svih mogucih klasifikacija koji ga posecuju, zasto je jos poseban?

e pa, ceo event pocinje oko podneva i umesto klasicnog klaberskog smora koji dolazi sa jutrom (prosla je noc, zurka se zavrsava), tamo svi slave sumrak koji kad naidje, a svi su vec preumorni, zna se da pravi party tek pocinje :D (obrnuti efekat), i tada se ceo dogadjaj seli u klubove shirom Berlina.

To treba doziveti!

potpisujem ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Slika
Zipa samo ovo ma?e, molim te! Zgodno, glatko... :mljac: :blush: ... Samo ga ?apiš, razbacaš mu ove platforme sa štiklicama (cvike neka ostanu zbog misterioznosti, mada bih voleo da mu vidim boju o?iju) i ondaaa..... EKŠN ! :eya:

:lol:
By жњ

Slika

ova fotka mi deluje fotoshpovano ako me ochi ne varaju..

lik sa shtiklama je naknadno ubachen od ko zna odakle
By Bombina
i ja sam gledala kablovska spanska tv
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by amnesia

Slika

ova fotka mi deluje fotoshpovano ako me ochi ne varaju..

lik sa shtiklama je naknadno ubachen od ko zna odakle
Aham. :) A shto se tice klosharijade, greshish. To je savrshena parada na kojoj mozesh dobiti sve zivo vezano za droge, razbiti se i misliti da uzivash! Ova Loveparade je odavno izgubila "izvorni" smisao. :bljak:

Shta mislite zashto su je dve godine prekinuli? Berlinu nestale pare za placanje ulicnih cistaca. :lol:

Cudi me da joj josh nisu promenili naziv u "Love drugs parade"...?!
Korisnikov avatar
By Tweety
znam da ima dosta negativnih komentara za love parade, ali tako bih voleo da je jednom posetim!!! nekako, od kada sam bio klinac, stalno sam slusao o love parade i sada kada sam odrastao, bas bih voleo da odem na mesto desavanja... :eya:
Korisnikov avatar
By Val
Tebi se bash ne zivi...? :D Ukljuci TV i gledaj prenos pre nego shto odesh u Berlin i dozvolish da te predrogirani pregaze. :lol: A ako si u mogucnosti pogledaj i reportaze na temu Loveparade i dan posle, cisto da vidish koliko ih je opet poginulo ili umrlo.

A pored svega toga 90% prisutnih nishta ne vidi u masi. Samo cujesh muziku i mozesh da djuskash na pola kvadratnog metra koji imash za sebe. :) Nekako kontam da mi isto dodje da tu muziku slusham kuci, jer od parade ne vidish ni P u toj guzvi.

Al' kad smo vec kod parada, jedva cekam gay pride sledeci vikend! :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!