Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Da li bi neki frizer mogao da napise OPSIRNIJI tekst o tome kako da biramo buduce frizure ZA MUSKARCE, posto vec ima brdo tekstova na ovu temu za zene ...

Mene konkretno zanima kako da znam da li ce mi stojati duza kosa jer ne bi da je pustam godinu dana i vise, a da se posle ispalim ...

p.s. da li neko moze da preporuci frizerski salon u NSu (ako znate napisite i cenu sisanja...)
Korisnikov avatar
By Adenim
imas program koji se zove changes gde mozes videti kako ti stoji, ima gomila frizura, takodje postoji i hair pro - program.

Hajde sledeci put otvori neku temu da nije vezana za neki problem... ;)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Adenim
Hajde sledeci put otvori neku temu da nije vezana za neki problem... ;)
Nadam se da ocu, do tada ima da te posteno istresem po pitanju teorije umetnosti :)

samo cekaj sutra u2u :rambo:

p.s. da secam se da sam davno probao neki program ali vecinom su ponudjene frizure bile namenjene za zene, blah ...
Korisnikov avatar
By Gost
Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju frizurom i kosom uopste, pa ako se osisaju na prekratko, kukaju kao sinje kukavice.

Treba imati na umu da kosa uvek iznova raste, pa ako nam se i desi da nam frizer unisti frizuru, ili nas osisa prekratko, nije smak sveta - eto nove kose za nedelju do dve dana. :yes:

A oni koji zele na brzinu duzu kosu, neka izvole na nadogradnju.
Korisnikov avatar
By colorado
baci fotku pa cu da ti kazem sta bi ti stajalo. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by CokoladnaBananica
ne seri ......
Izrazi ...... Izrazi.....

:no: :sigh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by odskoraBI
A zasto se jednostavno ne osisas onako kako ti se svidja, zar mora da dodje neko i da ti kaze kako treba da izgledas? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Upravo, kada ti drug govore shta da nosish, i kako to da nosish, bilo to cipele, odeca ili hair style...NIKADA necesh biti trend seter...
Do pre par nedelja sam nosio dugu kovrdzavu kosu sa perijem u njoj...neko moje simpatisanjem sa SA urodjenicima.
Sada je crna jer mi je ten dark, za par meseci ce biti metaliK plava s pile-zutim korenom.

be what you r.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
'ajmo se sada fino vratiti na temu, da ne prorade makaze.

frizuru koja ti dobro stoji biras prema obliku i crtama lica, prema boji i kvalitetu kose i poslednje, ali ne najmanje vazno, prema svojim zeljama i afinitetima. svaki iole zainteresovan frizer te moze posavetovati koja bi ti frizura fino legla i kako da je odrzavas.

a sto se tice NS frizera, ja sam trenutno zadovoljan svojom frizerkom kod koje se sisam vise od dve godine. ako hoces, poslacu ti info na u2u.
Korisnikov avatar
By Laika
ONTOPIC- Svaka frizura dobro stoji ako umeš da je nosiš.

OFF-Ja mislim da identity crisis pre imaju oni providni ljudi koji liče na još zilion drugih ljudi. Mislim, ne zagovaram nošenje šerpe na glavi ali više volim da vidim neobične ljude.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Laika

ONTOPIC- Svaka frizura dobro stoji ako umeš da je nosiš.

OFF-Ja mislim da identity crisis pre imaju oni providni ljudi koji liče na još zilion drugih ljudi. Mislim, ne zagovaram nošenje šerpe na glavi ali više volim da vidim neobične ljude.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ahahahahaha! ali ne verujem da je isti problem 4 godine kasnije i dalje aktuelan!!!! :-DDDDD bas juce je bilo pitanje - seci ili ne :-)))
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by bakalar

Da li bi neki frizer mogao da napise OPSIRNIJI tekst o tome kako da biramo buduce frizure ZA MUSKARCE, posto vec ima brdo tekstova na ovu temu za zene ...

Mene konkretno zanima kako da znam da li ce mi stojati duza kosa jer ne bi da je pustam godinu dana i vise, a da se posle ispalim ...

p.s. da li neko moze da preporuci frizerski salon u NSu (ako znate napisite i cenu sisanja...)
Delom mogu ti pomoci ali moras i ti meni a to je da stavis fotku - ima razlicitih oblika lica.

Visoko celo mala brada ravan profil
Visoko usko celo mala brada prcast nos ravan profil
Visoko siroko ceko mala brada jake vilicne kosti izrazen nos - itd itd da ne nabrajam sve profile oblike i konture lica - daj pokazi slicicu pa cu ti reci koja frizura tebi naj pristaje .
By LeDeNa_
Originally posted by bakalar

kupis periku pa vidis :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!