Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by trampE a evo i zasto se pojedine osobe i odbijaju za kumstvo i upucuju Nacionalnoj agenciji za zaposljavanje da potraze posao konferansijea, cirkus majstora ili takvog vec cega!
@fency pa sad koliko sa ja primetila kumstvo je vrlo ceremonijalna funkcija za mnoge (kad mi je objasnjeno sta sam sve propustila prosao me bes ...)
Originally posted by PipinNe, kum/a/ ne preuzima ni?ije grehove, niti je to mogu?e. Svako ponaosob odgovara za svoje postupke, pa prema tome i grešna dela. Oprost od greha može dati samo sveštenik i sama ta osoba tako što ?e se ispovediti i pokajati, te se truditi da molitvom spere sa sebe greh. Ina?e, opet ponavlja, kum je "duhovni otac /majka/ onoga koga krsti i trudi se da ga uvede u veru na propisan na?in. Na neki na?in pomaže svom kum?etu pozitivnim stavom i mislima. Na neki na?in, on zamenjuje onog ku?nog dobrog duha koji je nekada postojao kod slovena a ?ini mi se i kod Rimljana /Lari-ku?ni bogovi/.
?ek, ?ek... zar krštenjem kum(a) ne preuzima grehe osobe koju krsti na sebe, ali one grehe koje je ta osoba ve? po?inila do trenutka krštenja?![]()
Originally posted by DeleteAhhh, ajde da malo oftopi?karimo, kad ve? ne znate ono što treba da znate:
off: Zar nije pravilno reci sexualna orijentacija umesto opredeljenje?!
Originally posted by Dina
Ja sam kuma detetu moje tinejdzerske ljubavi, niko nije istrazivao nase tinejdzerske dane, takodje nismo ni sada udate a dete je i u crkvenim knjigama upisano bez imena oca, nikakav problem. Tako da ja mislim da si naisla na nekog cudnog svestenika...
Originally posted by svejednoZa pravo cudo, ne slazem se sa svejednoom.
Svejedno kako se kaze, ali, slazem se, ako ti je toliko znacilo, da te sjebao & da je to discrimination.
Jbg, nije bas da imas kome da se zalis, a i ovde te kuliraju.
Originally posted by AngraMaina
... (tako sam i ja jednom bio kum, ni kriv ni duzan, a nisam imao sa sobom ni krstenicu. Pop je tu cinjenicu gurnuo pod tepih rekavsi "da mi se vidi iz ociju da sam krsten". Licno mislim da mi iz ociju viri nesto drugo, ali da ostavimo za sad tu temu po strani.)...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!