Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by svejednoEh, ja tako volim da pojednostavim stvari .... :lolOriginally posted by Sava_SavanovicA reci u, jel, zapadnom horoskopu Lav-rak-riba(Mo)
Rak/Riba, previse osetljiva
Previse osetljiv ego.![]()
@ Angelina
Znas, nije da ne znas.
Originally posted by Angelina777Imam ja jednu takvu u blizini, i stvarno pogaða. I tako ja, uz nju, krenuo da pamtim ko je ko i doðoh do dva zaklju?ka. Ovnovima sam potpuno okružen, 2 od 3 osobe bliže meni su ovnovi. A jar?eve ne podnosim. Potpuno. Ne znam nikoga ko je jarac a da sam bar ravnodušan prema njemu/njoj.
Eh, ja tako volim da pojednostavim stvari .... :lol
Ali, zaista sam ovom metodom u stanju iz prve, ako ne odmah da "pogodim" sta je neko u horoskopu, a da ga i ne vidim, u stanju sam sigurno da znam da li je vatreni, vazdusni ili zemljani znak. I to ne radim odabirom slucajnosti. Posle kazu se astrologija bazira na praznoverici .... kako?
Originally posted by m..m.. pretpostavimo da je ta logika tacna, tj da su prazne kuce ostecene, tj ako ti je prazna druga kuca da ces biti bez para. Po toj logici onda sledi da ako ti je prazna treca kuca (komunikacije) ti bi trebala biti nepismeno mutavo stvorenje sto naravno nikako nisi.
E da, ja u nekim kucama nemam bas nista, to su ove boldovane, jel to znaci da cu najebati?
I Kuca / Ovan / Licnost (sunce, mars, venera, merkur)
II Kuca / Bik / Finansije
III Kuca / Blizanci / Komunikacija
IV Kuca / Rak / Dom
V Kuca / Lav/ Deca Meni je mesec u lavu ali to je 7. kuca na karti, jer se ne poklapaju one linije. (mesec)
VI Kuca / Devica / Posao (ispada da su mi jupiter, saturn i pluton u 7. kuci, ali se nalaze u vagi)
VII Kuca / Vaga / Veze (jupiter, saturn, pluton)
VIII Kuca / Skorpija / Seks (uran)
IX Kuca / Strelac / Putovanje (neptun)
X Kuca / Jarac / Karijera
XI Kuca / Vodolija / Prijatelji
XII Kuca / Ribe / Tajne (podznak)
Originally posted by Sava_SavanovicSta je ovo savice? zar je to odjednom nekako horoskop m.. interesantniji nego moj? zar se nisam prva prijavila za analizu?Originally posted by m..m.. pretpostavimo da je ta logika tacna, tj da su prazne kuce ostecene, tj ako ti je prazna druga kuca da ces biti bez para. Po toj logici onda sledi da ako ti je prazna treca kuca (komunikacije) ti bi trebala biti nepismeno mutavo stvorenje sto naravno nikako nisi.
E da, ja u nekim kucama nemam bas nista, to su ove boldovane, jel to znaci da cu najebati?
I Kuca / Ovan / Licnost (sunce, mars, venera, merkur)
II Kuca / Bik / Finansije
III Kuca / Blizanci / Komunikacija
IV Kuca / Rak / Dom
V Kuca / Lav/ Deca Meni je mesec u lavu ali to je 7. kuca na karti, jer se ne poklapaju one linije. (mesec)
VI Kuca / Devica / Posao (ispada da su mi jupiter, saturn i pluton u 7. kuci, ali se nalaze u vagi)
VII Kuca / Vaga / Veze (jupiter, saturn, pluton)
VIII Kuca / Skorpija / Seks (uran)
IX Kuca / Strelac / Putovanje (neptun)
X Kuca / Jarac / Karijera
XI Kuca / Vodolija / Prijatelji
XII Kuca / Ribe / Tajne (podznak)
Samim tim sto kuca pocinje u nekom znaku odredjeno je znacenje te kuce. Npr, tvoja druga kuca je u Biku (tropski), a druga kuca je i prirodna kuca Bika jer je Bik drugi znak. Sto ce reci da je to pozeljno imati. Zatim se gleda dopunsko tumacenje preko takozvanih vladara ili srodnih planeta. Srodna planeta Biku je Venera, pa se gleda u kom znaku i kojoj kuci se ona nalazi. Koliko sam ja izracunao, Venera ti je bas u drugoj kuci kojom ima prirodno vladarstvo. (Tebi su tri planete u drugoj kuci, ne znam kako tebi ispadaju u prvoj?)
Originally posted by REITropski ili zapadni je horoskop koji danas vecina tumaci, tj to je onaj najpopularniji. I po tom horoskopu si Blizanac/Jarac.
Uopshte se ne razumem u horoskope pa ne znam ni shta je taj tropski? Odgovaraju meni inache pojedine tropske lokacije...![]()
Jesam po tom tropskom i u 'nad'znaku strelac?![]()
Originally posted by Angelina777Ne, taman posla
Sta je ovo savice? zar je to odjednom nekako horoskop m.. interesantniji nego moj? zar se nisam prva prijavila za analizu?![]()
![]()
Originally posted by Sava_SavanovicPa, opet se svodi na isto, ja sam treca, ona je cetvrta, a treci je PRE cetvrtog ...Originally posted by Angelina777Ne, taman posla
Sta je ovo savice? zar je to odjednom nekako horoskop m.. interesantniji nego moj? zar se nisam prva prijavila za analizu?![]()
![]()
. Ako cemo po redu prijavljivanja, ti si po redu treca a m.. cetvrta.
Originally posted by Angelina777Ma nije covek nista kriv, ja sam imala panicni napad jer nemam nista u kuci karijere, pa je morao da me smiri.Originally posted by Sava_SavanovicPa, opet se svodi na isto, ja sam treca, ona je cetvrta, a treci je PRE cetvrtog ...Originally posted by Angelina777Ne, taman posla
![]()
. Ako cemo po redu prijavljivanja, ti si po redu treca a m.. cetvrta.
![]()
Nema veze, ionako vise ne verujem u horoskop![]()
Originally posted by svejednoHoroskop obe drzave je katastrofalno los. Bas su nasli kad ce da se odvajaju...
Off:
Za Srbiju se smatra da je u znaku Jarca, za CG da je znak Lava, ali novi horoskop, po priznavanju drzava nakon ovog odvajanja bi im bio Blizanac.
Drzave - blizanci![]()
Originally posted by bigirlda znas da je tacnoOriginally posted by Sava_Savanovic
@bisex-I-guess:
Ako se budes udavala, stoji i švalerisanje sa tvoje strane.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!