Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Jel neko vec isao u kupovinu potrepstina za letovanje ove godine? Nemam puno vremena da setam i gledam izloge,krecem na more za nedelju dana pa me interesuje da li je neko video gde se moze naci dobar kupaci a da nije preskup? Ono,za mozda 1000-2000 din.?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ono što sam ?uo na B92 je da ti za okej kupa?i treba 3000-3500 din. ženski su stvarno užasno skupi. možda jeftinije naðeš po nekim pijacama, u depou, nekim manje poznatim buticima... ostaje pitanje kvaliteta, naravno.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja kupovala kod nas, platila 50 maraka i ako hoces nesto povoljnije pogledaj na pijaci ili u kineskoj prodavnici.
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam nudista i ne troshim pare na kupacce :)
Korisnikov avatar
By bambola
Resila sam da odem kod Kineza,ionako mi kostim uvek traje jedno leto...Ah tako sam nestrpljiva,ne mogu da docekam da krenemo...:trampolina:
By жњ
e vidis, dobro bi mi dosao jedan nov vec sad iako tek u septembru idem na more.. samo da mi se ne unisti u onoj zabokrecini od ade
By Çâðê_DUP
Izgleda da cu i ja tek najesen na to fuckin' more, ne mogu razmazeni putnici da podnesu vrucine u Egiptu, pa nema varijante sa obilaskom piramida .... (ovo za + turizam da se bachi tamo ....) a kupaci kostim mi ne treba. Sto kaze Zivadinka, vruce mi je i ja sam gola.
Korisnikov avatar
By m..
Ja shetam jedan te isti vec 3 godine, najobicniji dvodelni s trouglovima, kupila u Risnu na pijaci za 15 evra.
Korisnikov avatar
By m..
E procitala sam u nekom Blicu (ne gadjate kamenjem odma) da ima u Golsvortijevoj 40u kineskoj radnji da se kupe gotivni kupaci po super ceni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!