- 20 Feb 2006, 15:31
U principu ja nemam zapaljenja i bubuljica,vec se stvaraji miteseri po nosu(ali ta suva i zategnuta koza preko je problem da ih istisnem,ne dozvoljava im da izadju pa svako drugo vece pilingujem lice da skinem taj suvi sloj)...Kad pricam ljudima koje probleme imam svi me belo gledaju,u fazonu-pa malo ti je sjajna i necista i nista vise-ali samo ja znam koji trud mi je potreban da bi I TAKO izgledala...
Pcelice kad bi samo znala koliko dugo se spremam da odem do Avalske-vec su godine u pitanju...I uvek je nesto vaznije od toga,a kad nema vaznijeg onda zaboravim na to,pa i kad se setim onda je fazon-ma i nije mi tolika hica...i tako sve ukrug.
Reci mi jel` znas gde je ta tvoja drugarica isla,mozda mi je blize...pa cu se pre resiti!
Originally posted by p?elica
Ovo što si opisala kao problem sa kožom je imala
moja drugarica, i to identi?no. Onda sam je ja
bukvalno odvukla do dermatologa. Da ne širim pri?u,
?ovek je rekao da je problem u tome što bi ona isušila
kožu (koja joj je masna) sapunima i razno raznim
losionima, tonicima itd... a onda na nju tako
zategnutu bi stavljala kremice, koje su joj napravile
ogromnu štetu.
Napisao joj je dva recepta za magistralne lekove,
jedan se stavlja pred spavanje, drugi preko dana
(oba su kreme, ovaj što se maže preko dana je mat i
ne provali se da ga nosi). Poenta pri?e je da je izle?ila
sva zapaljenja, koža joj je glatka sada.
Ne volim da pametujem drugima, ali najiskrenije-
nemoj da ideš po salonima niti da na svoju ruku "gušiš"
kožu. Otiði do dermatologa.
Pozdrav i sre?no!
U principu ja nemam zapaljenja i bubuljica,vec se stvaraji miteseri po nosu(ali ta suva i zategnuta koza preko je problem da ih istisnem,ne dozvoljava im da izadju pa svako drugo vece pilingujem lice da skinem taj suvi sloj)...Kad pricam ljudima koje probleme imam svi me belo gledaju,u fazonu-pa malo ti je sjajna i necista i nista vise-ali samo ja znam koji trud mi je potreban da bi I TAKO izgledala...
Pcelice kad bi samo znala koliko dugo se spremam da odem do Avalske-vec su godine u pitanju...I uvek je nesto vaznije od toga,a kad nema vaznijeg onda zaboravim na to,pa i kad se setim onda je fazon-ma i nije mi tolika hica...i tako sve ukrug.
Reci mi jel` znas gde je ta tvoja drugarica isla,mozda mi je blize...pa cu se pre resiti!