Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Beograde, Beograde
ti srce svoje nesebicno darujes
Beograde, Beograde
tvoj zagrljaj i ljubav zele svi

Zelim ga i ja, tko ce mi ga pruzati? :bubbles:

Anyway, nakon celestijalno briljantnog koncerta od Morrisseya, vrijeme je da se ja sutra uputim u ekvivalentno briljantan grad, za, nadam se, ekvivalentnu dozu zabave. Ostajem 5 - 6 dana. Kamo da idem, sto da radim, prihvacam sve prijedloge, ma koliko opsceni bili...

:maca:
Korisnikov avatar
By Draco
Slika

Ako dolazi i ova devojka sa tobom, i'll hunt you down:peca:
Korisnikov avatar
By Laika
Puj to, Drakonije!
Ti idi roštiljaj...
Korisnikov avatar
By Delete
Mozes da biras izmedju X-a i Floyda. Na mene je Floyd ostavio jako los utisak, tako da bih se ja pre odlucila za X :lol:
By Pending-For-A-Bending
Ipak je bolje resenje Floyd... mislim... X je i ovako verovatno prazan... Medjutim imas jos i Smiley, Temple i Temple 2... mada ti je to za pocetak veceri.
Ipak, nemoj slucajno da propustis ADU. Mozes da iznajmis rolere ili bajs, sto ce doprineti uzitku... (ne mislim na cruising po ADI). Nadam se da ces se lepo provesti!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, da ti sredimo 6-7 slepih date-ova.. To je uvek fun :lol:
By Lemur
Originally posted by unic0rn
Pa, da ti sredimo 6-7 slepih date-ova.. To je uvek fun :lol:
Evo ja se prijavljujem! :namig2:
Korisnikov avatar
By gari
Jadan de?ko! Da samo zna šta ga /ne/ ?eka.

:djavo: :whatever: :bouncy:
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Hoce li neko covjeka uputiti u stvari koje nemaju veze sa Beogradskom sramotom "X" i " Flojd".

Decko ja te poziva da budes moj gost jedan dan.

Zemun, Novi Beograd, Dunav i Sava. moje su lekcije.

Sve u svemu zelim ti ljep provod.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"Beograde, Beograde, rastu li plantaže ispod Avale?!
Beograde, Beograde, za tobom peva celo južno predgraðe..."

Toplo ti preporu?ujem Venum (pod uslovom da taj klub još radi). Skadarlija, Skadarska, nemam pojma koji je broj, ali znam da je na spratu... :andjelak:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by ivanazuh
"Beograde, Beograde, rastu li plantaže ispod Avale?!

Toplo ti preporu?ujem Venum (pod uslovom da taj klub još radi). Skadarlija, Skadarska, nemam pojma koji je broj, ali znam da je na spratu... :andjelak:
tamo gde je holiday...
ma, tamo gde su drvene klupe poredjane...pitash nekog konobara...
Korisnikov avatar
By gari
Baš ste mu lepe savete dali. Bolje mu je da uzme turisti?kog vodi?a kad ne?e ve? niko /osim "Konstantina laufera"/ da bude gostoprimljiv. Jebeš naše ?uveno gostoprimstvo! Samo na re?ima. Da sam u Bg-u ja bih te pozvao "Laerem" ali nisam. Na žalost.

:kralj: :rida: :mag:
Korisnikov avatar
By Laerem
Bio jucer u Floydu. Simpaticno na trash 80's nacin. :D U svakom slucaju bolje od X-a. Sad letim malo po gradu...
Korisnikov avatar
By Ra
A ako se osetis depresivno ...tu je uvek nas poznati Brankov most....bandzi je super.....a malo se i rashladis......

P.S.Pa posle reci da ti nisu stizali razni saveti kako da se provedes u BG-u..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:smeh: :kosach: :smeh:
Korisnikov avatar
By Super Mario
treba videti mali "smajli" (kafic) i novi "templ" (ma kloliko depresivana gej kafana bila). :surfer:

Priroda: Kosutnjak je ok, shuma na Zvezdari, Ada, Avala,

i jos:
mala crkva pored Hrama S.Save, NBGD i Kalemegdan

:skijanje:
By Lemur
Novi Beograd je najbolje obici biciklom, a ima i staza! :bicikl:
Korisnikov avatar
By gari
Novi Beograd je najbolje obi?i helikopterom jer su sve zgrade ama baš iste. Spavaonica i još dosadna. Nema ništa. Najinteresantniji deo Beograda su katakombe ispod Kalemegdana. Posle pono?i...

:meda: :backstab: :apprentice:
Korisnikov avatar
By Boshko
Kako zasto? Pa kulira me gost iz Hrvatske... sad sam presao na alternativne metode ;)
(spremam svoj nastup u ZG, sinoc sam nasao i pr-a za Hrvatsku... dakako, iz okruzenja nasega gosta... ima mnogo dobro da se pripremim, omiljeni glumci, glumice, pevacice, poze... sve :D
Korisnikov avatar
By gari
Pa, zar je on JOŠ tu? Ja sam mislio da je ve? odavno otperjao iz dosadne ludnice?

:cut: :fuck: :kuca:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=531721#p531721]ivanazuh napisao:[/url]"Beograde, Beograde, rastu li plantaže ispod Avale?!

da li neko zna ko je izvodjac ove varijacije pesme o Beogradu?
Korisnikov avatar
By Blady
Kad iskoce ovakve teme tek tada mi je jasno koliko ovaj forum ima forumasa za koje nikada nisam cula.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!