Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Interesantno da ovde na Forumu moj anti-virusni program ne registruje pojavi virusa /osim onih u obliku forumaša/. No, voliš li ti ?okoladnu bananicu? Ili samo bananicu? Ili samo ?okoladnu?

:oklagija: :jerry: :bubbles:
Korisnikov avatar
By mili86
volim bananicu cokoladne bananice koja je slatka kao cokoladica
Korisnikov avatar
By mili86
posto smo opsednuti..preporucujem sam sebi auto exorcizam
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by CokoladnaBananica
vi ste OPSJEDNUTI! :sigh:
elem, a pitam li se ja tu sta? :perezube:
Jok, ti si sada OBJEKAT Mili-Vanili i moje požude. Jel si napisao da si najlepši slatkiš? I šta se sada tu buniš? Slatkiši su za KONZUMIRANJE. Haug!

:hail: :no: :roflmao: :pas:
Korisnikov avatar
By mili86
:vudu:
dragi dnevnice.... blagosloven bio covek koji je napravio digitalni photo..... danas sam snimio onog slatkog konobara...sad ga gledam po ceo dan ziveo video klip :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Postavi ga malo i za nas, da ga i mi ocenimo. Ina?e, prespavao sam redovno vreme za Forum /a to je od 21 H/ pa sada moram da pišem no?om. Ina?e, prekju?e htedoh da promenim avatar i kompjuter nije hteo. Kad sad vidim promenio sam, onako iz ?ista mira? ?udna neka mašinerija?

:srbin: :peva: :potapsava:
Korisnikov avatar
By mili86
video clip je u pitanju
ne mogu da ga postavim
Korisnikov avatar
By gari
Pa ne moraš ceo, nego samo jedan KLIP. Ali, može posle da te tuži što bez njegovog odobrenja objavljuješ njeogve fotke.

:smokin: :party: :pionir:
Korisnikov avatar
By Scorpy
ajd i ja da vidim kak' ovo dela... neg' ja napokon odluchio da vidim kak' je Floydu, i eto... lepo [moj prvi gay club] ... yeeeeeeey :cheer:

ajmo sad jedno "bravissimoooooooo" :alien:
Korisnikov avatar
By Laika
Upoznale se ju?e. Zaljubile se. :lezkiss: :love:

A ona danas putuje, vra?a se ku?i :cupakosu:
Stvarno mi nije suðeno...
Korisnikov avatar
By Khons
probudila sam se rano...prvo otvarajuci jedno oko...na jedvite jade...pa onda otvorila i drugo oko...opet jedva...
e, onda je macka uletela u sobu i nisam imala nikakvih problema da iskocim iz kreveta!
Korisnikov avatar
By Delete
Jedva se nekako dovezla do NS i ceo dan provela sa nekom cicom koja tvrdi da smo se muvale prosle god. :wtf: , popila sam vise eristofa nego sto obicno vode pijem i osecam se fenomenalno, mislim da prelazim u grupu alkoholicara, alkohol mi je postao vazniji od svega :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Pa, bolje alkohol nego voda. Ko se navu?e na voda-vodu najebao je jer je skuplja od piva.

:volinevoli: :zen: :nazalost:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Vratila se sa mora. Uzhasno sam se smorila i prochitala sve shto sam ponela, pa sam morala da kupim josh dve knjige. Ja sam nashla samo jednu knjizharu u Herceg Novom (ako se ne rachuna neki SHPAJZ gde neki chudak prodaje knjige)... I nisam nashla Pracheta... I tako...
Sutra idem na selo, a tamo sam toliko nenormalno odvojena od civilizacije da mogu samo da se ubijem...
I nisam videla ni snimak exita. Moram nekako to da vidim.
I gledala sam svetsko prvenstvo. Shugavo svetsko prvenstvo *mrmlja zlo*
Korisnikov avatar
By mili86
jeeeeeeeeee...moj brat Qcka Dirrty je napunio 18 god...sad je punoletna qcka!!!! to je bio odlican povod da u subotu dodjem u bg...isli smo u floyd i fantasticno se proveli...weeeeeeeeeee

o5 sam kuci...
Korisnikov avatar
By gari
Pa zar nisi pro?itao na kutiji: pušenje je štetno po zdravlje?

:kafa: :saint: :rida:
Korisnikov avatar
By mili86
:alexis:

neke cigarete se puse a nisu u kutiji na kojoj to pise...
pogotovu one kozne cigarete :P
Korisnikov avatar
By gari
Mili, Mili tebi baš dosadno? Kako su brezobrazni ovi beogradski peder?i?i da ti doðeš u Bg i NIKO da te upozna sa nekom pogodonom osobom? Baš su zavidljivi! Tako lep de?ko a da ostane neopi?en? Da si bio u Jagodini upoznao bi bar jednog /ako ne i dve/ tetke.

:lol: :gatara: :hiphip:
Korisnikov avatar
By HARP
Jos jedan sparni letnji dan... svi se negde razbezali na letovanju ili zatvoreni u klimatizovanim prostorijama smoreni da bilo sta rade, pad energije uopste medju ljudima, mozda takav polozaj zvezda na uticaj ovih prostora, pricam uopsteno jer danas sam nesto posebno posmatrao ljude, svi nose svoju pricu koja se slaze jedna sa drugom...
Sta smo to lose pojeli....
Korisnikov avatar
By gari
Verovatno je da smo pojeli-nešto što nije za jelo. I to poodavno. Pa ?emu bi to imali ovde ljudi da se raduju? Svi su zabrinuti, namršteni, ne znaju šta ih ?eka sutra...90% ljudi koje vidim na ulici su kao drogirani, niti koga vide, niti koga poznaju, namršteni idu za nekim svojim poslovima. Ne znam za oni 5% koje svrstavaju u "bogatune" /tajkune/, valjda se bar oni smeju?

:happysmoke: :bicikl: :wink2:
Korisnikov avatar
By mili86
hm...kad god se vracam iz bg, bus svraca u jagodinu
prema tome
izvolte, cekaj me na stanici
Korisnikov avatar
By gari
Pa jeste, autobus svra?a na jagodinsku stanicu i tu stoji ?ak petnaest minuta. Mi bismo za to vreme mogli u stani?nom restoranu da popijemo po jednu limunadu.

:dude: :lol: :kiss:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!