Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Znate li koja mesta od popularnih turistickih u Grckoj, Bugarskoj i Turskoj imaju aktivan i otvoren gay zivot. Mislim na barove, diskoteke i slicno ;)
Kopah cele godine :kopa: pa bi bio red da se odmorim :kupanje: :roni:
Korisnikov avatar
By HARP
Danas videh u novinama, Bugarsko primorje potopljeno od kisa...
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Pitomi oblak
Znate li koja mesta od popularnih turistickih u Grckoj, Bugarskoj i Turskoj imaju aktivan i otvoren gay zivot. Mislim na barove, diskoteke i slicno ;)
Kopah cele godine :kopa: pa bi bio red da se odmorim :kupanje: :roni:
eh evo ti neka 2 emaila gay organizcija iz bugraske pa se kod njih raspitaj za gay zivot: info@tangra-bulgraia.org i webmaster@queer-bulgaria.org:bye:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by AngraMaina
Jooooj

preko leta je cela Grcka gej

(tj. primorska Grcka, sigurno neces da ides u Kozane ili Kastoriju)

Koja oblast te zanima?

Idi na http://www.gay.gr i http://www.gaygreece.gr tu imas neke vodice

:zastava:

Ah kakva divna informacija :D

He he he, zanima me citava primorska oblast :D :D :D

Vecina gay greece vodica spominje Mikonos i Santorini, ali su aranzmani za ta mesta vise nego sto bih ja mogao da izdvojim :(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
traži "gay ..." gde je "..." ime zemlje koja te zanima, npr "gay bulgaria" i dobi?eš dobre sajtove sa gomilom informacija. za sve tri zemlje sam siguran da postoje razni klubovi i okupljališta, samo što se ti?e turske se pripazi, jer je tamo homoseksualnost i dalje zakonski sankcionisana, pa možeš da najebeš onako kako ne bi želeo...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Dzanum, ova zemlja ima 20.000 km morske obale i skoro 2.000 ostrva, a naseljeno ih je nesto vise od 700. Moras biti malo odredjeniji :)

Severna Grcka u principu ima jeftinije aranzmane, ali mozes da nadjes i egejska ostrva u ponudi, secam se za Ios i Rodos -- a ona su na glasu po gej zivotu. Raspitaj se ali pazi da te ne ispale. Jeftina varijanta ti je naravno kampovanje (ako si u tom fazonu, sto bi neki rekli kempi).

Ostrva sa manje od 2500 stanovnika, npr. Kalimnos, Samotraka i sl, oslobodjena su od placanja PDV, sto znaci da je sve jeftinije bar 20%, a cesto i preko 50%. Imati u vidu.

Iz mog iskustva, gde god da si, ima neki gej spot, osim ako te tera maler pa odes u neku vukojebinu ala Polikastro na Kritu ili prefektura Etoloakarnanije. Po pravilu, sto je mesto turisticki popularnije, to je otvorenije za gej fazon (oguglaju pa mrmljaju nesto sebi u bradu reda radi, a zapravo ih zabole).
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Hanuma, moja odredjenost je u direktnoj proporciji sa kolicinom novca za letovanje na raspolaganju :(

Izgleda da cu ovog puta zaobici ovih 20.000 km morske obale i otici do Bulgayrije :)
By klometol
upomoc!!!!ne znam gde da letujem i nemam sa kim!!!!:uplasen:
By klometol
please naka mi neko pomogne oko neke adresice i neke konkretne informacije....samo da nije bugarska i turska.....:comingout:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!