Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Sve je jasno :)

Ukoliko neko ima predlog za ime i/ili opis foruma neka viche, ovo je ionako prvo shto mi je palo na pamet. Thx
Korisnikov avatar
By Delete
Za pocetak je dobro samo da postoji, a ostalo se moze i u hodu korigovati.
By Simor
Super! Nadam se da ?e se trans osobe uklju?iti malo više u ovaj forum!

:zastava:
By Çâðê_DUP
:up:
By жњ
chestitam!!

konacno :klap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
je l' sad mi modovi drugih foldera treba sve na šta naletimo u vezi sa ovim da bacimo u ovaj podfolder?
Korisnikov avatar
By Stripi
Napokon nešto i za mene :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2Q2Bstr8
je l' sad mi modovi drugih foldera treba sve na šta naletimo u vezi sa ovim da bacimo u ovaj podfolder?
aham :yes:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn
Originally posted by 2Q2Bstr8
aham :yes:
Decentralizacija* u praksi. :D

[size=-1]* preformulisano: autonomija[/size]
Korisnikov avatar
By veks
chestitam!

Bravo, bravo, bravo
Korisnikov avatar
By Sutekh
:up: podrzhavam i nadam se da cje ovaj pod forum zazhiveti
Korisnikov avatar
By Khons
znam da se ranije podrzavala ideja da se otvori ovaj podforum, tako da, citirajuci reveal, :up:
Korisnikov avatar
By bambola
Ja prva priznajem da se jako slabo razummem u tu tematiku,jos uvek mislim da jje transsex i transgender jedno te isto...A da li je???:tos:
Korisnikov avatar
By andjela
jos vam samo fali mod za podforum :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by andjela
jos vam samo fali mod za podforum :)

:mini:
Korisnikov avatar
By Hys.
A ja bih volela da se oglase malo trans osobe bilo ftm, mtf, bois, genderqueer....znaju pojedini da mislim na njih, neg' su izgleda stidljivi ili lenji. A ja bolje da ne pisem tolko ovdena jer cu ispasti admirer sto negde ima losu konotaciju, al' ko sto je rekla jedna riba "its a thin line between admirer and partner" :cvetduga:
dok se ne javite, ja idem na uk forum :bubbles:
Korisnikov avatar
By Andre87
Hvala Unicorn..i hvala nashoj moderatorki Tramp:)
Konacno kutak i za one koji od rodjenja vode unutrasnju borbu izmedju bioloskog i psiholoskog roda..utociste za one koji su godinama lutali,leteli predelima raznim(menjali skole,prebivaliste) u potrazi za svojim jatom..
Pored transgender populacije koja sopstveno telo dozivljava kao zatvor, na ovom potforumu podrsku mogu naci i tranvestiti(CrossDresseri)koji prihvataju svoj bioloski pol ali se ne ogranicavaju na njega nego istrazuju i u sferama suprotnog pola.Takodje savete mogu naci roditelji,prijatelji,partneri navedenih grupa.
brat Andrej (ftm)
By dennyboy
evo, i ja da se javim. puna podrska, naravno, i uopste nisam fer sto me nema ovako dugo, al, sta da se radi, mora neko i za lebac da zaradi...
u glavnom, nemam pojma ni gde su denuli moju istrazivacku misiju, "mozemo li se organizovati malo bolje? (FTM)", uopste nisam u toku, ko sto vidite. :whatever: :luda: :pas:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!