Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Dzelajza Rouz
Imam u planu turneju po Hrvatskoj (Dubrovnik, Split, Knin, i ko zna sta jos....), a onda idem u CG. Nadam se da se nece izjaloviti. :kupanje:
Dopisujem i Egipat...sve su prilike. :sunce:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Paki
C c c c c, ti mi zna?i preporu?uješ da prevarim svog de?ki?a, jel' ?! :durenje: Nisi dobar...! :spank:
Kako ono glasi ona uzre?ica, ne mogu se sjetiti :misli: ... ovako nekako: "ono što ne zna, ne?e ga niti boljeti" ;)
Korisnikov avatar
By Dina
M M and I,

Uzela sam prospekte za Siciliju ali imaju aranzmane samo za Taorminu, Djardini Naksos i Letojani. Od toga bih onda isla u Taorminu, to je jedino grad (mada si mi ti napisao da je mali), ovo drugo su letovalista u blizini. Jesi li bio tamo? Kakvi su ti utisci? Ima puno izleta - sto se meni dopada, mada cu morati da neki i izbacim posto nemam mere, prosle godine sam se iz Egipta vratila umornija nego sto sam otisla... Ide se u Agridjento - dolina hramova sa hramovima iz VI i V veka pne, Pjaca Armerina/Kaltadjirone - rimska vila sa mozaicima i grad keramike, Etna i klisura reke Alkantara, Eolska ostrva, Sicilijanska sela, Noto/Modika/Raguza - barokna Sicilija.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dina
M M and I,

Uzela sam prospekte za Siciliju ali imaju aranzmane samo za Taorminu, Djardini Naksos i Letojani. Od toga bih onda isla u Taorminu, to je jedino grad (mada si mi ti napisao da je mali), ovo drugo su letovalista u blizini. Jesi li bio tamo? Kakvi su ti utisci? Ima puno izleta - sto se meni dopada, mada cu morati da neki i izbacim posto nemam mere, prosle godine sam se iz Egipta vratila umornija nego sto sam otisla... Ide se u Agridjento - dolina hramova sa hramovima iz VI i V veka pne, Pjaca Armerina/Kaltadjirone - rimska vila sa mozaicima i grad keramike, Etna i klisura reke Alkantara, Eolska ostrva, Sicilijanska sela, Noto/Modika/Raguza - barokna Sicilija.

E ovako. Taormina je lepa...i ima onaj predivni grcko-trimski teatar na brdu iznad grada...Giardini Naxos su dushu dali za kupanje i odmor na plazhi. Agrigento je bash podaleko od Taormine, na suprotnoj obali Sicilije, maltene dijagonalno suprotno smeshten. Dolina Hramova je i pored te udaljenosti ipak vredna obilaska. Noto, Modica i Ragusa su simpaticni...jer je Sicilia Barocca zaista divna. Barok je imao veliki uticaj na arhitekturu na ostrvu , a to se vidi i u Kataniji i Palermu. Etna je na istoj obali gde se nalaze i Taormina (i obliznji Giardini Naxos)...i nije tako daleko...u podnozju Etne je i Katanija koju isto tako treba videti. Izlet na vrh Etne je ipak dozivljaj.
A ako si vec na Siciliji moras da posetis i Palermo, a i Sirakuzu...ali obavezno. :sunce:
Korisnikov avatar
By Dina
M M and I,
Hvala :) gledacu da sve to obidjem... Ove nedelje idem da rezervisem i u julu putujem na Siciliju...

:avion: :kupanje: :sunce:
Korisnikov avatar
By zboO
idem idem...pa makar umrla na putu do zeljene destinacije...

Egipat mi je prvi na listi zelja....Chikago otpao za ovu godinu... (jebeni posao)...U Grchkoj znam svaki kamen, a u Tunisu svaki drugi...tako da je Egipat moj najveci favorit....crveno more (i koralni grebeni), to je sve sto me zanima...neka bude i plus 50C ima da idem, i to sama, dok nekoga namolite izadju vam bore...nemam vishe zivaca za to, ocesh da idesh cool, necesh ko te jebe....ja odoh!

:more:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by MARQUE
Originally posted by Paki
C c c c c, ti mi zna?i preporu?uješ da prevarim svog de?ki?a, jel' ?! :durenje: Nisi dobar...! :spank:
Kako ono glasi ona uzre?ica, ne mogu se sjetiti :misli: ... ovako nekako: "ono što ne zna, ne?e ga niti boljeti" ;)
Ili da se poslužimo omiljenom izrekom naše Tetke Krystle-ako sam udana, nisam zašivena, pobogu! :alexis:

OnTopic
Ja ?u ovo ljeto izgleda radit na moru :yes:
By Thomas
Dalmatia ili pak Istra.

Videt cemo...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by MARQUE
Originally posted by spliff
mmm dojdi, dojdi :)
ako se sve kockice poslože na svoje mjesto ... Beograde stižeeem :skuter:
:molise:
Korisnikov avatar
By Val
josh 26 dana........

Takodje. :D

:kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje:
Korisnikov avatar
By sofia
Odbrojavam dane,jos 33!!!
Kako nisam dubokog dzepa ja idem samo do Crne Gore a mozda i na planinu...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dina
M M and I,
Hvala :) gledacu da sve to obidjem... Ove nedelje idem da rezervisem i u julu putujem na Siciliju...

:avion: :kupanje: :sunce:
Ej odlichno...dobar si izbor napravila...Ne sumnjam da ce ti si Sicilia dopasti...meni svaki put ponovo obori s nogu. To je ostrvo na kome bih rado ziveo...
Ja josh ne znam da li cu tamo pred kraj juna, u julu ili pochetkom avgusta. Zavisi od toga kad cu dobiti drugi deo odmora, a i od toga da li cu ici i kada u Chicago...
Uglavnom ovaj put su planirani Siracusa (ponovo, tamo idem svaki put jer imam jednu rodjaku koja zivi tamo i nekoliko prijatelja...), zatim Agrigento, pa ponovo Palermo i Ragusa, zatim Cefalú i Selinunte. :hyper: :camac:
Korisnikov avatar
By spliff
sutra u podne palim :avion:

sreccan mi put!!! :) :P :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Turska, pocetkom avgusta.
By Çâðê_DUP
U Egipat (Hurgada), medjutim, ako aranzman ne ukljucuje obilazak piramida i krokodile (sto moze biti logicno obzirom na vrucine), izabracu Tunis ili Maroko. U Grcku nikada vise necu otici, a Turska me ne privlaci.

:carica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Isuse, otpao mi je Egipat zbog VRNJACKE BANJE!!! :puzzle:

P.S. Ne, ne idem da se lecim. Idem na festival...
Korisnikov avatar
By iJazz
Ne volim more :ozbiljan: . Dosadno je.
Korisnikov avatar
By Val
A glupog li pitanja. Cuj idete li na more. :lol: Taman bi mi trebalo 3 meseca godishnjeg da idem. U kojoj ja zabludi zivim. Oduvek sam mislila da se svi voze... :(

Mi cemo vozom. :nokti:
Korisnikov avatar
By spliff
uf. leto je tek pochelo... moraccu josh negde da odem, recimo u bugarsku.

ima li tko neki predlog? unapred zahvalan :pivce:
Korisnikov avatar
By M M and I
uf. leto je tek pochelo... moraccu josh negde da odem, recimo u bugarsku.

ima li tko neki predlog? unapred zahvalan :pivce:

Pa sad imas podrucje Varne i podrucje Burgas-a...
Varna je ipak grad, a i prosle godine je tamo, a ne u Sofiji, odrzan prvi Gay Pride u Bugarskoj...na obalama oko Varne se nalaze i Golden Sands Resort...i ostale stvarcice...tako da ako bih isao u Bugarsku, isao bih u Varnu...a moguce da se i to desi u Avgustu posto jedan moj prijatelj iz Torina ima decka iz Bugarske pa ce oni ici u avgustu u Varnu. Zvali su i mene da idem pa cu da vidim da li stizem da im se pridruzim...
By Swanheart
jos samo 15 dana pa moreeeeee:dancingfever:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by M M and I
Pa sad imas podrucje Varne i podrucje Burgas-a...
Varna je ipak grad, a i prosle godine je tamo, a ne u Sofiji, odrzan prvi Gay Pride u Bugarskoj...na obalama oko Varne se nalaze i Golden Sands Resort...i ostale stvarcice...tako da ako bih isao u Bugarsku, isao bih u Varnu...a moguce da se i to desi u Avgustu posto jedan moj prijatelj iz Torina ima decka iz Bugarske pa ce oni ici u avgustu u Varnu. Zvali su i mene da idem pa cu da vidim da li stizem da im se pridruzim...
thanx :)
Korisnikov avatar
By taurus
Moj drug je bio u Nesebaru i ima zelju ponovo da ode...
Korisnikov avatar
By M M and I

thanx :)
De nada :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
E, drugari i meni nešto iz glave ne izlazi Bugarska :) Za Varnu sam ?uo da ima no?ne gay klubove jedino na moru... Tu su onda i Zlatni pjasci (Golden sands, što re?e M M and I)... Ali, ipak bih u Varnu iako ne znam ništa više o njoj :)

Od gotovo svih koji su bili na bugarskoj rivijeri, ?uo sam samo dobre utiske... a to ?itam i u novinama... Baš me intrigira, a još s obzirom da je ova sezona poslednja bez viza za nas iz Srbije, zanimljivo je iskoristiti to hehehe

Isto tako vanpansionska potrošnja (bar je tako bilo 2-3 proteklih godina) je neverovatno povoljna za srbijanski standard... Kako nisu imali veliku inflaciju od prošle godine, verujem da je i dalje tako...

Jedino što još imam dosta nepoznatih: kada da idem, s kim da idem i tako to... No, polako :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Nbegi
E, drugari i meni nešto iz glave ne izlazi Bugarska :) Za Varnu sam ?uo da ima no?ne gay klubove jedino na moru... Tu su onda i Zlatni pjasci (Golden sands, što re?e M M and I)... Ali, ipak bih u Varnu iako ne znam ništa više o njoj :)

Od gotovo svih koji su bili na bugarskoj rivijeri, ?uo sam samo dobre utiske... a to ?itam i u novinama... Baš me intrigira, a još s obzirom da je ova sezona poslednja bez viza za nas iz Srbije, zanimljivo je iskoristiti to hehehe

Isto tako vanpansionska potrošnja (bar je tako bilo 2-3 proteklih godina) je neverovatno povoljna za srbijanski standard... Kako nisu imali veliku inflaciju od prošle godine, verujem da je i dalje tako...

Jedino što još imam dosta nepoznatih: kada da idem, s kim da idem i tako to... No, polako :D

Ako ides savetujem ti da pogledash stanove i apartmane...jeftinije je nego hotel, a apartmani su O.K. ... pogotovo u poredjenju sa hotelima.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja mala bila na Jarunu... :sise:
To se ra?una s obzirom da ja živim na moru? :trep:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by M M and I

Ako ides savetujem ti da pogledash stanove i apartmane...jeftinije je nego hotel, a apartmani su O.K. ... pogotovo u poredjenju sa hotelima.

Misliš da se ode tamo direktno pa da se tamo naðe stan/soba/apartman ili unapred preko agencije?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!