Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ForeverYoungPa ja još uvek imam Stankom (na SBB-u), mogu?e da su prekinuli emitovanje preko predajnika...
... danas je tv Stankom prekinuo emitovanje programa budu?i da nije dobio dozvolu za emitovanje. O?ekujem da ?e to uskoro u?initi i ostle shit televizije i na taj na?in okon?ati višedecenijsko zagaðivanje etra Srbije i Beograda![]()
Originally posted by ForeverYoungStankom od pre neki dan emituje iskljuchivo DVB-T, tako da ti za dalje pracenje
Na mojoj kablovskoj više nema Stankom-a, a ne mogu ga "uhvatiti" ni zemaljskim putem....
Originally posted by PakiTako je dete drago...Originally posted by ForeverYoungPa ja još uvek imam Stankom (na SBB-u), mogu?e da su prekinuli emitovanje preko predajnika...
... danas je tv Stankom prekinuo emitovanje programa budu?i da nije dobio dozvolu za emitovanje. O?ekujem da ?e to uskoro u?initi i ostle shit televizije i na taj na?in okon?ati višedecenijsko zagaðivanje etra Srbije i Beograda![]()
![]()
Mada, ovo je bila odluka o frekvenicjama za REGION Beograda, a odluke o frekvencijama za GRAD Beograd nisu još donete (jel tako avalone)... Je li Stankom podnela kandidaturu za region ili za grad ?
Originally posted by fazzaOriginally posted by ForeverYoungStankom od pre neki dan emituje iskljuchivo DVB-T, tako da ti za dalje pracenje
Na mojoj kablovskoj više nema Stankom-a, a ne mogu ga "uhvatiti" ni zemaljskim putem....
treba DVB-T receiver.Pretpostavljam da ce se uskoro vratiti na kablovsku,
ukoliko im plate, jer kablovski operateri ionako distribuiraju nekoliko domacih
kanala preko DVB-T-a.
Originally posted by avalonNisu konkurisali. Bili su pametniji od ostalih pa su se preshaltali na digitalno
Sto se Stankoma tice... ja se nesto ne secam da su oni uopste konkurisali... A i zasto bi![]()
Originally posted by fazzaA jel znas koliko traze kablovski operateri mesecno?Originally posted by avalonNisu konkurisali. Bili su pametniji od ostalih pa su se preshaltali na digitalno
Sto se Stankoma tice... ja se nesto ne secam da su oni uopste konkurisali... A i zasto bi![]()
emitovanje. Nikome nishta ne moraju da plate, samo mesechnu nadoknadu
kablovskom operateru, jer RRA ionako nishta nije predvidela za one koji predju
na digitalno emitovanje.
Da podsetim, DVB-T emituju samo RTS 1 i 2, TV5 Nish i Stankom.
Originally posted by avalonKad tad ce morati. Ne zbog Stankoma, nego zbog ostalih televizija koje ce
Mislim da ce u Srbistanu svi da izginu ne bi li nabavili te receivere...posebno zbog Stankoma![]()
Originally posted by avalonZnam da traze mnogo, ali koliko tachno - to ne znam. Nachuo sam da je okoOriginally posted by fazzaA jel znas koliko traze kablovski operateri mesecno?Originally posted by avalonNisu konkurisali. Bili su pametniji od ostalih pa su se preshaltali na digitalno
emitovanje. Nikome nishta ne moraju da plate, samo mesechnu nadoknadu
kablovskom operateru, jer RRA ionako nishta nije predvidela za one koji predju
na digitalno emitovanje.
Da podsetim, DVB-T emituju samo RTS 1 i 2, TV5 Nish i Stankom.![]()
Originally posted by ForeverYoung
BK?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by bisex-I-guessOni su ti sad otprilike preshli na minimum rada. Chekaju da vide shta ce se desiti
Ja nisam u toku, ali je l' zna neko sta se desava sa BK? Oce li se vratiti ponovo i kad otprilike?![]()
Originally posted by fazzaOriginally posted by avalonKad tad ce morati. Ne zbog Stankoma, nego zbog ostalih televizija koje ce
Mislim da ce u Srbistanu svi da izginu ne bi li nabavili te receivere...posebno zbog Stankoma![]()
preci na digitalno emitovanje. Nece se to skoro desiti, barem ne kod nas, ali
sve jedno, u narednih par godina sve vishe televizija ce napustiti analogno
emitovanje. Najbolji primer su Hrvatska i Slovenija gde vecina TV stanica vec
sada paralelno emituje analogni i digitalni signal.
Originally posted by fazzaOriginally posted by bisex-I-guessOni su ti sad otprilike preshli na minimum rada. Chekaju da vide shta ce se desiti
Ja nisam u toku, ali je l' zna neko sta se desava sa BK? Oce li se vratiti ponovo i kad otprilike?![]()
sa tuzbom koju su podneli. I dalje emituju preko satelita, i to samo emisije iz
arhive BK TV.
Mislim da komotno mozesh da zaboravish na njih, nece se vishe vracati.![]()
Originally posted by avalonStankom je prva Beogradska TV stanica, pored Javne kuce, koja je zapochelaOriginally posted by fazzaOriginally posted by avalonKad tad ce morati. Ne zbog Stankoma, nego zbog ostalih televizija koje ce
Pazi...to je buducnost i vec vecina stanica za koju ja znam vec planira prelazak na digitalno emitovanje... Ali gde je u celoj prici Stankom?
Originally posted by fazzaDanke.Originally posted by bisex-I-guessOni su ti sad otprilike preshli na minimum rada. Chekaju da vide shta ce se desiti
arhive BK TV.
Originally posted by avalonBash cu sutra da se chujem sa drugaricom, bivshom koleginicom, koja se,Originally posted by fazzaOriginally posted by bisex-I-guessOni su ti sad otprilike preshli na minimum rada. Chekaju da vide shta ce se desiti
arhive BK TV.
I svi imaju istu platu... 10 000 dinara mesecno...
Originally posted by fazzaOriginally posted by avalonStankom je prva Beogradska TV stanica, pored Javne kuce, koja je zapochelaOriginally posted by fazzaOriginally posted by avalonKad tad ce morati. Ne zbog Stankoma, nego zbog ostalih televizija koje ce
Pazi...to je buducnost i vec vecina stanica za koju ja znam vec planira prelazak na digitalno emitovanje... Ali gde je u celoj prici Stankom?
digitalno emitovanje. Po meni je to pametan potez, jer ovako nisu duzni nishta
da placaju RRA poshto ionako nisu nishta predvideli ako se neko preshalta na
digitalu, a sada ce fino da nastave da emituju program preko pojedinih
kablovskih sistema. Imace manju publiku, to je sigurno, a vreme ce pokazati da
li ce opstati.
Isto tako ne verujem da ce Palma prestati sa emitovanjem, niti ostale
televizije koje nisu dobile frekvenciju. Imaju tu opciju koja se jako isplati,
pa sad - ko ima para neka se qrchi.
Originally posted by avalonHuh, i ja jednom da nekoga iznerviram.
Fazzo, molim te nemoj vise... Dakle, u nasoj u2u prepisci smo vec razgovarali i desilo se sve sto sam rekao jos pre 3 meseca...
By the way, kablovski distributeri traze 2000 evra mesecno (samo za teritoriju Beograda) da bi te pustili... Racunicu izvedi sam... Koliki ti je marketing potreban da pokrijes sve troskove obogacene i haracem za kablovske distributere....
Originally posted by ForeverYoungYes yes yes!!! Moj city!!!!
dobile su stanice:
1) Beta plus (radio Novinske agencije Beta),
2) Nostalgija,
3) Naksi radio,
4) Radio MFM,
5) MIP radio,
6) Radio Pink,![]()
7) Radio Studio B,
8) Radio Tri,
9) Sport FM,
10) TDI Radio,
11) Top FM,
12) City radio,
13) Radio Novosti i
14) Radio Pingvin.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!