Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
e pa prijatelju ni ja nemam pojma , po ovom pitanju mucimo istu muku
Korisnikov avatar
By Aksa
A ne znas ni "ne znam" pravilno da napises. Mozda treba da napravis listu "ne znam" stvari, pa lepo za svaku napravis po temu :P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Aksa
A ne znas ni "ne znam" pravilno da napises. Mozda treba da napravis listu "ne znam" stvari, pa lepo za svaku napravis po temu :P
postajesh smorna...:barf:
Korisnikov avatar
By Aksa
Hvala, to je i bio cilj. Mozda krenu ljudi da obracaju paznju kako pisu...
By Бреее!!!
Kako znate da je neko gay? jer ja neznam

... ni ja nisam uvek siguran, pa pokusaj polako, korak po korak, nadam se da ces uspeti da odgonetnes enigmu !?! :)

pokusaj da uspostavis kontakt, od klasike - hej, kako si ... imas li sat ... uf, kako je smorno ... ?!? :D

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shto se gaydara tiche, mogu da overim tipa na 50-metara i da znam jeste ili nije, i do sada nisam pogreshio....
dok s druge strane " svi su gay dok se ne dokaze suprotno"

to Aksa: ne uzimam ti za zlo, razumem da ti je to profy deformacija.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
po pogledu,ocima,gde gleda makar i na delic sekunde i kako gleda

-ja kod zena imam problem prepoznati biseksualke.recimo starija zena, udata ali nekako ti pogledi...ko da je...ali nikad nisam sigurna kao kod zene koja je mladja, ne udata itd postavila sam tu temu u vezi moje profesorice.ona jeste udata, muz joj takodje radi na istom faksu ali nekako mi se cini...gleda me...i uvek se smicka...ali posto je udata i nisam nista na faksu cula(a i gde cu tamo nesto cuti)nisam sigurna...no volela bih da saznam...hm...nije uvek bas tako jednostavno...-
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam nesto odustala od tih za koje se ne znam mada mi je jasno da je to meni lako reci iz ny gde je manje vise (a vise nego drugde) normalno biti 100% out i imati normalan i neometan zivot (mada kako me skoro neko potseti u ny je svaki dan neka gej osoba napadnuta ali zbog velika broja stanovnika i uopste raznih napada na razne ljude onda to ne ispadne velika novost) ... ali meni je dosadilo da pogadjam mozda jeste mozda nije :puzzle: ... ako kaze da nije :bye:
... ali ima nesto u pogledima pre nego sto stignes da pitas ... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Aksa

eto ti se obradova sto se ova tema nasla na novo danas stranici polete da procitas nesto pametno a ja te razocarao :njanja:
Korisnikov avatar
By Aksa
Meni i inace radi gaydar, ali uglavnom bolje na muskarcima... :rida:

Pre neki dan sam videla devojku u busu i gledale smo se direkt u oci, a ja nisam smela da trazim broj telefona... A bila je tako tako dobra! :rida: Crvena kraca kosa i prodorno plave oci. Znam da ne pripada u ovu temu ali nemam nameru da zbog ovog otvorim novu. :P

@Morgan... Hvala na razumevanju za moje deformacije.
@bg frajer 111... Pa nisi ti otvorio temu :D
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by FoX
Kako znate da je neko gay?
Ako ga vidish da nosi ranac na desnom ramenu, mozda je gay

Ako josh nosi mindjushu u desnom uvu, verovatno je gay

Ako i pored toga nosi prsten na palcu, josh je veca verovatnoca da je gay

I ako ga na kraju sretnesh u X-u, najverovatnije je gay
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by DIONIS
po pogledu,ocima,gde gleda makar i na delic sekunde i kako gleda....
eh da mi je ove mudrosti bilo ranije, gde bi mi bio kraj? :plavuso:

btw, po ovome bi 90% tipova bilo gej, jer otprilike toliko blene u mene u prolazu. pitaj moju sestru ako mi neveruješ...

:alikako:
By srbija
lepo ,wrlo lako i jednostavno.......... :crveni: nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice,naravno pogled direktno u oci i blagi pad ka dole..( to mi je omiljeno skeniranje tipa,naravno uvek nosim naocare)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by srbija
lepo ,wrlo lako i jednostavno.......... :crveni: nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice,naravno pogled direktno u oci i blagi pad ka dole..( to mi je omiljeno skeniranje tipa,naravno uvek nosim naocare)
A šta ?eš ako se neko ne uklapa ni u šta od svega toga što si naveo, a ipak je homo? Jel to zna?i da nije gej? :piski:
By Çâðê_DUP
Kako "prepoznati" devojku tzv "str8 looking izgleda", da je bisex ili gay?

Nemam problema s tim, nekako osetim, sve se nekako vidi in her eyes, nacin na koji me posmatra (kradom, kad misli da ne gledam :zavera: ili cak otvoreno, a prica o necem sasvim drugom ... osim toga, imam "skener" u glavi za devojke, a mene uvek nekako privuku osobe s tako nekom ..."energijom", da to malo slikovitije kazem iz strahovitih drhtavih orgazama njenog pogleda, ja izvlacim momentalno neko beskonacno malo licno uzbudjenje. Ostatak se jednostavno preliva preko mene

Primer: devojka sa svojim deckom, drze se za ruke ... znala sam da je bisex i pre nego sto mi je rekla da je spavala sa pet zena i da zeli jos!da mene zeli! (isto vece) ... rekla mi je i da me voli :doh: tu sam se malo razocarala ...

ja sam je malo edukovala time sto sam joj rekla da mi zavuce ruke u roze gacice i da mi kaze kakav je osecaj.
"suvise je lepo, toliko lepo da se plasim"
"Lepse nego sa deckom?"(sotona mami polifonijom eha "Jezu Jezu, nalezbi se")

"Da, oh da!"-i pocela je da place .... ... razumem je, sebe ne ....

(Stepska Vuchica-iz prirucnika kako zavesti strejt devojku)

Simply as that, bilo je nesto u tom"blagotelecem pogledu",neki epitom ljubavi, zenice joj se povecavaju i suzavaju registrujuci svaki mig izmedju erotizma i cistog delirijuma, neka detonacija koja se nakon toga gasi dok joj fitilj dogoreva, a mozda zato sto me je podsetila na moju prvu ljubav, pa sam skontala, ako je ONA bisex, onda je i ova BISEX (ta frenologija je chuddo ....)

A za stereotipe lezbejki, zna se .......................................................................................................................................................+..................................................................................................i to.
By fencysmurf
to je bar lako - svaki gay ima drugaciji oblik lobanje od normalnih ljudi.

:rafal:
By High Maintenance
lepo ,wrlo lako i jednostavno.......... :crveni: nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice
znaci li to da i ti posedujes sve navedene karakteristike obzirom da si gay? :teletabisi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Imam ja pitanje koje me muci.

Kako prepoznati BI decka?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by odskoraBI

Zar je bitno da li je bi ili gay ? :wtf:
By fencysmurf

po razmaku izmedju vrha nosa i pocetka obrva podeljenom sa duzinom medju zenicnog razmaka sve puta 4 pa podeljeno sa njegovim prosekom na fakultetu.

ovu samo naoko jednostavnu jednacinu moras izvesti u u inchima u 13 minut 13 sata na vece 13 punog meseca od kako si ga ugledao!

Dobijes li broj manji od 4 vrlo je verovatno

:pas:
Korisnikov avatar
By Kupper
lepo ,wrlo lako i jednostavno.......... :crveni: nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice,naravno pogled direktno u oci i blagi pad ka dole..
Au, au.....nacin odevanja? Blagi pad ka dole:lol:....torbe pa jos pederske? Imas jednu viska nepedersku? Dakle, oklen si, iz kog sterotipa iskocio?

Ovako je moja pokojna baba zamisljala pedere:sarana:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa ako svi gej tipovi izgledaju u "onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice" fazonu, naravno da je bitno!
Ne privlace me puno gejevi, jedino ako je neki bas sladak... Mnogo mi je jebozovniji tip koji voli i jedno i drugo. To mi je neki trip.
Korisnikov avatar
By Paki
Jel se tebi dopadne ?ovek (de?ko) ili ti se dopadne gay, bi, nešto tre?e...?

Morao bi dosta da poradiš na razbijanju svojih predrasuda, stereotipa i zabluda. Ne izgledaju svi gejevi isto (ne "furaju isti fazon" ponašanja, odevanja, izgleda), kao što to nije slu?aj ni sa biseksualcima niti heteroseksualcima...
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa ako svi gej tipovi izgledaju u "onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice" fazonu, naravno da je bitno!
Ne privlace me puno gejevi, jedino ako je neki bas sladak... Mnogo mi je jebozovniji tip koji voli i jedno i drugo. To mi je neki trip.
Dobro, ne privlace te gay-evi. Desava se i najboljima. Juri BI po Fency instrukcijama. Nema da masis.
Al' moram jos jednom - oklen ti? I el imas jednu viska, nepedersku?

I da, kako znas da te ne privlace gay-evi a muskarci da, odskora:misli: :shrug: ?

E, :sigh:

A svi smo k'o jaje jajetu - ciroki, slusaj sta ti :deda: kaze.

E, :sigh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ono je bila zajebancija (manje vise), hvala kurcu da ne mislim da su svi gejevi isti. Jednostavno, odbija me sama ideja da ja budem u klasicnoj vezi sa muskarcem, i ne znam da li bih mogao da prevalim preko usta "moj decko". I jos da me zove "ljubavi" i slicno... Nemam nista protiv ljudi koji zive tako i ne kazem da to nije normalno, jednostavno mi se ne svidja. Zato i trazim decka sa slicnim shvatanjima.

"Al' moram jos jednom - oklen ti? I el imas jednu viska, nepedersku?"
Ne znam na sta mislis.
Korisnikov avatar
By Kupper
1. Oklen ti = mislim, u ovo doba godisnje:jelka:?
2. Postoje, kazes, pederske torbice. El tako? Jeste. Posto si odskoraBI pretpostavljam da imas jednu nepedersku da vi'm kako to izgleda.
3. Koj moj ce ti to 'moj decko'? To je davno aut. Danas se kaze 'moj jebac' ili 'moj svaler(cina)'.

I kad prevalis preko usta 'moj jebac sa sve 22' zacas se saltujes na 'moj decko' pa pocnes da mu tepas 'deckic'...a i lepooo ti...

Ma idi, citava lepeza ti se otvara (ne, NE, ne ta lepeza na koju si pomislio:D ).
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kupper
1. Oklen ti = mislim, u ovo doba godisnje:jelka:?
2. Postoje, kazes, pederske torbice. El tako? Jeste. Posto si odskoraBI pretpostavljam da imas jednu nepedersku da vi'm kako to izgleda.
3. Koj moj ce ti to 'moj decko'? To je davno aut. Danas se kaze 'moj jebac' ili 'moj svaler(cina)'.

I kad prevalis preko usta 'moj jebac sa sve 22' zacas se saltujes na 'moj decko' pa pocnes da mu tepas 'deckic'...a i lepooo ti...

Ma idi, citava lepeza ti se otvara (ne, NE, ne ta lepeza na koju si pomislio:D ).

Ponosan sam na tebe :diplomac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!