Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
kreteni
ko zna koliKo gay akcije i peDErrisanja propustimo jadni...
:rida:
Korisnikov avatar
By m..
Ma mogu sezonew da budu dosadnjikave koliko hoce, ali ja kad cujem Karen automatski svrshim, te ne bih da mi se uskracuje to zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by amnesia
Cek, znam da za radio postoji zakonska norma od max 12 minuta reklamiranja na chuku vremena. Da li to isto vazi i za TV kuce?

I za televizije je isto 12 minuta/sat...S tim sto drzavna televizija ima pravo na 6 minuta reklama u jednom satu... E sad, taj zakon niko ne shljivi ni 2 posto...valjda dok se ne zavrsi igranka oko ferkvencija...a on ogranicava i broj "seca" u serijama i filmovima...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a da li bi i ovde vredela ista pri?a kao za ono u Blicu? da zovemo, pišemo, whatever na adrese B92 i Dexin filma?

zakonski i po ugovoru, oni zaista ne mogu da skra?uju ili na bilo koji na?in modifikuju sadržaj licenciranog materijala.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam primetila da su nesto nove epizode losije nego ranije :mad: Sem toga koliko ima reklama zaboravim da sam uopste i gledala seriju. I to sve neki razni praskovi za ves i sudove i ulosci se reklamiraju... Ranije je bilo super - bio je neki sponzor koji se reklamirao na pocetku i kraju i obezbedjivao da se serija ne prekida reklamama. To je valjda bila neka kafa, zaboravila sam koja sto mi je zao jer nju bih bas kupila. Ove sto unistavaju prikazivanje serije necu da kupujem, samo me nerviraju, to je anti reklama :wink:
Korisnikov avatar
By Marvin
Uh Dino, sad ?u ti kažem šta je antireklama.

Na HRTu (napominjem pošto oni skoro da i nemaju se?u reklamama) neki film o logorima i naci zlo?inima i na kraju posle onakvog utiska ide reklama za Beck's (ona gde naglašavaju da je iz Nema?ke). E tu su trebali da plate da je ne puste.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako ti kažem koja je kafa, stvarno ?eš da nju kupuješ? zove se Rembraco. :) aj da te vidim sada!

btw, što se ti?e reklama, kad krenu znam da ima cca. 8 minuta, pa ili vrtim vesti na teletekstu (i isklju?im ton), a ovih dana vrnem na RTS2 da ispratim Wimbledon.
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni se ti reklamni blokovi cine duzim, bog te pre neki dan je J Lo uspela i da upozna i zbari i uda se za lika dok su trajale.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Katastrofa!
I bilo mi je cudno kako tako kratko traju...
Skotovi! :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By Dina
Marvine,
U pravu si, mogu da zamislim kakav utisak je stvarala ta reklama u tom trenutku...

2Q2Bstr8,
Gledala sam danas u prodavnici ali je nemaju... Kad je ugledam kupicu je, do duse verovatno je necu piti na dalje ako mi ne odgovara... ali bar jednom kupujem svakako!

Odoh da gledam Will and Grace :bouncy: i reklame :cupakosu:
Korisnikov avatar
By ::fy::
B92 je zaista u poslednje vreme po?eo da emituje sve duže blokove reklama. To još uvek nije u toj meri kako to ?ini Pink, ali ?e se to uskoro desiti.

Zaista ne znam da li skra?uju serije, konkretno W&G, ali me ne bi za?udilo i da se to radi. Nadam se da kada se završi sve ovo sa dodelama frekvencija i da ?e se i situacija oko emitovanja reklama, skra?ivanja serija i sli?no promeniti.
Korisnikov avatar
By crawen
skinite lepo sa neta epizode i gledajte (kao ja) bez reklama... :opacupa:
Korisnikov avatar
By IriS
hard core lesbian :smeh:
By Sixto
Jao al bi je izmasakrirao u toj epizodi da sam slucajno pored nje! Neopisivo skace po ganglijama!
By Director
da li neko ima snimljenu poslednju sezonu Will and Grace? Ako ma neka se javi na u2u. Thanx!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
hey people

ove nedelje na b92 mozete gledati zadnje epizode Will & Grace. Preostale su jos 3 epizode i 1 special "Say Goodnight Gracie" za koji nisam siguran da li ce ga b92 prikazati.

This was the best tv show ever :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By decko
All good things come to an end... :hypno:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by colonia_boy
hey people

ove nedelje na b92 mozete gledati zadnje epizode Will & Grace. Preostale su jos 3 epizode i 1 special "Say Goodnight Gracie" za koji nisam siguran da li ce ga b92 prikazati.

This was the best tv show ever :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
Neeeeeeeee.
Zadnje tri epizode ja sam mislio da ima josh.
Taman se zavrsila ona seljacka farsa zvana VB VIP i ja se obradovah da cu pred spavanje ponovo gledat Will & Grace kad ono :balon:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.Gledao sam juce kako joj je obecao da ce odgajati dete sa njom sve do koledza.....i predpostavlja da ce koledz ionako morati on da plati :D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ja sam se skroz razocharao krajem serijala. Bolje da nisam ni gledao tu epizodu. :rida:
Zar posle svega da zavrshe tako da se ponovo vide nakon nekih 18 godina, da im se deca ne poznaju...neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By decko
I mene je razocarao kraj...grozno. Ne zelim takav kraj. Brisem ga iz secanja..
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao kako sam ridao kada su Jack i Caron pevali "Unforgetable"
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by blabla-baby
Ja sam se skroz razocharao krajem serijala. Bolje da nisam ni gledao tu epizodu. :rida:
Zar posle svega da zavrshe tako da se ponovo vide nakon nekih 18 godina, da im se deca ne poznaju...neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Da, bzv. :( Sin i cerka su im se na kraju vencali. Ali ne znam sto im je bila potrebna tolika pauza i nevidjanje... da bi kao nakon toga sve bilo isto, nista se nisu promenili itd :puzzle:
Korisnikov avatar
By decko
Uzasan je kraj. Ne volim takve krajeve. Mislim pre toga xxxx epizoda su non-stop zajedno i sve sto je obuhvatalo njihovo naj naj prijateljstvo+ da tako izbledi zbog....? Gluposti. Kao sto rekoh, ja odbijam da poverujem u taj kraj, za mene je zadnja epizoda jedna od starih kada se zavrsi svako u svoju sobu :D

:decko vise voli bajke:
Korisnikov avatar
By spliff
jel neko mozzda snimio posledenju epizodu?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
a mozda da vas podseti da i najlepse stvari nemaju happy ending :)

finally i can say it.......... downloadovao sam celu seriju :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!