Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By жњ
A ha! Posto su svi krenuli da osnivaju fan klubove ceca, karleusa, belinda :giggle: , grcke muzike i sta ja znam cega..

Da vas cujem! Sta volite od pravaca, sta preporucujete, ko vam je omiljeni producent, DJ :D

E da,

pitanje za kraj:

Sta biste odgovorili onima koji tvrde da to nije "prava" muzika i da nista nema bez gitare, bubnjeva, trilerovanja glasa i sviranja na fizicki opipljivim instrumentima?
Korisnikov avatar
By svejedno
Pracvci..Svi

Djs & producenti: Jonathan More & Matt Black ili prosto Cold Cut, Tricky, Invisibl scratch piklz (the Rock Steady Crew DJ's)- Mix Master Mike, Qbert, Dj Shadow, ceo Ninja tune, Daniel Bell, Steinski, Yello (pioniri), African Head Charge, RJD2, Kruder & Dorfmeister, plastichni Richie, Dave Clark.. mnogo...
Ali THE HERBALIZER - Blow Your Headphones - treba preslusati. Daniel Bell-a isto toplo preporucujem.

Poslednje pitanje: Nista. Neka zive u neznanju.
Korisnikov avatar
By colorado
Muzika je, nije da nije. Volim da je cujem, ali sam jako probirljiv. Vecina stvari mi ako brzo dojadi. Ne znam izvodjace i DJeve.

No, jako popizdim kad se nastup nekog izvodjaca, tj. pustanje muzikom imenuje kao "koncert". I mrzim kad gostuju u nekim jako "urbanim" emisijama, pa ih pitaju "A kada ste poceli da SVIRATE gramofon?" Mislim, daaaaaaj.
Korisnikov avatar
By svejedno
Turntableizm.

I ponesto jeste zurka, a ponesto stvarno jeste koncert.

Uzmi kraftverk za primer.
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by svejedno
Turntableizm.

I ponesto jeste zurka, a ponesto stvarno jeste koncert.

Uzmi kraftverk za primer.
hmm .. ili dorit chrysler :leviathan:
By superfly
emociju osecam slusajuci jedino elektronsku glazbu, a ovijeh dana mi je ambijentalni tekno iz 90-ih na plejlisti, izvodjac jonah sharp aka spacetime continuum. za pocetak jako preporucujem stvari iform i pressure.

:wow:
Korisnikov avatar
By Micky
Obozavam je! :hyper:
Bilo da je u pitanju nesto brza ili sporijeg ritma,
zato vam preporucujem Elektroniku u Akademiji svakog drugog ponedeljka!
Ne obazirem se na to sto pricaju o toj vrsti muzike ako je ne osecaju i ne dozivljavaju to je njihov veliki problem, meni je vazno da je meni lepo!:wink:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pre mi je bila smara?ina... A sad... Izgleda da sam se navukla na electro, electro house... :tornado:
By жњ
Nakon prolazenja svih zivih faza, zatekla sam sebe da slusam samo elektronsku muziku i to vec 7 godina. To sto idem na Whitesnake je oda detinjstvu :D

A sta biste rekli onima koji kazu da je u pitanju "repetativna muzika"??

Ja sam skontala da je svaka muzika repetativna. Bubnjarske, bas i gitarske deonice, melodije, sve se ponavlja. Tekst se peva konstantno na isti nacin, sa promenjenim recima, a o refrenu i da ne pricamo!
Korisnikov avatar
By svejedno
U tome i jeste poenta 'repetativnog' dela elektronske muzike. I ne/elektronske. Kao mantra. Hipnoza.

Ali elektro muzika je jednostavno komponovanje na kompjuteru, ko sto se komponuje na papiru & ne mora i nije svaka repetativna.
By жњ
Originally posted by svejedno
Ali elektro muzika je jednostavno komponovanje na kompjuteru, ko sto se komponuje na papiru & ne mora i nije svaka repetativna.

Naravno da nije, IDM kao savrseni primer nepredvidljivosti :hypno:
Korisnikov avatar
By SouthSide
I love it, of course, ali DJ-evi konkretno, hm... menjam, stalno slusam druge neke, trenutno sam u electro fazonu, nemacki Moonbootica, Tiefschwarz,

inace sledeci mi je Tiesto, na sta cu da idem pocetkom avgusta :cheer:

Logujte se na www.play.fm i uzivajte imaju more mixeva. :hekla:
Korisnikov avatar
By m..
Pa vecina muzike koju slusam jeste elektronska, medjutim kuci uglavnom slusam IDM u najsirem smislu reci, dok recimo techno slusam iskljucivo u klubovima (idem na Marka za sat vremena), trance ne varim nikako, house mi je dodadan, a dnb dosadio.
Ne znam, slusamraznu muziku i u principu se ne opterecujem pravcima i zanrovima (pola imena tih zanrova ni ne znam sta znace).. nebitno.
Korisnikov avatar
By reveal
pa naravno da se svaka muzika ponavlja, to ne dolazi u obzir kao argument za ne svrstavanje elektonske muzike medju Muziku uopste.
svaka pesma ima svoj takt, brzinu, podlogu............. i sve se to ponavlja, jer bez toga, pesma bi bila nesto levo

a sta kazem onima koji tvrde da to nije prava muzika?
pa ne znam, otprilike taj argument gore, na tvrdnju da je to lupanje u mozak. to je takav pravac i vrsta muzike da je elektronski bass, pa i melodije i sve ostalo osnova.
ne mislim da je neko muzicki obrazaovan ko moze da tvrdi da je to ritmicko lupanje glavom o zid.

:rock:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja najviše slušam psihodeliju, ali može i bilo šta drugo samo da nije house, on mi je mnogo dosadan.
Naravno Izraelci su zakon, Astral Projection (kažu svi komercijala - baš me briga, zvu?e fantasti?no). A evo ono ?ega najviše imam (smu?kano): Skazi, 1200mics, Raja Ram, GMS, Yahel, Alien Project, Wizzy noise, SUN Project, Altom, Dino Psaras, Talamasca, zatim volim i evropski trensi?: Tiesto, Blank and Jones i sl. toga ima baš dosta sa po nekoliko dobrih pesama.

Svima koji kažu da elektronska muzika nije muzika, ja kažem da je to evolucija i da je njima zaostalima to teško da prihvate, ko što je u srednjem veku ljudima bilo teško da prihvate prelaz sa ?embala na klavir. Da su mogu?nsti prakti?no neograni?ene i da daje jednu novu dimenziju zvuku koji nijedan uobi?ajen instrument ne može da proizvede.
Korisnikov avatar
By Egon
IDM kao poslednji izdisaj elektronike mi je nekako najprijemchiviji
i najpitkiji uhu u poslednje vreme

dakako da je tu tech-tribal-house ( recimo rani Bozhini i Laletovi radovi)
za djipanje do zore i nazad al ovde se pricha o slushanju, ne?

od "kucjne" elektronske muzike tu su 16B recimo ali i Underworld (sto i nije bas novost) i razni Pete Tong essentiali
By жњ
hm ja kuci mogu svasta slusati, a to mi zavisi od godisnjih doba (ako ima slicnih slucajeva da mi se jave da znam da nisam jedina)

tako na jesen i zimu volim downtempo, IDM i neke eksperimentalnije pravce, a kada svane sunce na prolece i leto, ondak se prebacujem na tribalishku, progresiv i deep house... Ljubav za sva godisnja doba koji najvise slusam i kuci, a i najvise volim da me zadesi kad izadjem negde, jeste minimalica :love:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, ja to ne mogu kuchi, imam neki Dekijev mix koji mi savseno dodje kad spremam sobu, ali inace nema sanse da to pustim i drzim dupe na stolici.
Korisnikov avatar
By Skyen
a sta mu sad dodje IDM??? nije isto sto i EMB??? fak!

o jbt uz elektro muziku mora ici i recnik koji se update-uje na svakih nedelju dana

ja pojma nemam sta slusam, ja sve to zovem elektro, mada mi je srcu najdrazi electroclash, kompromis elektronike i gitara.

u svakom slucaju ne varim trance, psyho whatever, sirovi tehno, Skazija, Umeka i ostale gde god pripadali, a nesto ne verujem da cu ih variti. jednostavno ih ne razumem (mada ne reci nikad)
svidja mi se ono sto rade The Knife, Herbert, Erlend, Planet Funk i ta vrsta mjuze, cisto da dobijete predstavu za buduce predloge, xexe
By жњ
Originally posted by Skyen
a sta mu sad dodje IDM??? nije isto sto i EMB??? fak!

zeno, star je 13 godina :D

tzv. Intelligence Dance Music iliti Braindance :lood:
Korisnikov avatar
By svejedno
Mada i Jelena Karleusa fura tubc tubc tubc tubc elektroniku.

I ja techno ne mogu kuci, nikako.

Niti samo elekronsku muziku, sto se toga tice.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja bio na Bob Sinclair-a u subotu.
Nije lose ali suvise mi je komercijalan,
bio free upad :andjelak:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by amnesia
hm ja kuci mogu svasta slusati, a to mi zavisi od godisnjih doba (ako ima slicnih slucajeva da mi se jave da znam da nisam jedina)

tako na jesen i zimu volim downtempo, IDM i neke eksperimentalnije pravce, a kada svane sunce na prolece i leto, ondak se prebacujem na tribalishku, progresiv i deep house... Ljubav za sva godisnja doba koji najvise slusam i kuci, a i najvise volim da me zadesi kad izadjem negde, jeste minimalica :love:
meni je nekako dosadio minimal za provod

sve mi se chini da se vracjam starom dobrom piano-housu
uz to bih mogao satima da djipam

ustvari kad bi se napravila neka savrshena dance-podloga
za petak uveche to bi bio
neki electro-break-house-proggy-techno
ili kad bi back2back
pustali evil9, cattaneo, digweed, aquaviva, garnier i derick may

wishful thinking znam :D

ali u pravu si da zavisi od godisnjih doba
Korisnikov avatar
By Kiborg
Egon 25
electro-break-house-proggy-techno
:drama:
Šta je bre ovo!?

Gore su bli negde spomenuti Bob Sinclair, Deric May, Lurant Garnier, minimalizam... Ne volim ništa od toga. Šteta, a to se najviše pušta izgleda.
Korisnikov avatar
By Egon
to je samo produkt mog izvitoperenog uma ali i sanjarenja
Korisnikov avatar
By Sutekh
Od elektronike volim i slusham darkwave, ebm, future pop i psy :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!