Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
juuupiiiii

Mada moj Will tj. Seaman nece moci da gleda jer ne hvata tu TV... :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Jbg, bice nekad i kod mene.
By Ulix
Originally posted by M M and I
:booooooooriiiiiiiiiiiiingggggg:
nekada sam voleo tu seriju....ali ne zbog Will-a, jos manje zbog Grace...i svakako ne zbog Jack-a...Ne, ne, voleo sam je zbog Caren, Grace-ine "sekretarice", i zbog njenog glasa...Ostalo je sve manje vise "deja-vu" i stereotipno.
Posto me vise ni Karen ne uzbudjuje toliko moram reci da sam prilicno ravnodusan kad je ova serija u pitanju...
:yay:
Karen je jedini razlog za gledanje te serije.
Grejs je razmazena, Vil emotivno nezreo, Dzek... on je Dzek...
tako da Karen i njena pomocnica Rosario ostaju jedini razlozi za gledanje.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo je super vest! :) samo su mogli neki drugi termin da ubace...
By Storm
Bravo za povratak W&G!

Ina?e nisam siguran da se serija toliko bavi sterotipima.
Mislim da su npr oba gay lika daleko natprose?ni u odnosu na ono kako su se prose?ni gay ljudi snašli u životu.

Serija je ina?e 100% Manhattan.

I da ponovim nešto što sam ve? pisao na sli?nu temu - nikako da Will po?ne da se ozbiljnije j*be sa nekim.
:fuckbed:
By just!N
Gledacu po 1000000001x....jednostavno ne mogu da odolim... sjajna serija samo prve epizode su mi mnogo draze od novijih ali nema veze... :meda: E da...za razliku od mnogo serija i filmova koji se bave i gay temama ovo je retka da je zanimljiva a da nema vise od jednog gay kiss-a (mislim da je bio na pocetku...ako se ne varam! :povez: )!!! :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Gledala sinoc i razocarala se - pa to su stare epizode! Ovu bas nisam gledala pa sam odgledala ali dalje... Jos je Stenli ziv, a Grace tek planira bebu sa Willom i upoznaje buduceg muza... Uh, koliko je epizoda bilo prikazivano iza toga... Znate li hoce li biti novih?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Bi?e novih, kada završe sa repriziranjem pete sezone. Nakon toga premijerno ?e biti prikazane šesta i sedma sezona!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
bila je i sesta sezona, sedma ide premijerno

...ali kako je Grace poljubila banderu...:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala vam ForeverYoung i Colonia boy - to su lepe vesti :klap: praticu ovde sta pisete pa da se ukljucim kad krenu nove epizode...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Sinoc Keren dobija nagradu za gej prava i kao zahvalnicu samo izgovori: Oooh, gays rule!!

:lol:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
danas je prikazana poslednja epizoda petog serijala. izvinjenje ForeverYoung-u, kod nas nije bila sesta sezona.

od ponedeljka se emituje u 17.30 i reprizno u 23.30
Korisnikov avatar
By Dina
Colonia boy,
Hvala sto si javio :kiss: Od ponedeljka i ja gledam. Jupi :bouncy:
Korisnikov avatar
By Dina
Ali nisam gledala jer su to ipak bile vec prikazivane epizode... ali od veceras krecu nove :klap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
upravo naleteh na ovu temu na forumu b92: http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29349.

radi se o tome da B92 skoro 30% skra?uje sve nove epizode W&G. sve radi toga da uklopi sitkom i glupave reklame u predviðeni termin od pola sata.

na datoj temi imate i link za transkripte svih epizoda, pa možete proveriti šta i koliko se skra?uje.

mislim da je o?ajno to što rade i teško mi je shvatljivo da se B92 odlu?io na tako nešto. užas!
Korisnikov avatar
By Loni
Zamisli koliko bi ih tek skratila RTS.

Osecam da bi se našao neko ko bi izbacio sve delove, koji asociraju na gejeve.
Sirote domacice bi u preostala 4 skrpljena minuta bile ubedjene da Vil lud za njom.
By superfly
da da, i njima su pare udarile u glavu.
stvarno nemam re?i !
Korisnikov avatar
By unic0rn
Preciznije - Ultra imbecilno.
:plavuso:
Korisnikov avatar
By avalon
Ne znam ko je distributer za W&G u Srbiji, ali trebalo bi da reaguje jer po zakonu televizija nema prava da skracuje emisije koje nisu u njenoj produkciji...
By жњ
Oni samo brinu o nama i izbacuju dosadne delove :sweet:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by amnesia

Milica mala :mazi: A za uzvrat nas upoznaju sa novim vrstama ulozaka, piva, whatever...sto je naravno mnogo uzbudljivije :smeh:
Korisnikov avatar
By maximalan
Dexin film je kod nas distributer Will&Greace....
A sto se tice skracivanja od strane B92.......... NO COMMENT
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, a ja bila ubedjena da zachorim usred reklama pa onda... sinoc sam odgledala ceo glupi zaplet nekog glupog filma dok sam cekala da prodju reklame na b92, a onda su krenule na pinku, pa sam odgledala vermensku prognozu na 1. i onda gledala W&G, i izgledalo kratko...
By жњ
Cek, znam da za radio postoji zakonska norma od max 12 minuta reklamiranja na chuku vremena. Da li to isto vazi i za TV kuce?
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by avalon
Originally posted by amnesia

Milica mala :mazi: A za uzvrat nas upoznaju sa novim vrstama ulozaka, piva, whatever...sto je naravno mnogo uzbudljivije :smeh:
Da znaš da su meni od one 6. (ako se ne varam) sezone te reklame i bile zanimljivije.
By Ulix
Originally posted by superfly
da da, i njima su pare udarile u glavu.
stvarno nemam re?i !
A inace su do sada radili zbog cistog zadovoljstva, nikada zbog para... :lood:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
..grozna grozota je to:nazalost: ..ali nema veze i vill & grace pukose malko .. i sesta sezona je bila dosadnjikava malkoo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!