RTS-ne gledam, jednostavno nikada ne pritiskam prva cetiri dugmenceta na daljinskom (cetiri, jer postoji ne jedan RTSNS nego DVA, a oba nisu ni za
B92 - Nekada su bili dobra stanica, sad.... pa dobro... Sundjer Bob, skraceno izdanje Will&Grace, dadilja, kratke i dobre inf. emisije....
Studio B - mama gleda neku italijansku sapunicu, mislim Opcinjene, uziva
SOS - sport, o tome se raspitaj kod forumasa koji se u sport razumu
ART - boring
TV5 - niska tv stanica, puno narodnjaka
SUPER TV - suboticka stanica, reprizirali su Nestasne godine
HAPPY TV - bzvz
Viasat Explorer, Viasat History,National Geographic - verovatno najbolja stvar koju dobijas u ponudi. Uglavnom se bave istorijom, geografijom, meni se dopalo sto su jednu ceeeelu emisiju posvetili izgradnji mosta u Mostaru (a homo balkanikusi su se lepo potrudili da ni pred stranim kamerama ne izgleda kao da se ljudi medjusobno postoju ili ne-dao-bog-ma-kako-se-zvao vole)
Discovery Europe - Pre podne dosadno, ali uvece ima simpaticnih serija, o plasticnoj hirurgiji, o ukletim kucama lalala.....
BBC Prime - odlicna stvar. Mislim da oni nemaju titlove za sve serije koje idu, a ako znas engleski, nemas prob...
MTV Adria, HBO Adria (Srbija), - MTV Adria mi je pomalo sranje, jer ne volim domacu muziku, posebno ne volem domace i komsijske repere, ali imaju headbangers ball kada im se i omakne ponesto dobro. HBO je nesto sto treba da se doplati da bi mogli da gledamo, ali stalno na sbb vrte reklame za filmove koje pustaju, i nisu tako losi, isao je Collateral i jos par tako, ne bas spektakularnih kako ih najavljuju, ali dobrih filmova
Film Plus, Cinemania, TV 1000, - repriza, repriza, repriza, Film Plus je imao nedelju provokativnog filma, davali su Natali X, na Cinemanii moze da se uhvati ponesto dobro, ali su svi filmovi koje daju manje-vise niske klase. Osim Amelije Pulen, koja mi se nije dopala. na TV1000 posle ponoci ide erotski program, pa ako te zanimaju zenske koje lose glume lezbejke ili koje se same maze dok ti ne dosadi da gledas, go for it...
Sport Klub, Motors TV, - videti pod sos
Free X TV1, Free X TV2, i X Dream TV - to mogu da gledam jedino ako im doplatim. A necu, jer me ne interesuju.
Eto...