Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by SkyenTako je. Ako nije stetna, kako objasnjavas fakat da kad sam ja probala travu 2-put na fucksu (pre nekoliko godina), tj. otisla sam u stan jedne prelepe plavuse konzumentkinje (visina 181 c,), da su se gomila iskusnih dzankija okupila oko mene i ZAPISIVALA: moje reci, moja kazivanja kojih se uopste ne secam. Mozda, kao kroz maglu, govorila sam svakome od njih da je obican cosak, da je kokakola zla i molila neku iglu da mi izadje iz glave, ali oni su pisali i pisali i smejali su se, drzali su se za stomak. kad sam posle procitala napisano, nisam videla nikakvog smisla, ali ona je to sacuvala i stavila u svoj dnevnik (neki ljudi jednostavno ne znaju sta je dobra proza ...)Originally posted by Playgirlsamo jedno pitanjece - ak' nije stetna kako onda -> (pa sad sve ono dalje sto si napisala) i koje su to dobre osobine, mislim na dugorocno dejstvo. Fakat trenutno moze da ima pozitivna dejstva, ali na duze staze ostavlja mnoge posledice.
2.trava-u umerenim kolicinama i ne tako cesto nije stetna(u svakom slucaju manje stetna nego alkohol!).Uistinu,kod nekih ljudi moze da izazove neke vrste poremecaja ali sve je to indivdualno i zavisi od psihicke "podloge" te osobe.Inace,ima vise dobrih osobina nego losih.
i jedna polukonstatacijahipotetickopitanje -> kakvog je sastava trava? da bi moglo da se tvrdi da nije stetna, mora da se zna njen sastav. U travi se nalazi preko 60 supstanci, od kojih je najpoznatija THC, no sta je sa ostalima??? Niko ni ne zna ste je sve tu.
Originally posted by ValOriginally posted by amnesiaUmerene kolicine, da da da...
Svako drogiranje je stetno za zdravlje! GET REAL!
i vi i vase "umerene kolicine", dzaba se tesite...
ajde bre deco, odrastite...Samo gde je ta granica umerenosti?
![]()
Originally posted by m..Treba biti oprezan. Uvek postoji opasnost od recidiva.
neko koga mnogo volim je cist od heroina vec 4 godine, u datum. Dakle i to cudo je moguce.
Originally posted by Morgan Le FayeIzem ti tog frulasa koji te kao djavo s lirom mami i vodi u smrt (kao droga) +
Ljudi sebi postavljaju granice da bi ih drugi poshtovali.
I polako, neprimetno gube sebe.
Pokushavaju da prikazu neshto shto nisu.
Verujem u prirodu, svi smo mi nastali od malih ameba long time ago. Zbog chega se odricati prirode? Za chije babe zdravlje?
Sve je stvar stava.
Nema kraja, tajna je u uzivanju, kada drugi vide da ti uzivash i oni ce hteti.
Kao Krishna taj veliki frulash koji je notama iz svoje svirale zavarao chitav svet.
Kao srednjovekovna bajka o frulashu koji je izveo svu decu iz grada.
Ili Kokopelli bogu indijanaca, koji preskache Mesec svirajuci na svojoj svirali.
Originally posted by DeleteProslo je dosta godina i mislila sam da sam tad bila u losem drustvu, a da ce mi sa ovom plavusom bas prijati + da su se desile mnoge hemijske promene u mome telu koje ce dozivljaj uciniti drugacijim (elem, ona mi je satima govorila zasto je to dobro za mene)
Ako se tebi to nije svidelo prvi put zasto si to ponovila?![]()
Originally posted by Morgan Le FayeAko vec verujem u prirodu, svi smo mi nastali od malih govana, long time ago. Samo bi bilo lepo da svako pokupi svoja govna na se' i ide dalje, bez da ih natovaruje na druge. (narkodileri, verske sekte-a i jedni i drugi iz tudjih slabosti i povodljivosti izvlace finansijsku korist, sto je i bit cele price)
Pokushavaju da prikazu neshto shto nisu.
Verujem u prirodu, svi smo mi nastali od malih ameba long time ago.
Originally posted by DeleteAjde jos jednom procitaj poruku ....
Hoces da kazes da je ona tebe nagovorila na to? A ti nisi htela poucena losim iskustvom, ili si pak bila znatizeljna te i sama prizeljkivala da to uradis opet, misleci da ce sada biti drugacije?
Originally posted by DeleteOna je ocigledno za razliku od drugih imala dovoljno mozga da preispita sebe i da nakon SAMO DVA PUTA skonta da joj je mozak potreban! Dakle, u cemu je problem? Uostalom verujem da nije bila znatizeljna i nije sama zelela da proba, to ne bi ni uradila!
Hoces da kazes da je ona tebe nagovorila na to? A ti nisi htela poucena losim iskustvom, ili si pak bila znatizeljna te i sama prizeljkivala da to uradis opet, misleci da ce sada biti drugacije?
Originally posted by Valprvi je bio klasican "tinejdzerski trip", te ga ne racunam ... znate ono, curiosity killed the catOriginally posted by DeleteOna je ocigledno za razliku od drugih imala dovoljno mozga da preispita sebe i da nakon SAMO DVA PUTA skonta da joj je mozak potreban! Dakle, u cemu je problem? Uostalom verujem da nije bila znatizeljna i nije sama zelela da proba, to ne bi ni uradila!
Koliko iskustava treba drugima, pa ni nakon svih njih ne kontaju shta rade!?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!