Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Naime, moj otac je jednostavno pre jutarnje vizite naoustio odeljenje (pošto je klju? bio u bravi) i došao ku?i da se obrije, iako smo mu sestra i ja jedno pet puta ju?e, rekli da ?emo mu doneti pribor za brija(e)nje. Obavaio je par telefonskih poziva, ispri?ao kako su lekari ludi legao da se odmori i obišao parohiju. Vratio se u bolnicu "da izigrava dobro dete".

Imao je moždani udar. Izumrle ?elije na levoj strani mozga 20mm x 30mm zbog ?ega je njegovo funkcionisanje dosta nestabilno.

Nekada su neurologija i psihijatrija bili spojeni u jedno odeljenje. Sada su to odvojili, pa su ludi na prvom spratu, a blesavi u prizemlju.
A obezbeðenje sedi tek na nekoj klupi u hodniku sa tamnim nai?arima, u trnerkama i ?eše jaja.

Šta više re?i...
Korisnikov avatar
By Zibro
za pocetak niti su ludi niti su blesavi nego su bolesni
drugo bolnice nisu zatvori i svaki pacijent je slobodan da izadje kada god to pozeli ali to radi na svoju odgovornost
i trece neurologija i psihijatrija su vec poodavno iz razumljivih razloga odvojene specijalizacije i odvojene klinike
( u ovom slucaju odeljenja)
tako da ni to nije nista neobicno

..
sto se licnog iskustva tice kada je moja majka lezala na kardiologiji ja sam je licno bar 2x nedeljno vodio kuci da se malo uljudi okupa pojede pristojan obrok i sl , ni u tome ne vidim nista lose s obzirom na to kakvi su uslovi u nasim zdravstvenim ustanovama
By fencysmurf
o da ludaci setaju bez nadzora posvedocile su i tv kamere uhvativshi gomilu njih kako se u kragujevcu izdaje za sednicu Vlade Republike Srbije !!!

:zacepi:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Zibro
za pocetak niti su ludi niti su blesavi nego su bolesni
drugo bolnice nisu zatvori i svaki pacijent je slobodan da izadje kada god to pozeli ali to radi na svoju odgovornost
i trece neurologija i psihijatrija su vec poodavno iz razumljivih razloga odvojene specijalizacije i odvojene klinike
( u ovom slucaju odeljenja)
tako da ni to nije nista neobicno

..
sto se licnog iskustva tice kada je moja majka lezala na kardiologiji ja sam je licno bar 2x nedeljno vodio kuci da se malo uljudi okupa pojede pristojan obrok i sl , ni u tome ne vidim nista lose s obzirom na to kakvi su uslovi u nasim zdravstvenim ustanovama
Za kraj, da si ?itao moije postove, znao bi da ni ja ne mislim da su ludi ve? bolesni i imam razloga za to. Treba shavatiti ironiju... :)

Za predkraj, znam da su neorologija i psihijatrija dve potpuno razli?ite stvari. Ako ti zatreba neki recept javi se.

Za mesto pred predkraj, ne vidim kako ?oveka koji ševa dok hoda možeš pustiti da slobodno izaðe na ulicu...
Korisnikov avatar
By Zibro
ta ironija mi je negde promakla :shrug:
doduse cinjenica da ih je bas briga da li neko ulazi ili izlazi da se niko ne nadje da sa tobom poprica da ti objasni situaciju i da neki dokument da potpises
npr. da si shvatio potencijalni rizik ali da ipak zelis da ides
zaista nije u redu ali nekako ti krivicu u svome tekstu bas i nisi direktno pripisao losoj organizaciji zdravstvene ustanove nego se nekako stice utisak kao da su pacijenti glavni krivci a eto oni su samo zaboravili da ih zakljucaju !?......

P.S.
a sta od recepata mozes da mi ponudis ? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!