Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
Ja imam neku svoju 'teoriju' da istinska i prava ljubav nije moguca ukoliko nije obostrana. Znaci, ja ne mogu nekog ludacki da zavolim, ukoliko taj neko ludacki ne voli mene. Da je drugacije, verovatno ni moja ljubav ne bi bila tako snazna i jaka, nego bi, zbog tog mog predmeta 'ljubavi' i njenog ponasanja/stava/reci/svega, vrlo brzo prosla, odnosno doslo bi otreznjenje, jer nije uzvracena.
Ko je shvatio, svaka mu cas'. Sto bi rekla jedna moja drugarica, pridruzih se forumskom baljezganju. :roll:
By Acorn Girl
Originally posted by Myself
ni moja ljubav ne bi bila tako snazna i jaka, nego bi, zbog tog mog predmeta 'ljubavi' injenog ponasanja/stava/reci/svega, vrlo brzo prosla,

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Myself
Zasto :puzzle: bubice?

Lepo sam rekla da ne mozes nekoga istinski da volis ako on tebe istinski ne voli, a to se oseti kroz 'sve'.
Korisnikov avatar
By Adam*
OBOSTRANO!!!
Juce sam se tako posvadjao sa devojkom da strasno....................zbog mojih GEy prica(PRAKSA) jer ne moze da skonta da nisam gey po tim pricama.......kaze da zvuci previse realno da ja to nisam doziveo i da sam samo izmislio!!!!Trebalo mi je 2 sata da je ubedim da sam STR8..........jebote......puko sam!!!!
Ali uspeo sam i sada me voli jos vise!!!nannaananananananna!!! :friends:

jebote stvarno imam JEBENO jaku mastu!!!! i JAKO JE VOLIMMMMM!!!!!!KAkvi crni Gey-vi....pored nje!!!!!Jebote.........
Korisnikov avatar
By Val
Ma jok, nikako... Ti ni G od Gay nisi... :smeh: :smeh: :smeh: I ja evo svaku noc mashtam o tome kako me neki crnja pegla, ali sam skroz lez! :roll:

Ne znam samo kako bih mogla da pishem o necemu shto me ni najmanje ne privlaci ili bolje receno cega se gadim!?

:jbg:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja imam neku svoju 'teoriju' da istinska i prava ljubav nije moguca ukoliko nije obostrana. Znaci, ja ne mogu nekog ludacki da zavolim, ukoliko taj neko ludacki ne voli mene. Da je drugacije, verovatno ni moja ljubav ne bi bila tako snazna i jaka, nego bi, zbog tog mog predmeta 'ljubavi' i njenog ponasanja/stava/reci/svega, vrlo brzo prosla, odnosno doslo bi otreznjenje, jer nije uzvracena.
Ko je shvatio, svaka mu cas'. Sto bi rekla jedna moja drugarica, pridruzih se forumskom baljezganju. :roll:
Zanimljivo... Ja npr. imam teoriju za "pravu polovinu, pravu ljubav", kako... Ako je tebi "prava ljubav" i ta osoba je ona "prava polovina", onda mora da bude tako i sa njene strane jer su polovine samo dve. A vidiš... Nikad nisam tu teoriju iskoristila u ovom slu?aju... Definitivno može da se primeni...
Korisnikov avatar
By Kittrie
omFG vi pricate o LJUBAVI...

misslim da PRAVU LJUBAV neko i ne doziVi za zivota, i da to u SVAKOM SLUCAJU nije nesto sto tEk tako doDje i prodje, nego da je vecna ( u smislu da UVEK postoji u NEKOM oblikU )

evo , recimo za sebe bih reKla da niKad nisam VOLELA.
zaljubljena sam Bila, izuzEtno mi je staLo biLo do odredjEnih ljudi, i dalje mi je Stalo do nekih... ali LJUBAV??

mislim , nE
Korisnikov avatar
By m..
Ja jesam volela i volim, ali se nisam nesto ofajdila...:blenta:
Korisnikov avatar
By Kittrie
vel, da me ppL ne bi poUgresno razumeli, morat cu koristit LOVE, i love.

lavingovala jesam, ali LAVINGOVALA ne.

(LOVE - nesebicna ljubav, maximalno ociscena od liCnih ego tripova, koja traje zauveK , bez obzira da li ste zajedno, i da Li ti je stalo do neog drugog, ukratko i tupavo definiSSano )
By Angelique Bizzar
a sta ako je to sto se oseca toliko jako - a jedna strana nema dovoljno hrabrosti da se upusti u taj osecaj?
By Angelique Bizzar
a sta ako je to sto se oseca toliko jako - a jedna strana nema dovoljno hrabrosti da se upusti u taj osecaj?
Korisnikov avatar
By bigirl
Plain and simple - that's fear, and stupid...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by m..
Ja jesam volela i volim, ali se nisam nesto ofajdila... :blenta:
vala bash..

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Skyen
ko o cemu babe o ustipcima :blenta:
By Dj-Girl
Originally posted by bigirl
Plain and simple - that's fear, and stupid...

agreed:pivce:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Originally posted by Nemiroff
Recima ne pridajem veliku vrednost! Bitna su dela...osecaji...Sta ti znaci, ako ti dnevno 24 puta kaze, da te voli, ako ti to ne osetis ili ako ona nista ne "cini", da te u to "uveri" ?

Slazem se sa tobom da reci bash i nisu od nekog znachaja...
Al opet zavisi kako ljudi gledaju na te "reci". Ja smatram da su rechi produzeci nashim osecanja i nashih misli. Mada u 90% sluchajeva ono "volim te" i bla bla bla je postala chista legedna koju su ljudi pocheli da koriste zato shto smatraju da se to treba reci u vezi il bilo chemu!

Anw na temu "obostranost"...mozda sam osetila prvih 2 nedelje veze...i to je to!
Korisnikov avatar
By Laika
Recima ne pridajem veliku vrednost! Bitna su dela...osecaji...Sta ti znaci, ako ti dnevno 24 puta kaze, da te voli, ako ti to ne osetis ili ako ona nista ne "cini", da te u to "uveri" ?

Slazem se sa tobom ...

:puzzle: Lol, pa naravno da se slažeš sama sa sobom ... :puzzle:
Ali dobra ti je fora, mora?u i ja da po?nem da pri?am sa sobom pa da prestanem da kukam što nemam istomišljenike :)

E jesi luda... :obraz:
Korisnikov avatar
By m..
:okret: Bar sebe mogu da volim bez sekiracije :obraz:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Ali dobra ti je fora, mora?u i ja da po?nem da pri?am sa sobom pa da prestanem da kukam što nemam istomišljenike

E jesi luda...

Ja luda? :tornado: maf...maf...uvek! Ae malishanu, veruj mi najjache je prichati sam sa sobom...najbolje se razumesh :klap: :klap: :klap:

Kada je oko slobodno-vidimo
Kada je srce slobodno-VOLIMO
Samo se srcem ispravno vidi, sushtina postaje nevidljiva za ochi...
Treba znati slushati srcem, gledati srcem...
By Kragi
Uvek, ali uvek se zapitas sta taj neko zna ili se trudi da zna o tebi :)

Cak i ako smo svi individue pa na neki svoj nacin mozemo biti nesigurni, zahtevni ili nesto trece nema sansi da mi neko kaze da mu je stalo do mene ako 'ne slusa' sta pricam (o sebi prvenstveno), ako jednu te istu stvar pita 25 puta i tome slicno :)
By tasa
Originally posted by Val

:kakodane:
:up:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Emotivna zrela osoba zna da se ljubav ne može svesti na ili jesi ili nisi i da se ne možeš pozivati na reči i neke znake već na kompatibilnost, fluidnost hemije u odnosu na početak, konkretna dela, komunikaciju, pažnju, toleranciju, razumevanje. Kad nešto ne štima to uvek negde procuri, ko nije zaslepljen to primeti. Ništa nikad ne puca tek tako. Ko to ne primeti ili ne želi da primećuje sam je sebi kriv. Pa čak i kad se ljudi smrtno vole i sve je jedno vreme kako treba, jedan od partnera može odlutati u drugačiju životnu fazu gde više nema mesta za vezu ili tu osobu. Volim ovaj citat: Any human emotion, no more than a wave can long retain it's original form.' Lepo je kad dvoje imaju zajednički cilj, dete. :D
Korisnikov avatar
By Galateja

Uh, kad bi ovo bilo istinito. :sunce:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Negde sam pročitala da ljudi koji su večito nesrećno zaljubljeni podsvesno biraju partnere koji im ne mogu reciprocirati, jer duboko u sebi veruju da nisu vredni ljubavi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!