Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by svejedno
Ali tvoje ideje o tome sta zena treba da bude nisu tacne, jos manje potrebne. Zena nema obavezu da se ponasa na bilo kakav nacin.
Anima & animus. Ne delujes neobrazovano.
Svi imamo u sebi i musku i zensku stranu.
Genderfuckup sam izmislio.
Ne mogu ti pomoci nase recenice. Sta, osecas se bolje zbog njih?
Mozes da pomognes sebi, tako sto ces prihvatiti sebe, i sva ta raspolozenja i sve rodove u sebi jer to si ti, je li.
Znas li da se u okultizmu hermafrodit smatra savrsenim bicem zato sto takvo bice jedino vlada i muskim i zenskim principom?
Pa budi ponosna.
Pa ja bas i nisam iz tog sveta al se trudim da skapiram sve.
I ono genderfuckup... sam izmislio dok sam pisao. Da ne bude zabune, mada mi je - svejedno, kapiras.
I kul ako ti pomazu. Ali, mozda gresim, previse te to brine. Jos imas i gay ortake itd.
Ja sam fucked up na druge nacine. Svako je.
Originally posted by SUNNY GIRL
hmm, ja sam zensko koje izgleda vecini kao musko, sa muskim stavom, dubinski zenskim mozgom ali me povremeno uhvate bube da se na momente osetim kao musko.....
dakle?
mozda cak i zbunjenija od tebe ali sam odavno prestala da gledam sebe u trecem licu nego u prvom te mi stroga definisanja nisu potrebna.
pokusaj da promenis ugao gledanja na stvari. gledaj kroz sebe a ne na sebe.
Originally posted by K.i.K.anema na cemu. uvek dostupna. (u granicama pristojnosti, naravno)Originally posted by SUNNY GIRL
hmm, ja sam zensko koje izgleda vecini kao musko, sa muskim stavom, dubinski zenskim mozgom ali me povremeno uhvate bube da se na momente osetim kao musko.....
dakle?
mozda cak i zbunjenija od tebe ali sam odavno prestala da gledam sebe u trecem licu nego u prvom te mi stroga definisanja nisu potrebna.
Nisam o tome razmisljala
![]()
Mislim da si u pravu.
![]()
Hvala![]()
Originally posted by K.i.K.aJel zhelish da definishesh Sebe u okviru nekih ustaljenih, mainstream normi? Pa, ne znam koliko cje ti to uspeti, iz razloga shto ovo tvoje stanje nije mainstream...Originally posted by 2Q2Bstr8Pa da. I jos- zelim da znam da definisem sebe. Zelim tacno da znam gde mi je mesto. Ko sam. Kojih sam dimenzija i zasto sam takva.
verovatno iz istog razloga iz kojeg i draga K.i.K.a želi da se identifikuje. grupna pripadnost je biološka potreba svakog homo sapiensa, to je davno dokazano.
Zelim da znam da se objasnim drugima da bi me voleli takvu kakva jesam.
Eto![]()
Originally posted by svejednoNe mogu da verujem. Rekli smo praktichno istu stvar (a ja nisam chitao temu do kraja).. Mislim, shta recji.. Great minds work alike!
Ne mogu ti pomoci nase recenice. Sta, osecas se bolje zbog njih?
Mozes da pomognes sebi, tako sto ces prihvatiti sebe, i sva ta raspolozenja i sve rodove u sebi jer to si ti, je li.
Znas li da se u okultizmu hermafrodit smatra savrsenim bicem zato sto takvo bice jedino vlada i muskim i zenskim principom?
Pa budi ponosna.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!