Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Bastet
Jeeeeeeeeeeeeeee, poceo je raaaaaaaaaaaaaaspust!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Drugovi su mi dali jedan debilan nadimak - Sun?ica Sumrak. :sunce:
Korisnikov avatar
By gari
Kako vidim, sve je ve?i broj pasa na avatarima, što je dobar znak, jer sam ja u po?etku bio jedina kuca /ku?ka/ ovde. Em mi je milo-em drago.

:crta: :vestica: :novinar:
By Bastet
Ajmo svi zajedno, kao psi da lajemo, av, av, av, av... :cool:
By Swanheart
Originally posted by Bastet

Drugovi su mi dali jedan debilan nadimak - Sun?ica Sumrak. :sunce:
:maji:

:smeh:
By Bastet
Swanislava, Swanislava... :cowboy:
Korisnikov avatar
By mili86
kao po obicaju: posao, trac partija uz kafu, gledanje u solju, zelje, parovi i tako to... a onda smo sa drugaricom sasvim neocekivano odlucili da setamo..i tako smo setali i setali obilazili radnje i parfimerije, i kad smo krenuli kuci spazio sam onog slatkog konobara ... i naravno usledilo je jos jedno ispijanje kafe... u toku je bila neka utakmica gde su nas kresnuli 6 puta, i naravno kad se zavrsila, rulja je napustila kafic, ostalo nas je malo... onda je on brisao stolove i sakupljao ono sto je rulja iza sebe ostavila tako da sam bas "napunio" baterije kad je on u pitanju :P zatim sam dosao kuci i napunio kadu...prijalo je nevidjeno...zaspao sam... probudio sam se kad mi je postalo hladno...sad sam upalio kvarcnu grejalicu i eto...kuckam :P :sleep:
By Swanheart
:crkla: :tushe: :odrasti: :eevil: :pokazuje:

Korisnikov avatar
By gari
Posle katastrofalne spotakmice gde su se naši proslavili saplitanjem o sopstvene noge, spavao sam malo, pa dve kafe za buðenje i sada ?itam kako Mili86 namerava da zbari konobara. Imam predlog, daj mu "napojnicu" 10 evritja. Ako nije mnogo.

:smeh: :eu: :crta:
By Bastet
Originally posted by Swanheart
:crkla: :tushe: :odrasti: :eevil: :pokazuje:

Tako svojoj ?eri? Shmrc... :gotika:
By just!N
Opet zavidim nekim ljudima... :drama: :drama: :hekla:
Korisnikov avatar
By mili86
@ Gari: Pa nije mnogo 10 evritja s'obzirom na to kakav je komad muskog mesa u pitanju...ali kad sam pre mesec dana jednom decku kupio parfem i nakon saznanja nekih stvari razbio isti, resio sam da nikom ko mi se svidja ne dam ni jebeni cent a kamo li nesto vise:zavera:
Korisnikov avatar
By gari
Jao, razbio si parfem u besu? Pa što ga ne posla meni, oskuðevam u parfemima. Ma da, ljubav se ne kupuje, daj mu nešto konkretno-bananu /svoju/ i još nešto pride. Gle, Pirotjanac pa razbiva parfeme-ko bi to rekao?

:misici: :luda: :nazalost:
Korisnikov avatar
By mili86
@ gari... loool...da i meni krivo sto sam ga razbio, platio sam ga 45 eura... u grckom free shopu, ali bilo pa proslo...mogao sam sebi farmerke da kupim :) ali nebitno...znam za sledeci put
Korisnikov avatar
By gari
Slede?i put prvo da brojiš do deset pa da razbivaš. A šta bi sa slatkim konobar?i?em? Dal da se penjem na bus za Pirot?

:hvala: :cita: :marinac:
Korisnikov avatar
By mili86
jutros sam za divno cudo rano ustao, i otisao u crkvu - nedelja je... posle sam sa drugaricom krenuo kuci i na;etim na mog slatkog konobarcica....mmmmmmm...lep je ko ikona :P ... sta jos da napisem... a da...u famili je se raspravlja o nekom ostavinskom postupku... ko zna mozda i ja dobijem neku deonicu....inace ceo dan me boli glava... uzas...:friends:
By Bastet
Probudila se...svadjala se s babom...isla do nekih pasa...prosetala smrdu...dosla kuci, sela za komp...pricala sa nekim ljudovima na Netu...rucala...citala nesto...otisla sa babom da nahranim pse...opet se posvadjala sa njom, ovog puta oko zmija i gustera. Videla sam slepica kako gmize pored mene, a baba me ubedjuje da oni ne izlaze nocu...e, baba, baba...nemam pojma sta sam radila posle.
Korisnikov avatar
By gari
Jaj, što je vru?e. Morao sam u grad, sre?om kolima a ne busom ina?e bih bio kao na roštilju. Hvala pronalaza?u to?ka.

:opacupa: :camac: :grin:
Korisnikov avatar
By Laika
Probudila se...svadjala se s babom...isla do nekih pasa...prosetala smrdu...dosla kuci, sela za komp...pricala sa nekim ljudovima na Netu...rucala...citala nesto...otisla sa babom da nahranim pse...opet se posvadjala sa njom, ovog puta oko zmija i gustera. Videla sam slepica kako gmize pored mene, a baba me ubedjuje da oni ne izlaze nocu...e, baba, baba...nemam pojma sta sam radila posle.
:maji:
Korisnikov avatar
By Delete
Probudila se jako rano...valjda zbog jakih bolova, pa otisla kod dktora...onda su me poslali da vadim krv, gde sam se posla skljokati cim sam usla, a kasnije je to bilo neminovno. Onda su mi preporucili infuziju, i posle dugotrajnog i iscrpnog prepucavanja ubedila sam doktoricu da mi prepise infuziju koja se unosi oralnim putem, jer im je valjda svima bilo jasno da bih i ovako povredjena pobegla iz bolnice pre nego sto stignu da mi zabodu jos jednu iglu u ruku.
I onda me odvezu da se raspitam o uslovima prebacivanja na drugi fax i posvadjam se sa nekom sekretaricom koja mi je rekla da mi ne da informator ako necu da se upisem na njihov fax.
Dodjem kuci i jave mi da je auto koje sam nmeravala kupiti jos juce prodato...pa se zapitam da li je vredelo ustati iz kreveta jutros :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Okej. Posle 25 (!) dana opet imam internet. Chudo je da sam izdrzhala ovoliko.
Bolesna sam i raspadam se i dobijam nervni slom jer ne mogu da nadjem nekog da mi da ocenu pa da budem odlichna. :kosach:
U savakom sluchaju... Na more idem u Herceg Novi. Mogu jedino da se nadam da tje mi sestra u to vreme biti tamo, pa da imam s kim da izadjem poshto tje me moji izludeti...
I bitju na moru od... drugog ili tako neshto tako da mogu samo da gledam reklame za exit...
Inache odgledala sam brokeback mountain. Konachno. I mama mi nije dala da odgledam mtv movie awards do kraja jer su Heath Ledger i Jake Gyllenhaal dobili nagradu za najbolji poljubac. Rekla je da joj je muka. Autovanje tje ovde biti lako... - . -
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ovaj me posao smara... jos uvijek turisti nisu poceli da dolaze u velikom broju, tako da ja po cio dan sjedim i igram igrice. smaracina..
imam sjutra zadnji ispit za ovu godinu:sarana:
Korisnikov avatar
By mili86
ja sam danas bio u Sofiji...a Sofija ko Sofija..ume da bude i lepa ponekad... to je to...a da kupio sam jednu predivnu pederljivu kosulju....cak se i kevi dopala
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Raspust!!!
Bitju odlichna ako mi poklone jednu ocenu na vetju. Jej za mene.
Radujem se. :raduje se:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
odradio sam pismeni zadnjeg ispita za ovu godinu, i prilicno sam ubijedjen da sam polozio...

sta reci...

SUMMER FUN- HERE I COME!!!
Korisnikov avatar
By mili86
izbusio sa uvo i boli me
Korisnikov avatar
By Laika
Probudih se sa mislju da mi se jede nesto slatko, i ofkors, da u zamrzivacu imam dva kg cokolade sa rizom koju sam istopljenu dobila pre neki dan (i zaboravila da je izvadim).
I tako sam se u donjem vesu dobauljala do zamrzivaca, izvukla tu kesu, i posto je cokolada sada u obliku ogromne zamrznute cokoladne kugle, uzela ono kuhinjsko sikirche, i udri.
Bas sam se omrsila...
Korisnikov avatar
By Laika
Pa nisam BASH celu, 2 kg cokolade je u pitanju... :D
Korisnikov avatar
By mili86
a joj..nije me bilo nedelju dana..necu da smaram, ali ukratko isao sam u bg... upoznao super ljude..i neke sa foruma, ali sam upamtio samo statusa i tvitija..nazalost druge nisam popamtio po niku, ali mi drago sto sam ih upoznao...vratio sam se kuci... uvo me i dalje boli..da sam znao ne bih ga ni busio...danas je konacno pala kisa.. i to je to
Korisnikov avatar
By mili86
hm...ja bih bas da glicicnem CokoladnuBananicu
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!