Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Moj bivsi me je zvao "savrseno moje"... pitam se zasto sam raskinuo sa njim... rekao sam mu da je bio previse fin prema meni :no:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Val
Ali kad procitam komentare o nesigurnosti, manjku samopouzdanja... :roll: Zashto bi se neko plashio gubitka nakon shto je recimo dve-tri godine u vezi s tom osobom? I deli komplimente od samog pocekta pa do dan danas...a zna da je veza stabilna i puna ljubavi...? Mislim, neke teorije ovde su za malu decu. Jednostavno postoje ljudi koji znaju kako da izraze svoja osecanja i bez straha kazu partneru shta osecaju (da, da...i da pokazu) i oni ljudi koji su emotivni brodolomci, koji sebi nikada u zivotu ne dozvoljavaju da osobi s kojom zive kazu da je vole, da ima lepe oci, da je srecan/na s njom/njim itd, itd...

A to smatranje Bogom je pogreshno protumaceno s "protivnicke" strane. Smatranje Bogom jednostavno prevesti u Voleti nekoga takvog kakav je. Zalosno samo da i druga strana ne oseca isto u tom trenu...

:sesir:
Potpuno se slazem.... :up:

:kosach:
Korisnikov avatar
By *deni*
"Bog je dobar, cuva me i gleda
zato tebe drugoj zeni ne da..."

:pilence: :kissass:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovaj... Kada se pro?ita prethodna strana... Postaje mi jasno ono "što ih više gaziš, to te više vole".
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
exactly!
sa trenutne tacke gledista, skontam da sam uvijek odbijao one koji su me smatrali savrsenim... mozda zato sto sam ja u njima nalazio suvise mana da bi mi bili ravni.. a mozda se jednostavno javi ono-srce na tanjiru- pa mi nije zanimljivo...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
to me uglavnom odbija kod osoba...pa mi se deshava da "pobegnem"...
volim kad znam da osoba koja je samnom "ne zavisi" od mene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!