Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by obecata
Laika rules!!!
nou.
nego, lajka to po sluzbenoj duznosti, kad swan i devokica nece...
Korisnikov avatar
By Val
Dobro jutro. Sunce me vec u pola 7 izvuklo iz kreveta. Tushiranje, dorucak i forum...josh malo pa cu da se spremam na put. Ne znam vishe ni sama po koji put u ovom mesecu moram u Amsterdam. :smor:
E da...brojim dane...20...19...18...17...16...josh 16 dana i mesec dana mogu da budem sa svojom devojcicom.
Uf, upravo razmishljam o tome kako moj godishnji odmor ima vishe pozitivnih aspekta nego shto sam do sada primecivala. Cak su se konacno izvuci iz ovog Soccer-grada! :yay:
Korisnikov avatar
By mili86
@ Val ... ne zaboravi na mene :) ))))
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mili86
@ FireGox @ avtar.... posle prvog pogleda na tvoj avtar dobio sam zelju da te pojedem :) ))
Nisam znao da sam jestiv :iskolacen:

Moze al s jagodama :)
Korisnikov avatar
By gari
Kakva su ovo udvaranja u dnevniku? Sram vas bilo, stvarate mi zazubice! Ma, šalim se, samo se vi pojebite...Ups, pojedite sa sve šlagom. Ja gledam TV, pijem kafu, pušim i drkam po ovom Forumu /jerbo ja sam galakti?ki masturbator/.

:fuck: :happysmoke: :ccn:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mili86
:sladoled: :kada: i naravno slag :)
:gric:

@gari :smeh:
Korisnikov avatar
By mili86
@ gari ti nam slobodno :sveca: i :drkanje:
@ ex GOX :fuck:

salim se naravno, a sad ce i dnevnik...
Korisnikov avatar
By Stripi
Skroz sam našpanan...ako sutra opalim bit ?e mrtvih!
Korisnikov avatar
By mili86
"o Pedesetnici bejahu svi zajedno na istome mestu. odjednom nastade huka sa neba kao od duvanja silnoga vetra i ona napuni svu kucu u kojoj su sedeli, i pokazase im se razdeljeni jezici, kao jezici ognjeni, i spustise se na svakoga od njih. i svi se oni ispunise Duha Svetoga i stadose govoriti raznim jezicima, kao sto im Duh davase da govore" .... ovako mi je poceo dan..naravno, danas je nedelja i pride je praznik, Silazak Svetoga Duha na apostole - Pedesetnica, Trojice iliti Duhovi... kao i obicno isao sam u crkvu... posle sluzbe sledila je trach partija uz kafu sa ortakinjama sa kojima se nisam skoro video, a kasnije torta sa jagodama i piskotama ( sto me ovaj deo podseca na ex GOX-a ) i naravno slagom... razlog za to veoma valjan... Ikica je konacno polozila bolesti pcela ili tako nesto... sa kevom sam isao kod dede u posetu..operisao je kataraktu... da li neko cisti klozete po bolnicama :wcsolja: ... mislim da ce tako biti naslov texta koji ce keva da napise za lokalni list... uzas..prosto mi je bilo zao dede..onaj smrad ne bih podneo ni 5 min, a kamo li 7 dana..uzas...posle rucka sam zaspao i spavao do 21h..jos uvek mi je glava ko bure, mrzim da spavam preko dana, ali kad nisam nocas postigao morao sam danas... a kisa pada.....dokle vise ???? :kisa:
Korisnikov avatar
By mili86
"o Pedesetnici bejahu svi zajedno na istome mestu. odjednom nastade huka sa neba kao od duvanja silnoga vetra i ona napuni svu kucu u kojoj su sedeli, i pokazase im se razdeljeni jezici, kao jezici ognjeni, i spustise se na svakoga od njih. i svi se oni ispunise Duha Svetoga i stadose govoriti raznim jezicima, kao sto im Duh davase da govore" .... ovako mi je poceo dan..naravno, danas je nedelja i pride je praznik, Silazak Svetoga Duha na apostole - Pedesetnica, Trojice iliti Duhovi... kao i obicno isao sam u crkvu... posle sluzbe sledila je trach partija uz kafu sa ortakinjama sa kojima se nisam skoro video, a kasnije torta sa jagodama i piskotama ( sto me ovaj deo podseca na ex GOX-a ) i naravno slagom... razlog za to veoma valjan... Ikica je konacno polozila bolesti pcela ili tako nesto... sa kevom sam isao kod dede u posetu..operisao je kataraktu... da li neko cisti klozete po bolnicama :wcsolja: ... mislim da ce tako biti naslov texta koji ce keva da napise za lokalni list... uzas..prosto mi je bilo zao dede..onaj smrad ne bih podneo ni 5 min, a kamo li 7 dana..uzas...posle rucka sam zaspao i spavao do 21h..jos uvek mi je glava ko bure, mrzim da spavam preko dana, ali kad nisam nocas postigao morao sam danas... a kisa pada.....dokle vise ???? :kisa:
By Bastet
Jej, vratio mi se drug u skolu! :D :D :D :D
Sva sam hepi danas. :)
Korisnikov avatar
By mili86
12.06.06. po obicaju sam zakasnio na posao, ali samo sat vremena i koji minut preko... u kaficu preko puta je radio decko za koga sumnjam da je gay, a pri tome je neodoljivo sladak, pa sam shodno tome najveci deo radnog vremena proveo u kaficu pijuckajuci hladan ness. kuci je bila bleja pa sam izasao da se smaram napolju, otiso do pijace i kupio banane i jagode ( nije mi jasno zasto, ali kad god pomenem jagode setim se FireGox-a)...u marketu sam kupio jos neke sitnice i napravio tortu koju jos nisam izvukao iz friza da je probam...komentar sto se tice torte ce verovatno biti: kako smo se nadali dobro smo se udali... i to bi bilo to....a da, deda je konacno izasao iz bolnice, tako da vise necu morati da trpim smrad kad odem u posetu.
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Bastet
:maji:
By Bastet
Originally posted by Laika
:maji:
:testera:
Korisnikov avatar
By mili86
7:30h kisaaaaaaaaa malo sunca...kisaaaaaa i tako ceo dan... uplatio sam loto...dobio jednu cetvorku i tri trojke :) taman da kupim jagode i pojedem onog sa najlepsim avtarom :P
Korisnikov avatar
By gari
Neprestano snimam neke gluposti sa sajtova za igre, pa se onda pokaže da to treba da se plati 19,99 $, pa onda brišem i tako to. Sada se spremam da spavam jer je ve? kasno a ja sam danas dežurni snabdeva? energetskim kalori?nim gorivom-žena mi napisala spisak od jedno dvadesetak poljoprivrednih proizvoda, samo fali koncentrat za prasi?e. Kuku!

:dude: :pare: :jutro:
Korisnikov avatar
By Tweety
ne mogu da spavam! mislim, obicno idem oko 5 na spavanje, ali danas sam vec u 22 bio mrtav umoran i legao oko 2... but jednostavno nisam mogao da zaspim kada sam legao u krevet... i evo mene opet na forumu:skorpija:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, jutros su me probudili da idem sa bratom da g upisem u skolu. I posto klinac ne zna sta hoce da upise smorili su me toliko da ne mogu ni da ucim, ni da odem da proverim sta treba da bih promenila fax. Spava mi se, a moram ostati budna. Mnogo mi nedostaju neke osobe sa kojima vise nisam u kontaktu, i kada bih imala vremena da se naspavam mozda bih mogla i da im se javim :peace:
Korisnikov avatar
By mili86
oko 9h - posao...smor... i odjednom je majka Veni (keva moje najbolje str8 ortakinje) sinula ideja da odemo na pijacu... idealno resenje da malo odmorim od posla... i tako sam po prvi put u zivotu otisao na oijacu...pa i nije daleko..oko 20 minuta pesaka od mog solitera... kupio sam 3 kg jagoda...kapitalno izdanje..vece sam video samo u Grckoj, a pri tom su i slatke...mada nisu sladje od avtara FireGox-a, tako da bi on bio idealni dodatak uz jagode ...dosao sam kuci u 15 h jeo kao stoka i zaspao...probudio sam se u 20:15h uzas...
Korisnikov avatar
By radoznala
Draga forumska dokolice, danas sam tajpovala, redundovala, lokovala i anlokovala, sifrirala i instruktirala, a posle toga bila refjuzirana na terenu. Toliko do rebildovanja...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kad nas pitaju "Kako si?" vecina odgovori da je dobro. Sad da me neko pita, bilo bi me sramota da mu priznam kako sam, to je tako ruzno, svaliti suze na nekoga, teshke su tonu kad stizu od prijatelja, patish vishe zbog drugog jer bi da pomognesh a pomoci nema. Luda glava se skoro uvek sama lechi, drzish se za lepochnice i bolujesh, izgarash u pitanjima.....koliko sam jaka....koliko hrabra..mogu li.....budii seeeeeee.......ne mogu :( i eto, kako sam, pa plachem, dobro sam.
By Bastet
Bila sam juce napolju da obidjem stence koje je neka budala izbacila i ostavila. Imali su lepo i svoju kucicu, hranu, vodu, sve sto treba. I sad, kad sam dosla do kucice imala sam sta da vidim. Jedno stene trci okolo i cvili, a 4 komada je zarobljeno u kuci. Oni retardirani klinci su ih verovatno vozali po celom naselju i na kraju ih zatvorili u tu kutiju bez hrane, vode i vazduha. Tako ja lepo njih oslobodim, i prenesem ih u drugu kucu koja se nalazi na skrivenijem mestu. Kucama je sada dobro, ali onim retardiranim klincima nece biti kad ih uvatim i razbijem one njihove sugave glave!!! Grrrrrrr... :die:
A danas mi je bilo lepo, nastavnica istorije mi je zakljucila (poklonila) 5, sto znaci da cu biti 5.00. :) :strebercina:
By Swanheart
onim retardiranim klincima nece biti kad ih uvatim i razbijem one njihove sugave glave!!! Grrrrrrr... :die:
A danas mi je bilo lepo, nastavnica istorije mi je zakljucila (poklonila) 5, sto znaci da cu biti 5.00. :) :strebercina:
:maji: (evo Swan obavlja duznost)
Dete,dete...pitam se na koga li si :pucaodsmeha: ima da budes gora od mene ako tako nastavish. :die:
E da...strebercino cestitam na uspehu

:kopa:
By Bastet
Originally posted by Swanheart
onim retardiranim klincima nece biti kad ih uvatim i razbijem one njihove sugave glave!!! Grrrrrrr... :die:
:maji: (evo Swan obavlja duznost)
Dete,dete...pitam se na koga li si :pucaodsmeha:

Na tatu...? A ko je tata?:cvetduga:
Korisnikov avatar
By mili86
posao...kafic preko puta ..radio je onaj slatkis mmmmmm pojeo bih ga kao FireGoxa :P sedeo sam dok se nije zavrsila njegova smena... doso kuci,,,bleja...forum...uzas... kad ce vec jednom da ogreje sunce ?????
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!