Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Ulix
Ako odete kod lekara, da li preko svake mere koristite termin "partner" i trudite se da to sve zvuci rodno neuatralno i prirodno, ili mu jednostavno kazete da ste gej?
Korisnikov avatar
By ::fy::
A zašto bih bilo kom lekaru (osim psihologu) pri?ao sa kim sam i da li sam sa nekim u vezi :puzzle:

Ina?e, psihološkinji sam rekao da sam biseksualac jer je to bilo klju?no za razgovor sa njom.
By Simor
Moja lekarka, kod koje ja idem, je najšarmantnije nadrkano stvorenje koje sam ikada video, tako da ona mene kada idem u Dom zdravlja (a to je, hvala bogu, retko) ne pita ni za simptome a kamoli za partnera.

Ali, nisam siguran da li bih koristio re? "de?ko" ili bih bio neutralniji...
By Lemur
Bas tako! Nikako to raditi!

Sam znas kakvi su stavovi medju nasim profesorima, a mogu da zamislim kakva je situacija medju zadrtim lekarima po tim ordinacijama. Ne kazem ja da ne postoje friendly doce, ali to je retkost.
By Simor
Bio je jedan upitnik na našem sajtu, koji sam ja uredno popunio, a koji se bavio odnosom lekara i lgbt populacije, i pokušaju da i lgbt populacija u?estvuje u kreiranju zdravstvene politike.

Tek, pošto je meni hyper drago stvorenje i sam homoseksualac a budu?i lekar ;) , a ja sam iz nozofobi?ne faze (kada sam se bojao i bolesti i lekara) prešao u hipohondri?nu fazu (kada se bojim samo bolesti), mene je dilema glede outovanja pred lekarom u potpunosti prošla.
Korisnikov avatar
By Val
Ako me ginekolog pita za decka, ja mu naravno kazem da imam devojku i da mi ni u kom slucaju ne treba :antibebipilula: :neto:

A ostali doktori nemaju razloga da me pitaju.
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa, to, nema razloga da pitaju...

sem toga ne znam sta mi je smornije, da li da ako bi on/a pomenuo/la devojku ja sad objasnjavam da necu devojku :lol: ili da iscutim i ostanem str8er...

verovatno ovo drugo, em da ne bih pravio dodatne probleme sebi, em sto tamo retko idem pa da se ne zadrzavam 100 dana...

Simore, moramo ove lekare s foruma da raspodelimo po delatnostima, jedan da bude opsta praksa, drugi urinolog, treci plastichni hirurg, i tako sve shto moze da nam zatreba :lol:
Korisnikov avatar
By MARQUE
za lije?nike sam heteroseksualac :ninja:

(do sada nisam imao nikakav problem za koji bi moja seksualnost bila presudna za daljnje lije?enje)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ni ja uopste nisam imao prilike da pricam sa nekim lekarom na tu temu :povez:
a ako bih imao neki problem, verovatno bih rekao (ne u Srbiji :povez: )
By pericca
Ma to je sve o.k. ako idete kod lekara zato sto vas boli grlo ili boli glava. Ali ako fasujete kondilome na guzi ! Lekar Vas neminovno pita "JESTE LI IMALI ANALNI ODNOS ?", a vi njemu onda kazete "ja imam devojku". Ma nemoj.
Postoje situacije kad ne vredi da ga lazete. Jednostano mu kazete da. Onda, neverovatno, brzo prestane da vam bude neprijatno. Ja kod istog lekara (a izgleda extra konzervativno) odlazim, zbog pomenutih kondiloma, vec mesec dana i sve mi je ok.
Ne snebivajte se, nije nista strasno priznati doci ko ste, osim ako vam nije otac, naravno !
Korisnikov avatar
By Marvin
Uh, vrlo rado bih mu se autovao.
Ali uz neko pivo, kafu...
Fanstasti?no izgledaju?eg lekara imam :bale:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije neophodno da se bilo ko autuje lekaru ukoliko nije problem vezan za "one" delove tela, ili ukoliko nemate, recimo bolove u grlu posle oralnog seksa (ko zna možda je gnojna angina izazvana Naisseria-om gonorrhoeae - tj. triper u ustima, a to traži specifi?nu metodologiju kultivacije). Ima još primera kada ne bi bilo loše re?i lekaru da li ste gej ili ne, ali sna?i ?ete se ve? i sami.

Ina?e, ja ne verujem da bi neki lekar diskriminisao homoseksulace u smislu da uskrati neki pregled i sli?no, ali bi možda imali neki ?udan odnos ili tako nešto.
By Ulix
Originally posted by Kiborg
Ina?e, ja ne verujem da bi neki lekar diskriminisao homoseksulace u smislu da uskrati neki pregled i sli?no, ali bi možda imali neki ?udan odnos ili tako nešto.
To me je zanimalo da cujem: da li je neko doziveo bilo kakvu formu diskriminacije nakon autovanja lekaru?

Pretpostavljam da ne mozes ocekivati od nekog ko ima sedamdeset godina da bude vrlo friendly i da te jos pita, kako decko i sl. ali pored svega sto znam o nasim lekarima, zaista verujem da ne bi uskratili pregled. Bez obzira na eventualno facu koju bi mozda slozili, na indiferentnost ili sta ti ja znam, na koji vec nacin svoj prezir mogu da iskazu. Uostalom, sta god da imas, verujem da su videli gore. :)
Korisnikov avatar
By crawen
otvoreno kazesh da si gay...

lekaru/doktoru to ne sme da smeta! :saint:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma ja ne vidim chemu tolika frka.
I onako je dobar deo lekara i sam u fazonu, dok je ostatak odavno oguglao na ovu tematiku.
Bivshi mi je doktor, i, ukoliko fino izgledate, sa sigurnoshcu znam da bi vas i te kako rado lechio. ;)
Ma lekari su extra opushteni ljudi.
Korisnikov avatar
By jukie
mene zubar ništa nije pitao a izvadio mi je dva zuba... posle ode u prevremenu penziju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!