Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SouthSide
Nikad mi se to nije desilo, desilo mi se samo da sam platio pica ali nikad Svabama, uvek nekim migrantima, oni stoje slabije, a mislim ne bih valjda nikada dozvolio da me neko muze, ako vec ima priliku da nesto zaradi, ali mislim, ima svakakvih sudbina.

Nikad nisam ni bio nesto u zavidnoj finansijskoj situaciji, imam za svoje racune, stan, hranu, poneki hobi, da izadjem, i to mu dodje mesecno to... kraj meseca mi je doduse kritican:vezan:

Kapiram da mozda te stvari u Srbiji i drugacije izgledaju, sta ja znam, verujem da ni ja u gornjem slucaju, kad bih provalio da se radi o klasicnom izmuzavanju... i sta se podrazumeva pod izmuzavanjem.
Ma bas ne znam sta pametno da kazem, glupo je da necija materjalna situacija utice na to, mislim ako nema pare za more, ici cu sa nekim drugim, pa sto moramo sve zajedno da radimo?

Jos uvek sam mlad, pa ono, plati ko kad ima, ni ne secam se kad sam ja sta platio, a kad neko drugi.

-
Korisnikov avatar
By taurus
Ne volim ciganisanje za stolom,prebiranja po novcaniku...tako da najcesce platim ali to ne smatram sponzorisanjem...
Korisnikov avatar
By Adenim
Cini mi se da je poenta moje teme ovde promasena, ne radi se o placanju pica vec izmuzavanju.....
Korisnikov avatar
By blenta
kad imam pare troshim i to uglavnom ne na sebe
na decka devojku drugara nebitno je
ne vidim tu nikakav problem
mozda jerbo mi pare nisu toliko bitne
kao sto mi nije ni bitno pitanje nezavisnosti crne gore:bicikl:
Korisnikov avatar
By Ra
Uhhh iskreno tesko pitanje..pa ja sam dok sam bio zaposlen bez problema sam bavcao pare na ljude oko sebe jer sam imao ...i nikad nisam pomislio da me muzu za lovu jednostavno ne mogu da pritiskam nekog kad je svorc....ali eto okrenulo se pa sam ja sad momentano bez love i mogu reci da nije svejedno ...nisam navikao na to sponzorstvo...a imao sam skoro takav jedan "ispad"...najme jedan prijatelj mi je uplatio kredit :okret: jer sam bio kratak sa lovom ....iskreno nisam navikao ...mada to sam vise doziveo kao neki znak paznje....pritom sam mu rekao da ne radi to vise....razmazice me :P ....

Zapravo ne znam sta je to sponzorisanje....ok je kad ti neko placa kad nemas love i kad si u bedaku.......ali jedino gde vidim problem jeste kad napravis karijeru od zickanja....to mi je kao da ne postujes samog sebe ....barem ja tako to dozivljavam....
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Ra
Uhhh iskreno tesko pitanje..pa ja sam dok sam bio zaposlen bez problema sam bavcao pare na ljude oko sebe jer sam imao ...i nikad nisam pomislio da me muzu za lovu jednostavno ne mogu da pritiskam nekog kad je svorc....ali eto okrenulo se pa sam ja sad momentano bez love i mogu reci da nije svejedno ...nisam navikao na to sponzorstvo...a imao sam skoro takav jedan "ispad"...najme jedan prijatelj mi je uplatio kredit :okret: jer sam bio kratak sa lovom ....iskreno nisam navikao ...mada to sam vise doziveo kao neki znak paznje....pritom sam mu rekao da ne radi to vise....razmazice me :P ....

Zapravo ne znam sta je to sponzorisanje....ok je kad ti neko placa kad nemas love i kad si u bedaku.......ali jedino gde vidim problem jeste kad napravis karijeru od zickanja....to mi je kao da ne postujes samog sebe ....barem ja tako to dozivljavam....

i couldnt agree more :nunchake:
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by mladunac

kao sto mi nije ni bitno pitanje nezavisnosti crne gore:bicikl:
:smeh: :smeh: :smeh:
E, dobar si majke mi :lol:
By Gost
Originally posted by Adenim
U poslednjih par meseci uglavnom upoznajem potencijalne tipove za neku vezu, medjutim desava mi se oni savrseno zvuce u pocetku u smislu visokomoralne monogamne veze, ljubavi, podrske i tome slicno, ali kako vreme tece pocinje kuknjava o materijalnoj situaciji i ocekivanju da treba da im kupujem kredite, izvodim i tome slicno, tj klasicno izmuzavanje. Jel imao neko takva iskustva ili sam ja najveci baksuz u ovom gradu? Ocajan sam

Pa ono, ako si stariji i radiš, a privla?e se mlaði
mom?i?i, fakat je da ?e se u jednom momentu pojaviti
problem novca. Samo, mislim da treba razlikovati ne?iju
kuknjavu od jasno izre?enog traženja. To valjda ti najbolje
znaš da proceniš dal' ti se neko žali da ne može da te nov?ano
isprati u svemu što želiš da radite ili traži sponzorisanje.
A da se ne lažemo, svako od nas ima svoju cenu.
Za nekoga je to pi?e, za nekoga mnogo više.
Korisnikov avatar
By Zibro
ja naprimer imam kjuceve od stana moga decka , znam gde se nalazi kes , rezervni kljucevi od kola , lap top i sl , sve mi to stoji na raspolaganju ako mi treba i kad god mi treba ..
za sve ove godine jos nikada nisam upotrebio ni jednu od tih "mogucnosti " ali dobro je znati da ti neko veruje i da sve te mogucnosti zaista postoje.
Sto se tice novca ne funkcionisemo kao ja moje i ti tvoje vec kao mi i kao nase ,
npr ako cemo ici na letovanje skupicemo kinte onoliko koliko god ja mogu i koliko god on moze a onda cemo odluciti kakve su nam mogucnosti sa tim novcem ....

Ako je svako dao maksimum od sebe smatram da smo dali podjednako bez obzira na to ko je dao vise ... taj stav podrzavam i po pitanju finansija i po pitanju svih drugih dimenzija medjuljudakog odnosa

u nacelu on na " nas " trosi vise nego ja s obzirom na to da je zaposlen a da sam ja do nedavno studirao medjutim i tu je dolazilo do nenadanih obrta npr dok je bio u vojsci kada je on bio u finansijskim problemima ili kada bi meni nenadano kapnula neka malo veca kinta sa strane .....

Najbitnije je da Novac NIKADA ne predstavlja bitan motiv u vezi , da se obe strane trude i ucestvuju podjednako bez obzira na trenutne mogucnosti

Ostaje jos samo da naglasim da je nas odnos gradjen godinama i da se ne moze porediti sa nekim poznanstvom od nedelju dve iskombinovanog sa sexom a u koje vec Pocinju da se pletu neke price oko finansija ...
Korisnikov avatar
By Zibro
Moram samo da se vratim na slucaj jednog mog poznanika koji je na bazen dosao bez decka jer ovaj trenutno nema kinte a taj moj poznanik nece da ga " sponzorise"
bio sam sokiran
prisustvo voljene osobe pa caki prijatelja ili samo poznanika u cijem drustvu uzivas definitivno je vece od cene te pisljive ulaznice ali ocigledno nismo delili isto misljenje
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
materijalni status partnera i prijatelja je nesto sto me uopste ne interesuje. ( po principu imali pa bacali)
naravno u srbiji je koncept *veze* pojam za koji nisu dovoljni jednostavni znaci navoda. ajd shto su svi preplashene klozetirane tetkurdache (mada je i slepoj babi na kalenicu jasno da pred sobom ima wanna be reinkarnaciju merlinke) ali koja je to *veza* gde neko rachuna ko shta i koliko placa?

moj muzh i ja imamo jedan zajednichki rachun u banci i to je to.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by p?elica
U poslednjih par meseci uglavnom upoznajem potencijalne tipove za neku vezu, medjutim desava mi se oni savrseno zvuce u pocetku u smislu visokomoralne monogamne veze, ljubavi, podrske i tome slicno, ali kako vreme tece pocinje kuknjava o materijalnoj situaciji i ocekivanju da treba da im kupujem kredite, izvodim i tome slicno, tj klasicno izmuzavanje. Jel imao neko takva iskustva ili sam ja najveci baksuz u ovom gradu? Ocajan sam

Nije uopste pitanje ko vise zaradjuje, pitanje je odnosa, ako ce neko sa mnom biti zbog mog novca, onda imam prava da me to boli i da prekinem takav odnos. I sto se tice tvog komentara da svako ima svoju cenu mislim da govoris suvise subjektivno.
By Gost
Originally posted by p?elica

Nije uopste pitanje ko vise zaradjuje, pitanje je odnosa, ako ce neko sa mnom biti zbog mog novca, onda imam prava da me to boli i da prekinem takav odnos. I sto se tice tvog komentara da svako ima svoju cenu mislim da govoris suvise subjektivno.

A ja opet kažem da valjda sam možeš da proceniš
na startu dal' ?e se raditi o sponzorisanju i ne ulaziti
u tako nešto (ako ti smeta) ili o ne?emu drugome.
S druge strane, ti i ja o?igledno imamo razli?ita shvatanja
"cene". Postoji više na?ina prodaje sebe, a ne samo
u smislu sexa zarad sticanja bilo kakve koristi.
Korisnikov avatar
By Adenim
Da, razumem ja o cemu ti pricas, ali ja odnose ne posmatram kroz bilo kakve cene, iako sam svestan ljudi koji ih imaju.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja kazem da ne treba sve gledati kroz pare...
Jednom me je bivsi optuzio da ga "muzem" i onda smo lepo seli i sracunali ko je na koga potrosio vise para (povracalo mi se od tog razgovora iskreno...) i ispalo je da sam ja potrosio duplo vishe...
Ne kazem da je uvek tako, ali uvek treba sagledati celu sliku :pop:
By Zoro
Ja svome decku kupujem sve sto zeli i ima na raspolaganju moj auto i uostalom sve sto ja imam, i mislim da je to sasvim normalno kada ga vidim da je sretan i to mi je bitno.
By RACABG
ja i decko se uzajamno sponzorishemo od 1 do 15 zivimo od njegove plate a od 15 do 1 od moje , a da vozimo isti automobil u koji njegova firma sipa gorivo ( tek sad sam skapirao da sam sponzorusha )
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne sponzorisem niti me se sponzorise...O.K. mi je nekoga izvesti na pice ili veceru odnosno da budem izveden na pice tj. veceru...Ali tu se prica zavrsava...

Pice i/ili vecera imaju nekako simbolicno znacenje...pa i u prijateljskim relacijama i u vezi se desava da uzajamno placamo jedni drugima te stvari...

To za kredite i ostale racune...e to je vec svaciji licni problem...Ja ne zelim da znam da li moj decko ima Pre- ili PostPaid... Nit me zanima kako placa racune...Ne smaram nikog sa mojim racunima...i to je to...

Naravno, kad odem negde na put obavezno mu kupim neki poklon...ali i to ima vise simbolicnu vrednost nego materijalnu i oznacava paznju a ne sponzorisanje...i naravno na dobrovoljnoj je osnovi...i nikad niko tu ne trazi od nekoga da mu nesto kupi...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ako ne mozes da prihvatis siuaciju u kojoj se nalazi vecina ljudi (a posebno pedera0 u nasj zemlji, mozda ne bi trebalo ni da pokusavas da budes sa njima. Ponekad mogu kukati i zaliti se na svoju finansijsku situaciju, ali to u glavno, ne znaci da ti bilo sta traze ili da bilo sta od tebe ocekuju, sem malo razumevanja sa tvoje strane (zasto ne mogu ovo ili ono) ili cisto razgovaraju os realnim stvarima. Nisu svi mamini i tatini sinovi, ne izdrzavaju se svi preko roditelja, neki ih cak ni nemaju, neki ih imaju ali je isto kao da ih nemaju, nemaju svi dobro placen posao. Zao mi je, ali to su cinjenice! :)

Mislim da je nisko sto si to izbacio ovde u vidu teme, umesto da privatno razgovaras o tome (sa svojim partnerima pre svega) i pokusas da to resis. Ovo je ponizavajuce za te ljude. Da znaju, sta si ovde napisao, verovatno bi te oterali u kurac! Znas, ovo moze nekog i da povredi. Oh, da zaboravio sam, tetke zive da bi povredile i time nahranile nedostatak svog bolesnog ega!
Ovo se svakako ne mora odnositi na tebe. Mozda je ovo samo slucajnost. Ipak izazvalo je dozu besa kod mene. Tako da nemoj uzimati ovo previse licno.
By Sixto
Jao da ne kopiram post na Gorilicino pitanje al imao sam jednog bivseg, zajmio mu 1000 pre DVE godine! Obecao kao vratice za nedelju dana, ja malte ne zaboravio na pozajmicu! Al kad sam video Lacost patike od 25.000 i osiono rametanje reko 'bicu ja cigan najveci da trazim nazad al ti ces vratiti pa makar...'! Ne mozete zamisliti koliko je bilo tesko izvuci ih, rita se ko da mu zdravu sesticu cupas!
Sve to treba posamarati, razlaz bagro!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pitanje negovorenja o finansijskoj situaciji smatram pitanjem ukusa i stila. Treba imati stila i onemoguciti taj delikatan neuroloski proces u mozgu koji bi doveo do zahtevanja, napr, uplate kredita.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by the1whowished
Pitanje negovorenja o finansijskoj situaciji smatram pitanjem ukusa i stila. Treba imati stila i onemoguciti taj delikatan neuroloski proces u mozgu koji bi doveo do zahtevanja, napr, uplate kredita.
this is better! :kiss:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Право место да испробам ћирилицу :wink:
Мој бивши ме је музао као дебила,хранио га,падао је унесвест на улици од глади,плаче нема кинту за допуну...ма мислим ко разуме схватиће.
Када се лепо најео и напио,окренуо се и отишао.И после је причао по граду како сам му ја био највећи промашај.Раније сам се нервирао због таквих изјава,али данас... :сврбемејаја.цом:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kao sto neko rece, lako mozes da provalis ko te muze, a ko je stvarno u frci.
Tako da je Adenimov post sasvim "na mjestu".
znaci, iako se u potpunosi slazem sa onim sto je napisao Ivanazuh par postova iznad, mislim da se tu radi o razlicitim tipovima ljudi.
Ja sam recimo, ne samo svom decku, vec i nekim forumasima koje smatram dovoljno bliskim, pricao o svojim trenutnim problemima sa novcem (koji se, hvala Bogu, privode kraju!), ali nikada mi niko nije nudio pomoc ili sazaljenje, jer je iz nacina na koji sam pricao bilo jasno da to nije razlog sto se zalim.
A decko se ljutio sto necu od njega da primim kintu.

Iskustvo mi govori da tu treba biti jako pazljiv. Jednom davno, desilo se da sam uzeo nesto para od tadasnjeg decka, i nije bilo sanse da ih primi nazad. Smatrao sam da je to i normalno, jer smo bili vec neko vrijeme skupa, i (valjda) ludo zaljubljeni.
Par mjeseci posle toga suocio sam se sa nimalo prijatnom situacijom u kojoj je on pred par ljudi meni to natrljao na nos.
Od tad, od decka bih uzeo novac samo ako bih zaista umirao od gladi, i ne bi bilo teoretske sanse da mu ih ne vratim.

:sigh:
Korisnikov avatar
By KiWi

1) Sam zarađujem svoj lebac i nikada ne zajmim pare od nekog ... nisam bio u situaciji da me neko sponzoriše ali sam siguran da mi ne bi bilo prijatno... Sa druge strane, verujem da nisam baš toliko imućan da ja mogu nekog da sponzorišem

2) Nemam ništa protiv sponzorisanja ako su obe osobe spremne na takav odnos ... Čuo sam za pokušaje iznuđivanja "sponzorstva" ali ne znam nekog ko je bio u toj prilici
Korisnikov avatar
By Zonche!
Adenime nemas srece :lol:

Ja kad imam pare dajem na prijatelje i partnera i stvarno mi nije bitno jer mene cini srecnim kada smo svi srecni (jbt sta mi je sa ovim "miss sveta" recenicama)...Ali ako vidim da neko ocekuje da platim ili da me muze taj nece dobiti vise ni dinar od mene...

E tu ja onda uradim malu prevaru :lukavi: te ga nateram da cu ga sponzorisati samo ako mi plati bas ovo pice sad (recimo) i onda se nekako vratimo na nulu i bye bye!

Ne volim ljude koji obracaju paznju na te stvari.
Kao sto rece colorado, ako imam ja dam, ako imas ti das...Kao da je bitno.

Hell no, don't want no Ho! :protest:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!