Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarvinPa treba mi savet
(ja se vratio pre par nedelja)
Portugalci su divni, ali nekako "osobenjaci" (nije baš najsre?niji izbor re?i). Izuzetno friendly ali druga?iji. Poznajem ih 10ak, par od pre još par godina. Potpuno opušteni ljudi koji guštaju u životu do neviðenih razmera.
Ina?e, imao sam lokalce kao vodi?e i u Portu i Lisabonu i Sintri.
Ak ti treba neki savet, pitaj.
Originally posted by SimorIsto! Muziku iz tog filma imam i obozavam da je slusam...
Mmmm, Lisabon.
Posle "Lisbon Story" Wima Wendersa i Wintera koji sa kamerom u ruci snima grad i njegovu atmosferu, plus Madredeus, ja sam se zaljubio u taj grad.
Originally posted by DinaMani aranžmane, Portugal je iznenaðuju?e jeftin!Originally posted by SimorIsto! Muziku iz tog filma imam i obozavam da je slusam...
Mmmm, Lisabon.
Posle "Lisbon Story" Wima Wendersa i Wintera koji sa kamerom u ruci snima grad i njegovu atmosferu, plus Madredeus, ja sam se zaljubio u taj grad.
Inace, htela sam da idem ali su aranzmani za Portugaliju jako skupi a ja imam poslovne partnere tamo pa cu ionako ici. Trebalo bi negde u septembru, oktobru...![]()
Originally posted by Marvinmeni je potraga za gingijom bila kao potraga za gusarskim blagom - drugarica mi je dala samo natuknice tipa: 'ima neki trg u gradu sa kuglama, mislim da je u centru... i puno koštica, e tamo ?eš da mi kupiš! itd ? i ja bazao bazao i našao
a celo jedno popodne sam bazao po Alfami, cirkao Ginja-u (bojadjo veeeliki kis za savet![]()
)
Originally posted by fencysmurfE sio mi ga Djura.
portugalci? pa ko vec voli te omanje i crne ...
Originally posted by Thomas25bila ja. i imam samo pohvale.
Idem u Portugal, u Lisabon! Jel neko bio? Znate li neko OK gay mesto...
Originally posted by Doramarja imam 2 metra. veruj mi , sto se mene tice, omanji su.Originally posted by fencysmurfE sio mi ga Djura.
portugalci? pa ko vec voli te omanje i crne ...
Portugalci - nesto tamnoputo, zelenooko, ultra friendly i cheerful i apsolutno yummy. I uopste nisu omanji, imas ih svih visina.
Originally posted by RenoirMen' lepša Valeta. Bar iz sajtsijingovskog ugla...
Nisam bio tamo...ali, jos kao klinac sam gledao neku reportazu/putopis o Lisabonu i od tada mi je ostao samo pojam da je to najlepsi /ili jedan od najlepsih gradova u Evropi...
Te mi je zelja da ga posetim..pored La Valete...na Malti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!