Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
U poslednjih par meseci uglavnom upoznajem potencijalne tipove za neku vezu, medjutim desava mi se oni savrseno zvuce u pocetku u smislu visokomoralne monogamne veze, ljubavi, podrske i tome slicno, ali kako vreme tece pocinje kuknjava o materijalnoj situaciji i ocekivanju da treba da im kupujem kredite, izvodim i tome slicno, tj klasicno izmuzavanje. Jel imao neko takva iskustva ili sam ja najveci baksuz u ovom gradu? Ocajan sam
Korisnikov avatar
By Delete
Pa i ja bih bila sa tobom ako bi me sponzorisao :)
Salu na stranu, bila sam cesto u prilici da naidjem na osobu koja na samom pocetku zvuci ok, a vec nakon nekog vremena, kad se vec opusti pocne da zahteva od mene kojekkave sitnice, pa to poprima sire razmere, cak mi je jedna bivsa trazila da joj poklonim tek kupljeni telefon.
Globalno gledajuci, tesko je naci dobro situiranog partnera, a cak i ako se naidje na takvog onda on kao po pravilu ima kompleks vise vrednosti te je tesko izaci na kraj sa njim ukoliko se nadjemo u drustvu ljudi koji nemaju ni za placanje karte zagradski.
A cak i oni koji su malo bolje situirani na sav glas kukaju kako su u teskoj materijalnoj situaciji, i sve tako u nedogled, mislim da j jako tesko naci osobu koju ne interesuje i materijalna pozadina neke veze i neki blazi oblik sponzorisanja.
By PSB_78
E. brate... JOIN THE CLUB :(
Korisnikov avatar
By Adenim
Joj, ja sam stvarno ocajan. Depresija i anksioznost u najavi
Korisnikov avatar
By unic0rn
Shto se tiche opshteg sluchaja sve je rekla Delete.

Shto se tiche mene lichno - nisam ni u vreme loshe materijalne situacije bio Crveni Krst pa ne planiram ni u vreme dobre.

Jest propala zemlja ali kome trebaju pare ima bar 500 nachina da ih zaradi. Naravno pre toga mora biti svakome jasno da ne mozhemo svi raditi za Microsoft, Banca Intesu i slichno.
Vrlo chesto ljudi hoce sve najbolje za sebe, konkurishu za pozicije koje mogu samo da sanjaju a sve ostalo im je ispod nivova. Verovatno dok ne stignu do kaljuge i tripuju o tome da imaju neki nivo. Naravno tu je kriva i medvedja usluga roditelja. Izbacish na ulicu s parolom 'Snadji se' i bog da te vidi.

To se i kosi s mojim nekim vidjenjima kompatibilnosti - sa chovekom koji ne zna sta ce od sebe, dzabalebari i kloshari po ceo dan i lamentira nad svojom lenjosti i tonom drugih izgovora za sisanje finansija roditelja nemam shta da trazhim na krace, kamoli duzhe staze.
By Goldentouch
Kako verovati nekome koji te muze? Teshko rekao bih.
:mag:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja trazim nekog koga cu da sponzorisem kako bi on mene mogao da sponzorise, ili obrnuto. Bas kao sto cinim s prijateljima... Tipa, izadjemo hlaefdige i ja u grad, ja nemam para a ona ima, znase ko place. Kad ja budem imao, a ona ne, opet se zna ko placa. I taaaako...
Korisnikov avatar
By queeria
Pa ne znam, nikada nisam bio ni sponzor niti sponzorisan... Meni je to ogavno...
Korisnikov avatar
By tramp
Prebaceno iz Ljubavi i Seksualnosti

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Aaaa, tzv. BIKK sindrom.
Prodavanje za Burek i Koka-Kolu.... za sazaljevanje.
Korisnikov avatar
By Val
Zar vam je novac toliko bitan u vezi? Kao shto rece colorado...na duze staze, kako ko ima para, tako i placa. Ali, zar je to razlog da ne budete s nekim ko je u svemu ostalom ok, samo shto trenutno nije pri parama?

Shta onda treba da kazu svi ti mushkarci koji imaju zenu kuci, a ta nikada nije radila? Jbt, pa i ona "zaradjuje"...kuva, pere, sprema, tu je za njega kad mu je potrebna. A on ide na posao da bi brinuo o porodici financijski...Pa?
:maji:
By fencysmurf
sve mi se cini da je to problem jachine osecanja ili ti njihove kakvoche - kako vec ko , jel , voli.

naime, iako mi na vratima stana ne pise Rotschild, mene recimo uzasno nervira kada posaljem nekom/nekoj poruku i ne dobijem odgovor, a tacno znam da je problem samo u kreditu...

...i od kako je krenulo ovo dopunjavanje pre paid sa post paid brojeva neretko mi se desi da si platim zadovoljstvo chatovanja sa drugarima tako sto im sibnem kredu....

poenta?

kad bi nekog zaista voleo te site fore koje omogucavaju komunikaciju, potom zajednicko vreme koje provodimo - valjda je bitno da ste zajedno , a ne ko skrbi za to zajednicko vreme - mi nikada nisu problem oko kojeg razmisljam...

e sad , raznorazni recreational friends i drugi poznati anonimusi te tome podobne osobe .. tu se vec slazem...

a kad vec ne volis, pa sto se onda jedish :D

u ostalom, ja sam cuo da si se ti pozitivno izjasnio po pitanju nezavisnosti crne gore.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by colorado
Ja trazim nekog koga cu da sponzorisem kako bi on mene mogao da sponzorise, ili obrnuto. Bas kao sto cinim s prijateljima... Tipa, izadjemo hlaefdige i ja u grad, ja nemam para a ona ima, znase ko place. Kad ja budem imao, a ona ne, opet se zna ko placa. I taaaako...
E tako! Tako mi je i sa prijateljima, tako želim da mi je i u vezi...

Što se slu?aja iz teme ti?e... Grozno... Kako neko nekome može da traži da mu kupi kredit? To mu doðe kao kad bih ja tražila da mi plati ra?un za mob... Beda... Jbt, kakvih ljudi sve ima...
By fencysmurf
traze ljudi svasta ovih dana... te da kosovo ostane u sastavu srbije, te da se naprave merdevine do meseca, te da im se kupi kredit...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Val
Zar vam je novac toliko bitan u vezi? Kao shto rece colorado...na duze staze, kako ko ima para, tako i placa. Ali, zar je to razlog da ne budete s nekim ko je u svemu ostalom ok, samo shto trenutno nije pri parama?
my sentiments exactly :up:
Korisnikov avatar
By m..
Joj zvuci kao Jack iz Vila i Gracije.

Nikad mi se nije desilo. Cesca je situacija da mi ne daju da platim pice i da moram da insistiram... Ja sam naucila da kad izadjem platim sebi pice, ako se ide kolima, tali se za benzin (ja najboljem ortaku dam kintu za benzin kad idemo njegovim kolima duze od 10 km, tu prosto nikad nije bilo nesporazuma), kad se negde gleda film, normalno je da poneses neko pice ili grickalice, prosto to je neka stvar koja se podrazumeva. I onda mi je zbun kad se izleti iz te margine, kao ok je sto je meni neko platio pice jedanput, ali daj da ja platim sledeci put. Nikad mi nije palo na pamet da trazim nekom da mi kupi dopunu, em uvek imam kredita, em mogu da pozajmim tipa 1000 din (retko kad, kad bankrotram) i vratim ortaku za koji dan.
Mislim te grebare ne bi samnom daleko dogurale, jar ocigledno imam lose misljenje o takvim ljudima, tako da teshko da bih se tu nesto zaljubljivala.
Zaista mi nije problem da nekom placam pica i tako to, necu umreti od gladi, problem mi je da budem u takvom odnosu. A bedak mi je najveci da neko finansira mene, bez obzira sto nisam u toj prici toga radi, osecala bih se bedno.

Secate se one teme, kao sta vam je od navedenog bitno za vezu, pa je bilo obrazovanje, pa neke razne stvari i slicno. E a tu sam negde navela da bi bilo pozeljno da ima slicnu materijalnu situaciju kao ja, pa me popljuvashe (doduse meni nikakva sponzorianja ni u snu nisu pala na pamet, nego mi je bilo vise bitno da se niko ne oseca lose kad se izadje na neko mesto jer je preskupo i tako to.. i da mi je loshe da sedim u parku jer druga strana nema finansije za kafic)
By Ulix
Originally posted by fencysmurf
traze ljudi svasta ovih dana... te da kosovo ostane u sastavu srbije, te da se naprave merdevine do meseca, te da im se kupi kredit...
bezobrazluk
a niko nece pozitivno da se izjasni o nezavisnosti crne gore... :tetka:
By fencysmurf
kaze se "pozitivno izjasniti po pitanju nezavisnosti crne gore"

:ua:
By Ulix
oprosti, hoces li moci da mi oprostis?
:maca:
By Simor
Ja ti ne bih oprostio.... CG tema potresa ovaj forum ve? danima, a ti tako....
By Ulix
kajem se najiskrenije
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
(doduse meni nikakva sponzorianja ni u snu nisu pala na pamet, nego mi je bilo vise bitno da se niko ne oseca lose kad se izadje na neko mesto jer je preskupo i tako to.. i da mi je loshe da sedim u parku jer druga strana nema finansije za kafic)
Pa plati ti.
Ako ta osoba trenutno nije u mogucnosti da se druzi sa high society i izlazi na takva mesta, a tebi se bash ide...Pa shta fali da ti platish? Mislim naravno ako ste u vezi i volite se.

E da, uskoro cesh opet morati da istrpish da ti neko drugi plati pice. :P Amnjeza, jel' tako? :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Zje, pa meni se nikad nije ni deslio da se zaljubim u neku sto samo zabada gajbi i resava ukrstene reci, i tu cesto nije slucaj da neko trenutno nije u mogucnsti, takvi nikad nisu u mogucnosti (mislim ocigledno, valjda ti treba neko vreme da prevazidjes blam da od nekog trazis da ti kupi dopunu, mislim radije bih umrla nego trazila nekom tako nesto). Ovo je prevashodno pitanje stila zivota a ne finansija.
Bilo je i reci o tome kako nisam spremna da promenim svoj lifestyle zbog veze za 180 stepeni (i tu dobih pljuvacinu), sad odjednom treba da sedim u parku i sapucem poeziju na uvce, ne ide. Ne mogu, niti cu da idem na Hrabro Srce zbog ljubavi, necu. U principu mi treba neko ko je u stanju da se blenduje u moj zivot makar 50%, zato sto nikad nemam dovoljno vremena za sve, a i postoji mogucnost da mi je dosadan njen nacin provodjenja vremena, jeste da, zahtevna sam i nezahvalna za veze, to je to. to ima cenu i ja je redovno placam.. U ostalom kakvi su to ljudi koji bi samo da teraju po svom? Ok, sedecu ja u praku utorak vece i onda u sledecu sredu, ali necu propustiti koncert u petak, platicu joj ulaz na koncert u petak, ali necu platiti i ulaz na party u sledeci petak, odrasli smo ljudi. Ja u tome ne vidim nikakav problem.

@ drugi lajn, nije mi jasno sta si time htela da kazes.
Korisnikov avatar
By Val
Ma jebesh placanje...uzivaj. ;) Meni svejedno ko placa, samo da je nama lepo. I retko kad da napravim problem oko toga shto bash danas ona nema za zurku. Ako nemam ni ja, ostacemo kuci, slushati muziku, dovuci josh neko drushtvo, smoreno od zurke i to je to. :chilling:

E sad, ako vidim da ta doticna nishta ne radi da bi se to stanje promenilo (nekad u buducnosti)...e tu vec nastaje problem. Ne zbog mene, jer ja uvek imam neku kintu. Ali nasha veza puca sigurno, jer vidim da ona ne ume da stoji na svojim nogama. A to mi treba. Odrasla osoba koja je samostalna i ne ceka i sledecih 20 godina da joj ja platim bilo shta.

Mada mi je mnogo simpa kad osoba ume i bez novca da me obraduje. Ko me poznaje, zna da obozavam cvece. A bar to moze da se ukrade u gradskom parku i eto...ja srecna, a njoj nisu trebale pare. :D

Mislim, kako god okrenem, sve zavisi od toga, da li i koliko tu osobu volim.

A taj drugi lajn...pitaj Amneziju. Obecala mi da me vodi na pice kad dodjem i da ce i tebe dovesti, cisto da vidim koja je ta malena koja svaki dan vezba moje trbushne mishice. :yes:
Korisnikov avatar
By m..
Aman, zeno, nas je Sunny upoznala.
Korisnikov avatar
By Val
Pa to ja juce rekoh Tei, kad sam videla sliku. Al' se neshto ne secam. Sigurno nismo pricale, jer bih se inace setila. Bem ti zurke. Matora sam ja za to. Pa josh i sve vas da popamtim. :lol:

Ali OK, ako je to povrshno "Ej cao, ja sam m.. (tad je josh bilo sa 3 tacke) za tebe upoznavanje, onda smo se upoznale eto. :P
Plus oko shanka bilo milion ljudi. Ko ce popamtiti ko je ko. :roll:

Ti si beshe ona mala crnkica sa repicem...? Hmmmm :misli:
Korisnikov avatar
By Val
aaaaaaaaaa...ti si taaaaaaa... :D Sowwyyyyy...sad znam. Ali ipak idemo na pice, ne? :D

Aj' dobro...ti cesh da platish u petak, a ja u subotu. (Shto bi znacilo da dva puta moramo da se "upoznajemo") :smeh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da se najbolje slažu osobe koje su kompatibilne po svemu, pa i po materijalnom statusu. jebeš to ako ja npr. želim i mogu na more, a on može samo o tome da sanja, jer prosto nema keša. ili idemo uve?e u zezanje, pa ja mogu da pijem do ujutru, a on ušteka jedno pi?e i onda ga cirka 8 sati. naravno, važi i za obrnutu situaciju.

to prosto samo indukuje nove i nove komplikacije i probleme (ilustrovano u uvodnom postu), a verujem da ih svaka veza ve? u startu ima dovoljno. ne treba stvari komplikovati još više.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn
... Jest propala zemlja ali kome trebaju pare ima bar 500 nachina da ih zaradi. ...
:up:

A ako ne nalazi nijedan od tih 500 nacina, velika je verovatnoca da NECE da radi. Onda je do tebe da li takvog muskarca hoces da finansiras ili ne... Kod mene takva opcija ne dolazi u obzir. Inace nije mi se desavalo, ali mi se desavalo da ima posao ali je manje ambiciozan od mene. Cak i to zna da smeta, mislim da bi mi najvise odgovaralo da smo ravnopravni partneri ili da je on jaci na poslovnom planu, sve ostalo mi je neprivlacno.

Sto se gay sveta tice, moj prijatelj koji ima potpuno isti stav kao moj po tom pitanju vec dok razgovara na chatu kaze otprilike ovo sto sam ja napisala. I pita otvoreno coveka cime se bavi i vec tu vidi odgovara li mu ili ne. Tako da je imao bas poslovno uspesne partnere (i on sam je uspesan, znaci ravnopravno partnerstvo) . Mozda i ti vec u startu da budes direktniji pa ti se mozda ne bi desavale takve situacije.

Inace ja sam imala jednog pa ne bih rekla bas prijatelja, vise dobrog poznanika (prijatelja moje prijateljice) koji je bas muska sponzorusa. Napustio je posao koji je radio i partner mu je placao stan, odecu, putovanja, sve. A inace partner je imao i zenu koja nije znala za tu vezu uopste. U vreme kad smo prestali da kontaktiramo bili su u vezi cetiri godine, a i prekinuli smo zbog preterane ljubomore tog sponzora. To bi sad bila duga prica da ja pisem, ali iz nekih situacija sam ja shvatila da je to ipak ljubav (sa svih strana). Ja licno ne bih nikad tako zivela ali eto sve zavisi kako covek postavlja stvari u zivotu i sta mu je (ne)bitno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!