Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by hlaefdige
...a da....da li se i vama cini da vas privlace osobe koje vas (mozda i podsvesno ili samo tipoloski) podsecaju na vas same?? mislim da tu ima dosta istine...
mislim da u mom slucaju teorija pada u vodu. ne bih nikada mogla da budem s nekom koja previse podseca na mene, cak ni plavuse ne gotivim (na oko, na prvi pogled).
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by amnesia
volim da ima zasta se uvatim! nijedna navedena krajnost mi ne odgovara..

Slazem se! :rock:
Korisnikov avatar
By Kittrie
jao a ja voLEm kosti i miSSicjE...
dodUsse :dude: i guza niSSu na odmeT :D
Korisnikov avatar
By Delete
...a da....da li se i vama cini da vas privlace osobe koje vas (mozda i podsvesno ili samo tipoloski) podsecaju na vas same?? mislim da tu ima dosta istine...
Dok nisam naisla na osobu koja je bas slicna meni u svim segmentima zivota mislila sam da me privlace osobe koje me podsecaju na mene samu, ali sam shvatila da mi ne treba neko kao sto sam ja, dovoljna sam sama sebi.
Korisnikov avatar
By m..
Jok, to za mene samu, em me niko ne podseca na mene, em su sve do jedne bile vishe od mene, a sto se telesnih atributa tice - meshano, male velike sise, mrsave srednje misicave popunjene....Zavisi od osobe i kako joj to stoji.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ufffff, heBOte alA mi je dobaR avataR
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
j amislim da je galateja cvrsto resila da nadje devojku :cigareta:
:D :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Kittrie
a ja miSSim da SSam cula da je ona zauzeta?? :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Jest, i ja nachuh.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nesto mi se sve cini da preferiram popunjenije... Zaboga, pa uz mene definitivno ne ide neko sicusno stvorenje... Velika bi bila razlika... :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nisam bas mislila na to da bude slicna vama kao licnost...vise fizicki, takoreci tipoloski...ucinilo mi se da je tako dok sam razgovarala sa drugaricama o tome koje im se celebrities najvise dopadaju...(u sklopu nekog razgovora) i ucinilo mi se da im se najvise dopadaju neke zene koje im tipoloski slice....mozda ne bas ukupno, ali sigurno neki segmenti...
Korisnikov avatar
By m..
Od mene je svako vishi, pa i curice.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Od mene je svako vishi, pa i curice.
a od mene je svako nizi..pa i dosta decaka! 187....
By spf 3000
...ucinilo mi se da im se najvise dopadaju neke zene koje im tipoloski slice....mozda ne bas ukupno, ali sigurno neki segmenti...
da, da. very true. imala sam slican razgovor sa frendicom i ustanovile smo da nam se uglavnom svidjaju devojke koje su nam nalik tipoloski (dobro si to srocila).
meni je najprivlacnija lean muscle mass figura. ne smeta mi ni malo preko ni malo ispod. naravno najvaznije je kako devojka tu svoju tezinu nosi (ne sumnjam da je neko iznad ovo vec rekao, mrzi me da citam celu temu). na kraju se ipak sve svodi na to koliko mi se svidja neciji mentalni sklop. recimo da mi nikada ne bi mogla biti privlacna devojka koja ima eating disorder neke vrste, ma kako ona (po mojim merilima) dobro izgledala. i generalno mi nisu privlacne devojke koje pola svog zivota provode ispred ogledala. sto je opet u domenu mentalne privlacnosti.. :zvizdi:

ali cisto fizicki - da je izvajana i misicava. moze da bude i mrsavija i buckastija ali svakako da ima dobar tonus misica :lizalica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Electra

ali cisto fizicki - da je izvajana i misicava. moze da bude i mrsavija i buckastija ali svakako da ima dobar tonus misica :lizalica:
inace...bas to bi u neku ruku bio i moj tip...naravno, ako uopste postoji...i da, moram da ponovim..jako je vazno kako se neko krece...mislim da je to u stvari cini veliki deo onog utiska koji ljudi nazivaju "kako neko sebe nosi"
By spf 3000
jako je vazno kako se neko krece...
oh yeah... to kako se krece ume da bude presudno. kada prodje pored mene kao puma moze da izgleda kako hoce :bale:
ovde podrazumevam da je to sto se odrazava u hodu/nacinu na koji se nosi genuino. otherwise zbogom fascinaciji :usamljen:

kako god okrenes palim se na to sto joj je u glavi, pa ako je uz to jos i tonirana.. :vruce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja trcim ko puma, u kreFetu sam tigrica, hodam sexypilnije nego AJ, toniRRana ki tonik najbolji, a u glAfi imam sVEga :lood:

da, oFo bi bio oglas :hekla:
Korisnikov avatar
By Kittrie
a posle kaze nije zavodnica :dude:
aaa, jel dobar marketing :lol:

bejBI, pa da SSam zavodnica, jel bih moRAla davat oGlas na oFoj temi?? ja biti deSHperatna :opatica:

p.s. sVe sto rekoh u oGlasu je isTIna. samo zeliM podelit sve i svaSta svoje sa nekim (po dogovoru sTa kome, moze i viSSe ljudi na mene :D ) :giggle:

:jezik: :jezik: :jezik:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Kittrie
a posle kaze nije zavodnica :dude:
aaa, jel dobar marketing :lol:

bejBI, pa da SSam zavodnica, jel bih moRAla davat oGlas na oFoj temi?? ja biti deSHperatna :opatica:

p.s. sVe sto rekoh u oGlasu je isTIna. samo zeliM podelit sve i svaSta svoje sa nekim (po dogovoru sTa kome, moze i viSSe ljudi na mene :D ) :giggle:

:jezik: :jezik: :jezik:
hahahaha ono prvo je i licilo na reklamu, ali ovo drugo lici na rasprodaju..hahahah you go girl!
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, ja sam onaj jastuk koji treba da se zagrli, zamisli pasivu kad imas dva takva primerka.
Ako uspem da uprosecim (uz velike muke) devojke koje su me privukle to bi izgledalo ovako: ~ 175 cm, kosa svetlo smedja ka plavoj (i farbana i prirodna), jaca od mene (to obuhvata opet sve zivo, ja se mucim da otvorim priblizno 45% vrata na koja naidjem) ali ne preterano mishicava, a ni atrofirana (ja spadam u atrof kategoriju, ako se neko pita sta mu to dodje), znaci nit debela nit kostur nego izmedju, pozeljno da ima mekane delove, daklem bar minijatruni stomacic, lepu kozu i lepo lice (to je obavezno).. i IQ iznad 120 (i to mu dodje obavezno) :) ... otprilike, sa izuzecima.
Znaci, ja nisam nista od navedenog (ok imam lepu kozu, pristojno lice i IQ iznad 120 > sto ce mnogi da spore, lol), sa samom sobom bi mi bilo izuzetno zabavno, ali medjutim, ja se uvek nekako zatelebam u nekog ko ima gorenavedeni minimum system requirements.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Jebote, ja sam onaj jastuk koji treba da se zagrli, zamisli pasivu kad imas dva takva primerka.
Ako uspem da uprosecim (uz velike muke) devojke koje su me privukle to bi izgledalo ovako: ~ 175 cm, kosa svetlo smedja ka plavoj (i farbana i prirodna), jaca od mene (to obuhvata opet sve zivo, ja se mucim da otvorim priblizno 45% vrata na koja naidjem) ali ne preterano mishicava, a ni atrofirana (ja spadam u atrof kategoriju, ako se neko pita sta mu to dodje), znaci nit debela nit kostur nego izmedju, pozeljno da ima mekane delove, daklem bar minijatruni stomacic, lepu kozu i lepo lice (to je obavezno).. i IQ iznad 120 (i to mu dodje obavezno) :) ... otprilike, sa izuzecima.
Znaci, ja nisam nista od navedenog (ok imam lepu kozu, pristojno lice i IQ iznad 120 > sto ce mnogi da spore, lol), sa samom sobom bi mi bilo izuzetno zabavno, ali medjutim, ja se uvek nekako zatelebam u nekog ko ima gorenavedeni minimum system requirements.

sad bas citam ovo sve i super mi skroz sto svi u stvari to drugacije shvataju...hahaha ima nade....

..dobroooo...onda oglas: ja bih jednu visoku, misicavu, skladnu devojku, vedru, i da je sebi jako lepa... malo da se folira...shvatila sam da se jako lozim kad ljudi imaju neki mali mali fol naivni...to mi je bas veselo
Korisnikov avatar
By Adam*
MEni je najbitniji sklad..............ako je nesto skladno moze da bude i malo i veliko(mislim da ljude) tako da to mi i nije bitno samo da je SKLADNOOO!!!!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sandy Veverica
:hmm: :smirk: :puzzle: :puzzle:
:kiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Adam*
MEni je najbitniji sklad..............ako je nesto skladno moze da bude i malo i veliko(mislim da ljude) tako da to mi i nije bitno samo da je SKLADNOOO!!!!
e da.......mada volim velike ljude..uglavnom mi je svejedno ali bez obzira da li je tip ili riba u pitanju u poslednje vreme mi se dopada ta telesna ravnopravnost... (al sam smislila termin)
Korisnikov avatar
By m..
Ma ne bacam ja ovde nikakve oglase, pitalo me dal me prvilace deblje il mrsave (aj aj aj, svakakve) i dal me privlaci nesto kaj je gradjeno kao ja (jedino sto je priblizno gradjeno kao ja je moj magnohrom bojler, a on nema nikakvih sexualnih atributa, ako se izuzme onaj tush iz druge teme). :puzzle:
Korisnikov avatar
By Kittrie
eVe, eVe, ja biti kriFa sto sam sSe pocela rassProdavat :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
ko o chemu Kitt o guzama...ne mozesh imati sve...odluchi se!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!